Lucia!

Jag gjorde en sats med cornflakeskakor för en stund sedan, och nu stelnar de i kylen! Så sugen ;D nu ska jag svara på lite idrottsfrågor på datorn och skicka in, inte svårt eftersom jag har ett häfte så det jag inte kan står där xD annars känns det okej med måndag, lucia idag! Älskar lucia... fikade gjorde vi, enorma lussebullar, pepparkakor och juice, kaffe eller te, mysigt :)

I helgen (från lördag till söndag) var jag i Växjö hos Emelie, och vi hade jättemysigt med film, matlagning och sånt där. Vi skulle åkt skridskor på en stor plan med någon minuts gångavstånd från hennes hus, men det regnade ju i lördags så det blev för slaskigt, tyvärr. Igår skulle jag ta bussen hem, men sen ringde mamma och sa att hon var påväg in till stan, så där gick vi i några timmar och köpte julklappar och lunchade (kebabsugna!!), och jag hittade tuuuusen fina saker, mest på Vila och lite på Lindex och och och... haha! Visade mamma ;) Köpte faktiskt bara en ansiktsmask i tub från Formula 10.0.6 på Kicks, bara för att testa, har varit nyfiken på den serien ett tag. Så när jag kom hem tog jag en lång välbehövlig dusch och satte igång ångbastun och hade lite minispa, applicerade masken (Deep down detox, med apelsin, havssalt och bergamott) som faktiskt sved lite när jag precis la på den, men det gick över sen. Jag har normal hy, och masken är väl främst framtagen för fet hy/problemhy, men det fungerar utmärkt ändå! Hyn strålade efteråt (fast jag hade inte på den så länge som rekommenderat) och jag älskar att applicera ansiktscremen efteråt och känna sig så fräsch efter bastun. Ska förresten ta och försöka färga håret nu någon dag, länge sen nu!

NEJ MEN jag har ju glömt att skriva om Idol och JAAAAAAAAY VAAAAAAAAAANN, vad var det jag sa???? ;D även fast jag verkligen diggar Minnah också så blev jag så jäkla glad när Jay vann. Illvrålade gjorde jag! x) gillar vinnarlåten också... ja det är bara sorgligt att det dröjer tills nästa säsong!

OCH, mina vänner - min tandställning ryker den 22 december, nästa onsdag alltså. Efter 3,5/4,5 år (minns inte hur länge) ska den BOOOOORT :D:D:D jag är så glad! Men det ska bli väldigt konstigt, jag har ju vant mig vid den och hur vid jag ser ut... men ni ska få bilder ;D

Nu ska jag göra lite mat, är hemma själv eftersom pappa är i Växjö och Jacob och Marcus är hos farmor och farfar, de ska äta där, men jag kände att jag skulle stanna hemma idag och göra klart lite läxor istället. Funderar på att svänga ihop nåt med kyckling och fetaost eller nåt annat smarrigt... börjar bli hungrig! Ha det så bra tills vi hörs igen! :)

PEPPARKAKSBAK, BATMAN OCH SÅ VIDARE

Hej på er!

Min helg har varit jättehärlig med filmmys i fredags med Emilia, stan i lördags med lyckad julklapps-inhandling och bio med två av de bästa :D idag blev det tidig morgon, kollade på Amanda och Snape på tävling, såå duktiga, sen hem och baka pepparkakor och senare hem till Amanda på födelsedagskalas/maskerad för Filippa (Amandas storasyster). I was Batman!!!! Jättetrevligt :D mindre trevligt imorgon - måndag -.- orkar inte!!!! men jag får hålla ut, bara två veckor kvar!

Nu ska jag strax gå och lägga mig, vi hörs! Kram

ÅÅÅHHH HEEEEEEEEEEEEELG :D göttgöttgött!!! Snart ska jag hem till mamma, äta gott och sen träffa Emilia :D imorgon blir det Harry Potter *igen* med Amanda och PH :D + lite julklappsinköp (och klänningen Nomi i grått som jag faktiskt fick tag på, undanlagd!! :D personalen är så jäkla trevlig på Monki i Växjö, cred till dem!). På söndag blir det kalas :D 

Efter en rolig eftermiddag med chokladkalendrar, cola och julmusik ska jag nu slänga ner det sista i väskan och sen sticka till mamma, ha en trevlig kväll! :) ♥

The Body Shop's julkalendrar...

... är en sak jag önskar mig i julklapp! En av dem då, inte alla tre, hehe... det är uppskrivet!
En jävla massa snö ute btw, mysigt att det lär hålla till jul :) men jobbigt på mornarna. Inte för att det är långt från skolan från varken mamma eller pappa (särskilt inte från mamma!) men jag tar alltid cykeln när jag är hos pappa och då kan det vara lite halt... men men, det gäller bara att vara ute i god tid ;D därför ska jag gå och lägga mig snart, efter Maria Wern!

Idag har jag varit ledig, och inte gjort många knop. Gjort cornflakeskakor... och ja... japp xD var ute med en liten vovve named Tea tidigare, hundvakt några dagar framåt. Behövde verkligen den promenaden, jätteskönt. Jag gick till slut inte på hockey som först räknat, orkade inte. Efter första perioden 1-1, sen gick det utför fram tills typ halva period tre, då det stod 3-3, sen blev det fan 3-4 i förlängning, skit också!

Sedan sist har det inte hänt så jättemycket, mer än att jag i helgen hade sjukligt trevligt och mysigt med två av de bästa :) igår hade jag prov i lagerhantering m.m, och det kändes bra! Skönt att ha det avklarat!
Imorgon är det torsdag, och SEN FREDAG, HALLELUJAH! Ni får ha det så bra tills vi hörs igen, kram!


ULTIMATE


RSS 2.0