SKÖÖÖÖNT att provet är avklarat, och det kändes ganska bra när jag var klar... och imorgon är det fredag, underbart!!! :D
När som helst kommer mina kusiner hit, ska bli så kul! Vi har laddat med massa gottis också ;) ses imorgon, ha en bra kväll!

Sockerbageriet

Här sitter jag i mammas kök och övar inför provet, och det börjar gå ganska bra. Knaprar polkakarameller (står så på struten!) från Sockerbageriet, vääldigt gott... hehe. Kollade inte på Idol, satt här istället, och måste tvätta håret (gör det gärna på kvällen, tar tid att torka, så detta är alldeles för sent egentligen, och så kan man sova längre på morgonen ;D) innan jag lägger mig, vilket i och för sig inte behöver bli än. Men snart.
Ses imorgon ♥

HIPP HIPP!!!

Efter en riktigt mumsig middag (grillad kyckling, fetaost, röd paprika, gröna oliver och rödlök, typ) så ska jag kolla på Hipp Hipp säsong 2, som jag fick låna av J, innan jag börjar plugga... jag skjuter allt tråkigt framför mig ;) så vi ses senare!

Sugen

ÅÅHH är så suuuugen på massa mat, och mycket salt! Chips med mycket smak, gröna oliver med spad, fetaost, gorgonzolaost... kan rabbla vidare. Funderar på vad jag ska laga till lunch, har typ allt jag vill ha hemma (älskar fyllda kylskåp!!!!!!! xD). Kanske en pastasallad med kyckling, knaperstekt bacon, massa olika grönsaker i och vitlöksdressing eller tzatziki... meeen det tar så lång tid att göra "/ eller så gör jag bara... krämig tomatsoppa med vitlöksbröd... eller ostmacka. Vi får la se, går och smygäter hela tiden, hungrig!

Annars så ska jag bara vrålplugga idag, och sen hem till farmor och farfar en stund. Har samhällsprovet i demokrati imorgon :( på kvällen kommer mina kusiner hit för att fira min födelsedag i efterskott :D nu: mot köket.

bild från google.se


Boots and pizza...kebab?

Hej på er!
Trrrött idag, men kravlade mig upp vid 07.40. Slutade tidigt idag, det behövdes... måste plugga samhäll ikväll, ugh... men inte än, just nu sitter jag framför tvn och blev riktigt sugen på gorgonzolakyckling och rostad nypotatis... har det i kylen, måste värma lite!!! Ikväll blir det nog pizza, eller kebab, för jag är så jäädrans sugen på det. Gympa vid 18.30-19.30 också.

Hittade ett par jävligt snygga boots inne på Din Sko i söndags, ska beställda dem på hemsidan nu eller köpa dem i stan på tisdag... fanns i typ cognac också, men dessa, som inte är så svarta och glossiga som på bilden, var mycket snyggare. Vida i skaftet, vilket jag gillade. Kostar 699:- (ovandel och innersula i skinn).

bild från dinsko.se


milk n' cookies

Har varit hemma ett par timmar nu och ätit kakor och druckit mjölk (;D), men ska tillbaka till skolan alldeles strax, skolfoto kl 12.30 :( är inte nöjd men sminkningen alls, och känns som om jag inte har nåt att ha på mig... håret är också fult, känns det som... bajs! Men I should just get over with it, sen så kan jag skita i det tills katalogen kommer x) ses senare!

Dååålig dag

Hej
Dagen har inte varit särskilt bra för min del. Tog bussen in till Växjö tillsammans med Emilia, för att shoppa lite. Skulle bland annat ha en mössa i en fin färg som var slut på Gina Tricot, en matt foundation på Make up store som var stängt!, och en fågelring på Glitter som jag inte hittade. Hittade en del fint på H&M och ett par butiker till, och hade presentkort där och på ett par ställen till, men jag blev lite arg så jag köpte inget, tänkte att jag lika väl kan spara det. Dock köpte jag en Matifying primer från Lumene och mitt favoritkompakt-puder från Isadora (Velvet touch, i nr. 10 - sheer transparent). Imorgon skippar jag foundation på skolfotot, eftersom min nuvarande foundations har spf i sig, vilket inte gör sig så bra på kort... och kör på en vanlig tröja och jeans typ... gillar ändå inte skolfoton.

Så - jag är lagom sur nu. Sitter och pluggar på ett samhällsprov jag har i demokrati på torsdag, och jag spyr på det. BLÄÄÄ! Nästa vecka (vecka 40 alltså) ska jag dock ut på APU i fyra veckor.

Nu ska jag fortsätta att plugga lite, märkte att jag kan en del faktiskt, haha. Men man ska inte hoppas på för mycket. Hörs imorgon!

Ski Teal We Drop

Morfar & co. var här ikväll, mycket trevligt :D åt mig så mätt så jag inte orkade fika eller godis, inte det värsta som kan hända i och för sig xD jo, en liten tårtbit tog jag allt! Var ute och gick en sväng med farmor när de hade åkt hem vid nio någon gång, sköönt! Och ikväll är jag uppe alldeles för sent, jag ska med en buss till Växjö som går 11.10 imorgon, jag och Emilia ska in :) har lagt till lite saker på min shoppinglista, får se om jag hittar vad jag vill ha imorgon! Och om OPI's lack Ski Teal We Drop finns på Kicks, köper jag det. Dödligt snyggt.

Ski Teal We Drop längst till höger

 

Nu borde man kanske sova... får försöka, trots att det finns roligare saker att göra! x) Godnatt!


Tävlar om en goodiebag hos Make up my mind

Har inte sett denna bloggen förr, men verkar bra! En finfin goodiebag med produkter från Make up store, aldrig fel ju :) så jag är med och tävlar!


ÄNTLIGEN HELG

ÅÅÅHH jag är så trött på skolan just nu!!!! Är helt utarbetad :( men äntligen är det fredag och det är så jävla skönt! Ikväll ska jag hänga med kompisar, hos vem vet jag inte riktigt, men det löser sig! Imorgon kommer morfar och Yvonne och kanske Michael också, för att fira mig, trevligt trevligt :D på söndag hade jag tänkt åka in till stan och mysa, förslagsvis med Emilia. På inköpslistan står en matt foundation från Make up store, är lite sugen på att testa den, Lumenes matta primer (testsugen även här, så billig också!), två fina mössor från Gina Tricot och en fågel-dubbelring från Glitter. Kanske någon mjuk klänning som man bara kan dra på sig. Perfekt!

Just nu spelar jag Crazy Taxi på Facebook, såå beroendeframkallande! Hoppas ni får en underbar fredagskväll!


bild hittad på google.se


Vad är det för en dag, är det en vanlig dag? NEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG, FÖR DET ÄR EMELIES FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA! :D

Jag fyller 17 idag! Är hos mamma just nu, hon åkte till jobbet vid halv två ungefär, men vi har fikat och myst och jag har fått jättefina presenter av både mamma och pappa (än så länge). Av mamma fick jag bland annat ett superfint berlockhalsband från Kreativ Insikt, kan visa bild snart. Ska snart pysa hem till farmor och farfar en stund, sen ska jag hem och duscha och göra mig i ordning tills de kommer hem till pappa för att fira mig :) Det är underbart väder ute, så himla härligt att ha fint väder på sin födelsedag! :)

Vi ses, nu ska jag cykla!


bild från google.se (barnsemester.se)


Helgen som varit

Min helg har varit härlig och innehållsrik! I fredags var Emelie här, och vi pratade massor och hade roligt :) jag fick gulligaste födelsedagspresenterna av henne, en göllig liten blomma, som jag skall vårda ömt, senapsgula vantar matchande min nya halsduk från Monki och ett ledtrådskort ;) thanks :D<3
Igår stod jag i kiosken på hockeyn från 14.30-19 ungefär, helt dödstrött. Gjorde pizza med pappa och bröder hemma, vid 21 åkte jag till Amanda med PH och sov på hennes altan inbäddade i sjugosjutusen täcken ;) idag har jag ätit lunch hos farmor och farfar, tittat på Austraila med Emilia och efter det hade jag väl tänkt göra lite läxor, men nu är det för sent ;) istället sitter jag och pratar med mina vänner på facebook och via sms, mycket roligare xD ska duscha med (hoppsan, måste schynda schynda) och... ja, det glömde jag. Men vi ses imorgon! GODNATT!


Jag älskar fredagar

Hej!
FREEEEDAG!!! Skönt som f*n. Sitter hemma hos mamma just nu, och väntar i lugnan ro på att klockan ska slå halv sex, för då kommer Emelie med bussen. Ska hämta henne där, och sen ska vi hem hit till mamma igen och kolla på kissarna, och sen ska vi hem till pappa (där jag ska vara nu i veckan) - det blir fredagsmys med god mat, gottis och film :)

Nähä, nu blev klockan mycket, ska susa ner med cykeln till stationen strax! Kram på er, och ha en mysig fredag!


TVÅ BUSUNGAR

Hejhej
Försov mig idag när jag skulle till tandläkaren, så jag blev tio minuter sen. Sen hade jag matte i tio minuter innan lektionen var slut! Jag hade inte behövt gå dit, men det kändes bäst, haha.
Just nu sitter jag i soffan och kollar på Top Model 6, busungarna har lugnat ner sig nu (nyss kutade de runt som galna, haha<3) och de ligger hos mig. Idag ska jag göra lite läxor, och ikväll ska jag hänga med A och PH och fika, spela alfapet och titta på Idol ;D älskar't!

Jag skulle ju beställa de grejer jag kan, som jag inte köpte igår. Jag gick in på ginatricot.com, MEN DÅ STÅR DET ATT SIDAN SKA UPPDATERAS, så man kan inte handla där just nu. BAAAAAAAAJS. Jag får helt enkelt åka in till Växjö någon dag!

Nu ska jag strax göra mat, är riktigt sugen på massor med bacon och krämig äggröra... muums.

"RAMONA"

Hellllllllooo
Idag har jag varit riktigt trött, engelska på morgonen, sen hade vi skolval och direkt efter det om-installerade vi datorerna - därför var jag trött idag, pga. av att jag var uppe länge igår för att jag skulle föra över alla mina dokument och bilder och sånt till ett usb-minne. Kunde inte göra det tidigare eftersom Amanda och Philippe kom förbi, vilket var väldigt trevligt!

Idag har jag då varit i Växjö med mamma, först på ögonbottenundersökning som tog en timme, och sen stan. Såg ut som en haj där ett tag, pupillerna blir utvidgade och kolsvarta utav ögondropparna xD man ser dock väldigt suddigt och jag får ont i huvudet av att jag inte kan se riktigt, men vi gick i affärer och vi hittade MASSOR med fint! Jag köpte dock inte någonting, för jag hade ont i huvudet och var trött, så jag la bara tillbaka grejerna och så åkte vi, upp till Grand Samarkand i och för sig, för mamma hade hittat ett par stövlar hon ville köpa, men det gick snabbt och smärtfritt. Ångrar verkligen, nu när jag mår bättre, att jag bara inte köpte grejerna, men jag får beställa det jag kan från internet och skicka bud med Emelie som kommer hit på fredag ;D kolla bara denna DÖSNYGGA senapsgula, gosiga halsduk från Monki, 150:- !!!

Nu är Idol slut, några riktigt bra, som killen från Kalix och tjejen som var allra sist! Nu ska jag kolla på Miss secret agent 2. Ses!





Burning love

Hej!
Trött som fasen är jag, har varit det typ hela dagen. Information & layout på morgonen, sen samhäll och marknadsföring b på eftermiddagen, slappt var det idag. Ikväll har jag inga läxor som behöver göras, ska umgås med Amanda och Philippe :) ska rulla lite negerbollar tänkte jag... hehe.

Imorgon slutar jag 12.15 och då ska jag åka till Växjö för ögonbottenundersökning. Om jag ser någonting efteråt, blir det lite shopping, om inte annat så kanske mamma vill shoppa ;D
Nu ska vi värma lite pizza från igår till kvällsmat, och sen kommer mina buds ;D ses!

Aurora red & Blue nights

Ojoj, glömde visa dessa två ursnygga tightsen från Gina Tricot. Jag tycker de röda är snyggast! 149:- styck!






LIVE LIFE, LOVE LIFE!

Har busat med kattungarna som tusan idag. Simba är så rolig, hon klättrar upp på benen, och hon kommer upp till höften, sötnosen. Annars är hon lugnare och lite gosigare än Tussen, som visserligen också är väldigt gosig, men också väldigt busig. De springer runt som tosingar på dagarna här! Jag och M sitter i soffan med varsin kisse på magen nu =)
Annars har dagen spenderats såhär: plugg i fem timmar (pust, lite brakes däremellan också, det lovar jag allt!), fika och pratstund med Emilia som kom hit. Hemmasnickrad pizza till kvällsmat och nu mys då. Kom precis på att det är skola imorgon - NOOO :( haha skojar bara, så hemskt är det inte ;) men så skönt med helg!

Nu ska jag fortsätta mysa i soffan, har chips, dip och godis här ;D och coca cola... muuums! Tillåtet, åt inte så mycket sånt i fredags eller igår. Imorgon ska jag baka chocolate chip cookies tror jag (haha) och hitta på nåt skoj. Skolan ska bli rolig, helt enkelt för att det är roliga lektioner. Vi ses imorgon!

Too Faced Leopard Love Complexion Perfection Kit
Snygg palett från Too Faced, Leopard Love Complexion Perfection Kit. Hos eleven.se, 350:-. Bara ett litet tips! :)


GODNATT!

Alla är hemma igen, hallelujah. Jag är jätteseg och ganska trött, så jag ska sova tänkte jag. Skönt att det är söndag imorgon, en ledig dag till! Emilia kommer hit då, vi ska se på film, fika gott och mysa :) på tisdag ska jag på ögonbottenundersökning (whew) i Växjö, om jag kan se någonting (haha) så blir det kanske lite shopping efteråt. Fast jag fyller ju år snart... kanske inte då, vi får se! Har hittat massor med snyggt, bland annat detta från Gina Tricot (fanns fler godbitar). Några av dessa plagg nedan har jag redan i min ägo, som till exempel jeansskjortan med spets, den lila blusen, strumpbyxorna med "ränder" och den blå skjortan, men det andra skulle jag också gärna ha i min ägo!























GODNATT!


Simba & Tussen <3

What a day. Igår gick Amanda och jag förbi Philippe, och vi stannade och snackade till klockan blev halv två tror jag, gick och la mig hemma hos mamma strax efter. Vid fyra ungefär väckte båda kattungarna mig (Simba och Tussen heter de, efter mycket om och men xD vi hade så många namn!) när de tassade över täcket och la sig på min hals, hehe. Sen vaknade jag ett antal gånger efter det, varje timme ungefär fram tills klockan var... mycket. Men så tiny och så söta! Jag har fört över bilder från min kamera på datorn precis nyss.

Steg upp vid 10, och började leka med kissarna direkt. Duschade och sen kom farmor och farfar på fika vid 15, och vi pratade en bra stund vid köksbordet. Min ena lillebror Marcus fick akutont i magen, så han och mamma tog bilen in till akuten i Växjö, och de är kvar någon timme till. Så nu sitter min andra lillebror Jacob och jag (som var hos farmor och farfar innan, för det räcker att se efter de här två busungarna just nu!) i soffan och kollar på Dansfeber, växlar mellan det och Fullt Hus 2. Vid 21 börjar Nu eller aldrig som jag ser fram emot!

Rörigt inlägg känner jag, är trött som en gnu ;)

 



Vit-gul kisse: Simba, helsvart kisse: Tussen. Älsklingar!


WE ENDED UP WITH TWO ADORABLE KITTENS

TVÅ STYCKEN SJUKLIGT SÖTA KATTUNGAR LIGGER OCH SOVER HOS OSS (HOS MAMMA)! Herre min gud så lycklig jag är över dessa små sötnosar. Mer ska jag berätta imorgon, och bilder ska ni få, men nu kommer Amanda hit, hon ska titta på dem och sen ska vi gå ut och gå en sväng :) KRAM OCH HA EN SUPERFREDAG, FÖR DET HAR JAG!!! :D <3


GOTLÄNNING

Olle från Gotland på Idol är jag typ kär i. Han var riktigt, riktigt duktig! Och söt ;D skulle bara säga det! Haha!

Idol

Ska kolla på Idol nu, hemma hos pappa på den nya TVn ;D har slöat hela dagen, ätit lite däremellan och sovit en stund på soffan. Hade tänkt tvätta håret ikväll också, får bli efter Idol (som började för fem minuter sen!). Hej svejs!


The Bucket List

The Bucket List, har ni sett den? Den verkar sjukt bra, och den går på lördag klockan 21 på femman, jag ska absolut se den!
Just nu sitter jag hos mamma och kollar på Grey's Anatomy. Är rastlös som fan... ska till pappa snart och göra någonting... eller så stannar jag här, mamma slutar om en kvart eller nåt, en kompis till henne ska komma hit och fika... yah, vi får väl se. Jag måste göra nåt iallafall. Kolla på Kimstore.se, ringarna där är riktigt snygga! Och billiga! Kanske läggs en beställning där... vi får väl se, men nu ska jag bara vila lite, känner att det lite trycker lite huvudvärk i huvudet... RÖRIGT INLÄGG! Jag måste gå en sväng, snurrar i huvudet nu x)



bild från moviestudio.wordpress.com



Two pieces

Pattin' Pattinson ;) love it xD

Oh well, jag hittade några bilder från Falkenberg i somras, här är två tagna med min kompaktkamera (Samsung L830, den röda ;D), gillar dem:





Ellen DeGeneres Show

Efter lunch bestående av bacon, stekt ägg, röd paprika och tzatziki sitter jag i soffan och kollar på Ellen. Love her, så cool. Lyckligtvis var det avsnittet där Robert Pattinson är gäst ;D jag sitter bänkad (fast jag har sett det tidigare)... sexy beast. Nu börjar det, puss!

Natina bracelet @ Indiska

HEJHEJ! :D
Har hämtat min dator i skolan idag :D ALLT VAR KVAR!!! HALLELUJAH! Har inte fört över bilder än, men det kommer troligtvis i samband med att lille kissen kommer på fredag ;D sitter hemma hos mamma just nu, fö jag skulle hämta mitt datorfodral och laddaren som var här, men sen ska jag hem till pappa. Idag ska jag hänga med ett par kompisar och hitta på nåt kul :)


Mitt glada humör kvarstår, till exempel så har jag i princip inga lektioner kvar denna veckan - idag är jag ju ledig, imorgon har jag lite idrott på morgonen, ingen samhäll eftersom vi ska på valinformationsmöte i aulan, och på eftermiddagen har jag, om jag inte minns fel så är det småföretagande a. På fredag morgon har jag ingen engelska b, han skulle vara ledig och nästa lektion börjar inte förrän 10.25 - hej sovmorgon! Har en timmes svenska innan jag tar ledigt för att hämta kissen. Sen är det en go helg som väntas. GÖRGÖTT!

Ett litet tips innan jag säger hejdå för stunden: Natina bracelet från Indiska, hur snyggt som helst! Kostar bara 149 kronor också, ska införskaffas nästa gång jag åker till stan!


bild från indiska.com



HÄMTA KISSEN PÅ FREDAG!!! :D

Hejhej!
Jag slutade för 4 timmar sen, himla skönt måste jag säga! Har inte gjort nåt vettigt i skolan idag... eller överhuvudtaget ;) kom hem och tog fram en påse med M&M's och Mari Jungstedts "I denna ljuva sommartid" och la mig i soffan. Sen kollade jag på TV... och nu sitter jag här :) och - mitt hår gillade typ alla, förutom jag x) men jag vänjer väl mig...

På fredag ska vi hämta mammas lilla kisse!!! Jag ska bildbomba här sen ;) får nog ta lite ledigt från svenskan, men det går nog bra! LÄNGTAR!!!

Från det ena till det andra: snygga saker från H&M, ska minsann klicka hem lite tror jag...
















Den gråa tröjan med lappade armbågar fanns i mörk kamel också, nästan finare tycker jag. Hittade mycket mer fint, men det visar jag en annan gång. En ledtråd; lång, svepande leoklänning med djup v-ringning...




Panic

Hej
Dagen har varit okej, och nu sitter jag i köket hos mamma med hårfärg i... håret, obviously. Mamma fick ta bilen i panik och köra ner och köpa en paket med hårfärg till, för det räckte inte på långa vägar. Så nu är jag lite osäker på när jag ska skölja ur det... men får väl göra det nu.
Ikväll ska jag renskriva lite saker, inget mer. Titta lite på TV och gå ut en sväng med farmor kanske. Vi hörs, ha det bra.

This afternoon

Hejhej!
Jag mår så bra just nu. Är lycklig över att mamma ska köpa en liten misse (kanske två), som vi hämtar om typ två veckor, så myysigt :) förkylningen är bättre också, så jag ska till skolan imorgon!
Det gick jättebra på hockeyn, lite stressigt är det ju alltid emellanåt, men jag är faktiskt riktigt duktig ;D har bara "jobbat" (det är volontärarbete, men ändå - jobbar gör jag ju) där i en säsong, men från första matchen jag jobbade där har jag varit lika snabb som vem som helst som jobbat där länge. De säger alla, så jag får skryta med mig själv ;D well well. Över till det roliga - det var tre, om inte fyra olika killar - SNYGGA killar, äldre killar, som flirtade hejvilt med mig idag - blev riktigt glad ;D en massa snyggingar där, älskar't ;) när vi städat klart i köket gick jag hem till mamma och packade ihop grejer, för jag är hos pappa i en vecka nu. Han har varit iväg i helgen, annars byter vi vanligtvis på fredagar. Och imorgon är det skola, känns ganska okej, även om jag inte tackat nej till ett par lediga dagar till!

Snart dags att sova tror jag... annars blir det inte nådigt när klockan ringer imorgon. Jag har verkligen vant mig att lägga mig tidigt på vardagar (runt 22-23, tidigare la jag mig vid 00, 01 kanske), vilket är mycket bra. Såå... godnatt säger jag!

5 september

I'm feeling so much better today, but I'm not fully recovered... en av mina bästa kompisar, Emilia, kommer hit om några minuter, och vid halv tre ska jag vara på plats i ishallen, ska sälja idag.

Nähä, jag hinner inte skriva mer. Vi hörs!

DO THE HAPPY DANCE!

Det har hänt en väldigt rolig sak, berättar mer en annan gång :) nu ska vi gå ut en sväng, jag måste röra lite på mig trots att jag är apsjuk ._. sen ska jag väl färga håret... eller vi väl laga mat innan, baconlindad kycklingfilé och potatisgratäng och vad det var - gooott!

Lite kort om idag då - ehh... läst och PYSSLAT faktiskt, lite scrapbooking. Fikat gott för ett tag sen, nybakta kanelbullar och mjölk, mums!

Vi hörs, ha en mysig lördag!


I've caught a cold

Tjenis
Jag är ganska så förkyld, tyvärr. Ska bara ta det lugnt idag och ikväll, för imorgon ska jag simma med Emilia (fast vi får se hur det blir med det... vill inte bli ännu sjukare) och så ska jag sälja på hockeyn på eftermiddagen. Suck, känner inte riktigt för det just nu. Oh well... kanske känner mig bättre imorgon.

Igår kollade vi på TV, såg att The Bodyguard med Kevin Costner (mums) och Whitney Houston gick på trean (ÄLSKAR DEN FILMEN!) så den såg vi. Jäkla bra är den. Gick och la mig runt 00, trött då. Ska inte göra någonting särskilt idag, mer än att färga håret (mamma hjälper mig ;D),läsa och äta choklad i myskläder. Och tipsa er om den här snygga portföljväskan från Topshop:


Contrast Strap Satchel
Snygging!


Glitter

Nu äre fredagsmyyyys! Gött gött GÖTT med helg, fastän att jag är förkyld. Är hemma hos mamma och vi har plockat fram chips och godis, ska mysa järnet nu :) skulle bara visa er en riktigt fin ring från Glitter (bilden lånades av annihoney.blogg.se) och supersöta benvärmare med rosett från Gina Tricot - kolla bara!

Ha en mysig fredagskväll, vad ni än gör :)





*bilder från annihoney.blogg.se & ginatricot.com*


Nothing to do

Jag har ingenting särskilt att göra just nu, så jag bloggar sönder, haha. Önskar att jag hade min dator klar så jag kunde bjuda på lite bilderrrrr. Eller, jag kan ju göra det, men vill helst inte hålla på och krabba med att lägga över mina bilder på andras datorer. Och en webcam-bild är inte så roligt... OH WELL :'D

Pannkakor till kvällsmat, och därefter ska jag gå en sväng med farmor :)<3

APU-platser

Ååhh jag är så trött! Thank god it's Friday tomorrow, det säger jag bara!

Vi ska ha vår första APU (arbetsplatsförlagd utbildning) v. 40-43, och jag lämnade in två önskningar - 1. Village, och 2. Inspiration (som har bytt namn till något jag inte kommer ihåg), båda i Växjö city. Tyvärr var båda upptagna, men jag har "bokat" Village till våren så förhoppningsvis får jag den platsen då! Istället lämnade jag in önskning till Bokia i Växjö och Boktipset här hemma i Tingsryd. Bokia var under ombyggnad eller nåt sånt, men Boktipset fick jag, och jag är faktiskt jättenöjd med det - slippa åka buss och kan äta hemma på lunchen, gå/cykla hem på fem minuter typ - Boktipset var ett första/andrahandsval innan, så jättenöjd är jag. De är så trevliga där också (plus att jag får stå i kassan där och svara i telefon! I'm a little bit nervous about that, men det ska nog gå bra) :)
Nu ska jag nog ta mig tusan gå och vila i sängen lite, är exhausted. Ses!


bild från google.se


Helt slut

Woosh. Alltså - imorse hade jag boxercise (stavning?) på dans och rörelse, och jag skakar fortfarande?? Jag tog verkligen ut mig, men hallå? xD jag har inget lågt blodsocker, men tror att det kan bero på att jag i princip inte gjort något träningsrelaterat alls i sommar. Pinsamt xD jag kan inte ens skriva!! Och när jag skulle applicera lite mascara efter gympan gick det knappt, men jag behöver iallafall ingen vibrationsmascara - höll borsten vid roten och darrade så våldsamt att det kletade på av sig själv, hela vägen xD well well.
Har lunch i tio minuter till så jag ska gå nu - har bara ungefär 50 meter från skolan från mamma, himla härligt ;D ses senare, nu ska jag ha småföretagande a (tror jag att det var xD)!


Monki knits

Så mycket snyggt hos Monki också, bland annat dessa:


Much better

Efter en halvtimmes powerwalk och en dusch så känns allt mycket bättre. Mensvärken tidigare idag var så jävla hemsk att jag bara ville dö - illamående, svag, skakig och helt vriden av smärta. HATAR DET! Men nu så, förhoppningsvis över för denna gången. Annars är allt finfint, mår bra nu. Det blir både fredags -och lördagsmys hos mamma denna veckan också, för pappa är i Helsingborg på nöjesresa med jobbet från fredag och kommer hem på söndag. Då ska vi mysa istället, och då får vi vår nya tv till vardagsrummet nere med massa kul som installeras på fredag. 

Ska snart gå och lägga mig. Vi hörs imorgon!  


Värk

Horribel dag. Mensvärk. Fint väder ute, men har inte varit ute - ÄN, pga. av smärtan och illamåendet. Ty fusan. Efter middag (blodpudding med lingon...och rösti... härlig association. men gott är det!) ska jag ut på en skön runda. Imorgon har jag dans på idrotten, direkt på morgonen, I really need it. Over and out.

1 september

Det är första september idag. Höst. Riktigt skönt väder ute! Har haft matte i någon timme idag då, och jag hade inte fel på mer än ett par stycken uppgifter, vilket känns väldigt skönt. Det här kommer att gå fort! Var hemma 09.45 igen och har sedan dess kollat på film med Jacob, som är sjuk. Nicke & Nilla bland annat ;D J sa att jag ibland skrattar som Kannibalkocken, HAHA! Jag älskar Kannibalkocken!

Idag ska jag ut och gå en sväng och göra lite samhällskunskap tror jag. Nu ska jag värma en Billy's i micron, see ya!

PS. Min dator är helt konstig, de skulle byta ut moderkortet och jag HOPPAS att allt finns kvar, kan inte datorer, så jag vet inte riktigt, men det kan ju vara så att nästan allt försvinner. SKIT OCKSÅ! Får den om max en vecka skulle jag tro. Max. Vet inte. Suck.


RSS 2.0