I LOVE LIFE

Hej, nu är jag hemma igen från Öland, det har varit fantastiskt väder och en fantastisk stämning. Sov hos kusinerna i Nybro inatt, kom hem strax efter ett idag. Har duschat och packat upp lite, kläder i tvätten för imorgon åker vi till älskande Falkenberg. Det blir ju dock inte premiärvisning av Eclipse, men så får det vara... tar det så fort jag kommer hem tillsammans med underbara vänner!

Strax ska jag åka till en av mina bästa vänner Amanda för att umgås lite, senare kommer J¨också. Det är bäst att jag klär på mig lite och tar en glass innan jag cyklar bort... Ha det fint så hörs vi senare!

GLAD MIDSOMMAR

Ikväll sticker jag till Öland, fint väder är det och det ska bara fortsätta nu!  Jag måste packa lite snart, fika lite och sen köpa godis inför bilresan (tar inte så lång tid direkt, men ändå... hehe), Haribo's sura nappar it is! Och så ska jag ringa mitt jobb också... typ nu.
Har fortfarande inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig... no big deal, men ändå liksom ;)

Nähä, nu ska jag ut i solen en sväng till och sen packa... ska börja använda mitt Wonder Powder från Make up store igen, så himla fint! Hittade också mitt hologramlack Britta (också från MUS), det är läckert! Kramar, och ha en fin midsommar!



(Bild från google.se)


SOMMAREN ÄR HÄR!!!

HEJ!
Klockan är mycket, det är varmt och jag sitter och diggar skön musik över spotify, precis som det ska vara när sommaren infinner sig PÅ RIKTIGT!! UNDERBART!
Idag har jag solat och ätit solvarma jordgubbar från farmors och farfars land (jordgubbsår i år också, nu kommer de äntligen! har väntat!), cyklat en lång runda, ätit glass och hängt med Amanda - härlig dag. Imorgon bär det av till Öland med mamma, Marcus och Jacob. Träffar upp Emilia där. Min pappa ska till Gotland... känns konstigt för alla. Men jag önskar alla en GLAD MIDSOMMAR! Jag köpte en klänning innan idag som jag tror att jag ska på fredag... småblommig med v-ringning fram och bak (gillar verkligen v-ringning bak på klänningar, köpte en nyligen från Monki som också hade det), himla fin är den.

Nu ska jag stänga av datorn, men sova kan jag nog inte göra än på en liten stund. Puss!






(Bild från google.se)


Kristen Stewart och Taylor Lautner i Sverige idag

Halli hallå, är det någon som har fint väder? Vi har fått några fina glimtar av sol och värme idag, men mest småskurar och moln... men imorgon och framåt ska det bli strålande!

Idag har jag inte gjort så mycket (pga av vädret...). Åt lunch (kyckling, potatis, sås och sallad) och fika (bullar, kolakakor, kladdkaka med kokos och färska jordgubbar...) hos farmor och farfar, och nu har jag varit hemma några timmar och slappat lite. I lördags hängde jag med några kompisar och hade superkul. Vad gjorde ni i helgen?

Jag hade tänkt skriva ett inlägg och fixa lite bilder på hur jag gillar att sminka mig i sommar. Jag älskar färg, men även naturliga sminkningar är fint. En favoritkombination är till exempel turkos och guld/bronze på ögonen, och inte så starka eller definierade läppar, utan mjuka. Bra produkter till detta är till exempel MAC's Woodwinked eyeshadow, Indianwood Paint Pot och Claudias eyedust i Caribbean Turquoise (kolla in Claudias eyedusts, skitfina!). Jag tänkte att det skulle kunna vara kul?

Apropå någonting annat: Kristen Stewart och Taylor Lautner höll presskonf. i Sthlm idag, tänkte skicka in ett tävlingsbidrag via MTV, men sen gjorde jag aldrig det... stämde inte riktigt med datum heller. Synd!

Nu ska jag ut en sväng! Kram!




 En snabbvisit i Sverige, synd att inte Robert var med... Bild från eclipsemovie.org


A MIDSUMMER NIGHT'S DREAM

Åh vad vacker Victoria var, och är. Funderar på om jag ska fortsätta kolla eller inte... jag behöver verkligen ta en dusch! Sen ska jag nog träffa kompisar :) och så blir det grillat ikväll... möms!




En av två fina midsommarklänningar jag hittade inne på BikBok!


It's time!

Nu börjar bröllopet (hoppas jag, annars har vi kollat fel), fram med fikat! Hörs senare!

Kronprinsessans och Daniels bröllop imorgon...

.... vem kan ha missat det? Jag ska absolut se det, ska ni? Jag har sedan jag varit liten tittat på dokumentärer och inspelade band från nyårsprogrammet om kungafamiljens år och älskat det, så klart att jag ska se bröllopet imorgon! Jag tittade precis på Victoria och Daniels hyllningskonsert, så himla fint (lipade, haha). När reklamen rullade in såg jag premiärsdatumet för Allsång på Skansen - 29 juni! ÄLSKAR Allsång på Skansen! Det är sommar det!



Grattis!


Nu ska jag återgå till tvn och min familj, hehe. Ses imorgon!


FRIDAY NIGHT

Åh vilken underbar fredag. Pappa är i och för sig inte här, han är på typ jippo med jobbet, men ändå... tacos har vi precis ätit, och nu väntar chips och marabou polka! Har inte smakat den än ;) det blir ett snabbis-inlägg, för nu ska jag ut en sväng. KRAM OCH HA EN UNDERBAR FREDAGSKVÄLL! <3









(bild hittad på google.se)


 


ECLIPSE BIOBILJETTER FINNS ATT BESTÄLLAS PÅ SF!!!

Jag beställer nuuuuuu!!!!!!!!!! (eller så fort en som kan betala över nätet *jag är ju inte 18 än* kommer hem). Jag struntade i att beställa en biljett till Twilight Movie Night ännu en gång, för det första kände typ alla som jag - både Twilight och New Moon innan Eclipse visas kan bli lite segt. Jag älskar båda filmerna, men ändå. SÅ JAG TAGGAR 30 JUNI ISTÄLLET, AAHHH!!

Emelie kommer om 40 minuter med bussen, så jag borde snabba mig lite, sitter i morgonrock fortfarande, hehe. Ses senare!

PS. Inget fint väder idag...

En stor portion motion

Hola, har ni haft en bra dag? Det har jag! Solade en liten stund innan kvällsmaten, och sen tog jag en powerwalk, postade ett brev och köpte en magnum white. Tänkte gå hem sen, men gick förbi farmor och farfar (brukar gå den svängen hem om jag nu är i trakten alltså. whatever) och såg att de satt ute, så farmor och jag cyklade en fin runda på 1 mil (sist jag var där åkte farmor och jag skidor, på hemvägen trillade jag i spåret och bara låg och skrattade i typ en kvart, haha. 1 mil längdskidor, och då hade jag inte åkt eller tränat upp mucklerna knappt alls med skidor det året. awesome!). Jag har motionerat mycket idag - sprungit runt i 3-4 timmar i stan också. Känns gott.
Jag har precis gjort i ordning en fruktdrink med jordgubbar och ananas-apelsinjuice och vad jag nu hade i, så himla gott! Ska snart gå och lägga mig, och imorgon kommer Emelie! Sov gott alla!



 Jag hittade mycket fint idag, speciellt på BikBok - midsommarklänningar (två stycken!), lite olika linnen (snyggaste var ett vitt med neonorangea prickar på) och den tighta kjolen med detta fina blommönster på, ovan på bild. Valde bilden för att den var så fin ;)


HAPPY

Finfint väder, bra shopping och glass till fikat. Så kan man nästan sammanfatta min dag så här långt. Tog bussen vid 9 och redan då var det fint väder. Hos läkaren gick det snabbt och allt var jättebra. Sprang runt på stan och hittade jättefina grejer, visar bilder senare för nu ska jag ut och åka inlines. Kram!



Bland annat dessa älsklingar blev mina för 349 kronor. Från Din Sko.


MIN BÖN ÄR HÖRD

UNDERBART VÄDER OCH PERFEKT FÖR ORANGEA LINNEN MED KNYTBAND!!!! Haha, temat går i orange låter det som! Har solat hos farmor och farfar en bra stund, fast delvis i skuggan (inte insmord). Myser järnet! Nu är jag hemma och städar mitt rum och fixar lite, ska tillbaka sen och göra tacos och sen cykla eller gå. Imorgon ska jag på återbesök (är där var tredje månad ungefär, nu pratar vi diabetesen alltså) vid 10.30 i Växjö, så jag tar bussen in och så tänkte jag gå på stan och även träffa Emelie när jag ändå är igång ;)

Kolla snyggingen från Gina Tricot till det klingande priset av endast 249 riksdaler. WOW! Tur jag ska till stan imorgon... ;)


WHOOPS

Jag hoppas på fint väder imorgon, snälla SNÄLLA!!! Jag rotade fram ett av förra sommarens favoritplagg ur garderoberna: ett oranget linne med knytband från Weekday, suupersnyggt till ljusa, slitna jeansshorts, och utan bh.  SÅ SNÄLLA, FINT VÄDER TACK!!!

Jag är inte supertrött direkt (läs: pigg som en mört) så jag slog på datorn en stund. Spotify och spindelharpan, yeah! Men jag tröttnar snart, och antingen går jag ut en sväng, eller lägger jag mig helt enkelt och väntar på en SOLIG morgondag.

UPDATE: jag satt visst lite för länge med datorn igår, så pass att mor eller far stängde av internet, så jag hann inte publicera detta inlägg, hehe. Vädret ute idag är ju soligt... men inte särskilt varmt, tycker inte jag iaf. Om trekvart ska jag till farmor och farfar och käka stekt fläsk till lunch... yum! Var sugen på en caesarsallad, men det tar jag ikväll istället. Vi hörs senare, nu ska jag skaka ut håret ut knuten jag snurrade upp det i över natten, borsta tänderna och klä på mig (känns lite för kallt för mitt tunna orangea linne, dessvärre...). Ha en fin dag!



Detta är med passande med tanke på vädret... denna är för övrigt från Gina Tricot, och på väg hem till mig!


KICKS ÖPPNAR WEBBSHOP I AUGUSTI!

WELL HELLO!
Idag har jag inte gjort NÅGONTING. Ska ta och duscha, men det först efter att jag varit ute och powerwalkat läänge.

Jag läste på heartcore.se att Kicks ska öppna webbshop. !. De blir återförsäljare av bland annat MAC, vilket jag tycker är helt fantastiskt - nu slipper jag (och många andra såklart) åka långt eller be snälla bekanta/släktingar att köpa åt mig. Underbara nyheter! Läs mer på http://www.heartcore.se/2010/06/kicks-oppnar-webbshop.html?showComment=1276616149515_AIe9_BFQzWHVXAJUc6-GsyM51Q_IkgPOq1WSH85GcUCO0Ha2t7PDqP7L1mAu9hYyhayOyteD1g8_KDvBZkGYVRZwePNafNBHP62xuSeedh0sh4-srGFi5hQ3AMrJrFP8AjAvqmAQ3dRQFJkCm9ImByaKB_vyrM8sgeD3Be_3xijWEjDY7sMyYqYogLEPjRXiLETuhmlxrlybaR80pdDWF7qOyaRI-jKjnw#c91979727652022835.


(Bild från heartcore.se)


DO THE HAPPY DANCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Haha, vilken lättnad. På grund av sommarjobb som krockar med en av årets roligaste händelser: (och det vet jag redan nu innan det ens har inträffat) ÅRETS GOTLANDSRESA TILLSAMMANS MED TVÅ AV MINA BÄSTA VÄNNER (premiär förra året, och vi tänker göra det till en tradition ;D) trodde jag att jag var död. DÖD. MEN - jag hade räknat så jävla fel, så jag missar bara ett par dagar, och de kan jag jobba ihop innan jag sticker och därmed också slutar sommarjobbet! GÖÖÖTT MOOOOOOOS!

Idag har jag hunnit med tandläkaren (har bestämt mig för att ha tandställningen över sommaren också, så att reslutatet blir perfekt!), hälsa på Emilia Pilia och kollat på Micke och Molle (love) och bakat chokladmuffins med Amanda. Gått en svänga med stavarna (farmor och jag såg en huggorm, URK), och handlat Singoallakex som jag ska smaska på till fikat någon dag, funderar på picknick :D ska bli 25-27 grader fucking celcius på torsdag!!! :D

Nu ska jag ta en dusch, och sen läsa lite innan jag slocknar.

UPDATE: ÅÅH detta glömde jag visst publicera igår, jag loggade bara ut. Så jag publicerar det nu istället, och skriver ett nytt inlägg för idag direkt efter. okej?


HAIRSPRAY PÅ FYRAN

Det blir ingen spa-kväll för min del ikväll, Hairspray går på fyran om tio minuter. Den är så härlig, jag sitter och dansar i soffan när jag ser den. Så jag sparar ångbastandet till imorgon istället.

Idag har jag varit hos farmor och farfar hela dagen, eftersom hela familjen varit på IKEA. Mina föräldrar ska skilja sig, pappa ska bo kvar i villan medan mamma ska flytta till en fin lägenhet inte långt ifrån vårt hus, vilket känns skönt (att det inte är så långt bort menar jag). Det är jobbigt stundvis, men det blir ju bättre såhär.

Nu börjar filmen om fem minuter, vi hörs! Ha en fin kväll.






(Bild hittad på google.se)


OPI SUMMER FLUTTER & EOS LIP BALM

OPI's sommarkollektion Summer Flutter är så jädra snygg! Jag ska ha alla fyra färgerna när de kommer ut i butik i mitten på juli (osäker på om det är då, men tror det) - två cremelack och två skimmerlack:

Just nu sitter jag hos farmor och farfar, är trött... farmor och jag stavade i skogen innan, och fikade jordgubbstårta innan, mums! Ikväll ska jag ha en hemmaspa-kväll och köra hela kitet: ångbasta, tvätta håret, raka benen och scrubba, ansiktsmask och återfukta överallt! Har köpt nytt läppbalsam från EOS i Summer Fruit (finns fyra olika; Lemon Drop med SPF 15, Honeysuckle Honeydew, Summer Fruit och Sweet Mint). De är runda och alldeles underbara! Gå in här för att se och läsa mer om dem:  http://www.evolutionofsmooth.com/products_lip_sphere_hon.html.

Honeysuckle Honeydew Lip Balm Stick
Längst upp, från vänster till höger: Wing It!, Catch Me In Your Net, Flower-to-Flower och slutligen Flit A Bit. Undre bilden: EOS lip balm Summer Fruit.









LÖRDAGSMYS

Hej!
Jisses så härlig känslan av sommarlov är! Man kan släppa kraven på sig själv med alla arbeten och inlämningar... och allmänt att det är sommar! Dunderhärligt!

Idag har man inte varit så produktiv direkt... sov med A och PH på Amandas altan igår, hehe (det var liksom lite sent att smälla upp ett tält vid 01), och vi byggde värsta kojan. Åt jordgubbar doppade i socker och pratade. Trots blåsväder och ingen särskild värme var det en bra start på sommarlovet :)
Just nu sitter jag, parallellt med att sitta vid datorn, och tittar på Pelle Svanslös och skattjakten med Jacob :) jag ÄLSKAR Pelle Svanslös, Bill och Bull är liksom mina all time high! Skrattar ibland så jag får ont i magen, helt ärligt! Nu är filmen dock slut, så jag funderar på att antingen baka någonting riktigt smaskigt eller äta jordgubbstårta... hehe. Å andra sidan så erbjöd jag mig göra maten ikväll - matig sallad med massa gottis i, och senare chips, dipp och godis! Muums! Ska förresten ner och köpa en DVD på ICA också, tror jag... får se vad jag hittar för nåt! Hade totalt glömt bort att Dear John går på bio nu, måste se den också... verkar himla bra.

         

Två snyggingar från Topshop respektive Gina Tricot som troligtvis snart kommer hem till mig!

SOMMARLOOOV!!!

JAG HAR SOMMARLOV! HOW LOVELY??? :D jag hade tänkt skriva loads här, men jag ska ut med några vänner nu, så vi får höras imorgon! PUSS OCH KRAM, SKUMBANAN!

http://www.youtube.com/watch?v=8IXjE4a5Tj4 (jag vet inte hur man lägger in videoklipp, men ska undersöka saken! DET ÄR JU HAJK, SOMMAR, SOMMAR OCH SOL!!! SOMMARKÄNSLOR!!!


Animal print

Här är den snygga klänningen från Gina Tricot! Jag har massor med bilder att lägga upp här, med massa snygga kläder och grejer från lite överallt, men det skulle ta en jäkla tid och göra det nu, så jag hoppar det... ger er lite tips någon gång ibland istället ;) det får bli en tripp till Växjö någon dag nu för att shoppa och gå på bio! Kommissarie Späck till exempel... ;D ECLIPSE KOMMER SNART, JAG DÖÖÖÖR! PS. En beställning från Topshop också, tror jag... DS.

Nej ni, nu tänker jag verkligen stänga ner här! Antingen stupa ner i sängen eller tillbringa en halvtimme i soffan... raka benen kanske... och köra i lite mousse i håret var det ja! VI SES, helt enkelt! PUSS!


Klänning från Gina Tricot. 129 pix!



BODA BORG MED KLASSEN!

HALLÅÅÅ :D
Idag var det Boda Borg med klassen, HUR KUL SOM HELST, och min grupp ÄGDE ju! Vi tog hur många stämplar som helst! Tack för en rolig dag :D imorgon är det skolavslutning... galet! Året har gått så fort, och det har varit så himla roligt! Tur vi bara går i ettan än ;) Jag har inte helt bestämt vad jag ska ha på mig än, eller.... jo jag tror det, blir enkelt för halva klassen kommer inte, alla är iväg på annat håll, de dumsnutarna ;) well well, ni får bilder imorgon!
Det får nog bli stan någon gång i veckan som kommer nu också, har hittat en supersnygg klänning på Gina Tricot... kan lägga upp en bild på den här senare, för ni MÅSTE se den! Urbillig var den också, inte helt fel...!

Nääe, nu ska jag ta och resa röven härifrån och kasta mig på cykeln för att köpa lite hårmousse, det var länge sen jag testade det! Hade nämligen tänkt svänga upp håret i en knut över natten, och för att lockarna ska hålla bättre så fungerar nog mousse utmärkt! Ska norpa en jordgubbe på vägen ut, för det bakas avslutningstårta här... :D nästa gång vi hörs har jag SOMMARLOV! HASTA LA VISTA BABY!

The original Beverly Hills 90210

... is the best. Jag kan se det hur många gånger som helst och gilla det lika mycket ändå. Har tittat på det idag... annars har jag inte gjort någonting. Alls. Hade en fruktansvärd mardröm om att jag mördade någon (!?) och när jag vaknade runt 10, ensam hemma, hörde jag regnet skvala utanför, så jag bara vände mig om... och när jag vaknade nästa gång var klockan halv ett! Hoppsan...

UPDATE: jag har glömt att skriva här de senaste timmarna, och nu hinner jag inte för jag måste verkligen sova. Skriver imorgon! Ska till Boda Borg med klassen imorgon, WIHOO! :D Sov gott, så hörs vi!


FÖRRESTEN...

... JAG GRATTADE ALDRIG SVERIGE PÅ FÖDELSEDAGEN FÖR ETT PAR DAGAR SEDAN! Ville mest lägga upp den somriga bilden... men grattis! :D



EXHAUSTED

Ah, riktigt trött i kropp och sinne efter en dag på IKEA med mamsen! Kom hem runt 21, orkade knappt masa mig ur bilen då, och nu är jag relativt pigg... hmm. Får bli att spela DS i sängen tills jag blir sömnig, hehe.

IKEA var skitkul, och vi hittade mycket fint :) kolla till exempel på ett av mina nya snygga påslakan! Och tavlorna... och så vidare. Det blev köttbullar/lax till lunch, wienerbröd till fika och pizzaslize till kvällsmat... och så en mjukglass on top of everything för min del! Jag har alltså moffat en del idag, haha!



KOLLA KATTKUDDEN, HAHA!


MOT IKEA!

Nu sticker jag och min mamma till IKEA! Ha en fin dag!


Pieces

SNYGGT FRÅN GINA TRICOT


7 JUNI

Usch... det har regnat ett bra tag ute nu och det är kallt... blää. Jag ska ta och vila i sängen ett tag, klockan är ju knappt halv tre! Skönt! Jag stannar hemma ikväll och myser, äter några chokladbollar till (gjorde en sats när jag kom hem innan) och fortsätter spela Super Mario 64 (älskar!) på Nintendo DS. Imorgon åker jag och mamma till IKEA! Kram på er!


Toppenhelg

Hej!
Vad har ni haft för er i helgen? Jag har haft en toppenhelg med superduperfint väder och hela köret - grillkvällen var heltrevlig, och inatt sov jag med två kompisar och somnade inte förrän seent... det är svalt ute idag, så jag har jeans, en söt vit blus (mammas) och en ursnygg väska, som är mammas den också, hehe. Kan visa bild på den senare. Converse på fötterna och lockar i håret, la faktiskt glossig eyeliner och ett rosigt rouge på kinderna också.
Onödigt att jag gick till skolan idag - sista lektionen i Natur och Friluftsliv A idag, men det var två tjejer som skulle ha en aktivitet för att få deras betyg, och de är inte här... synd om dem! Jag fick iallafall MVG, överraskad, eftersom jag var mer beredd på ett VG. Jag är stolt över mina betyg och kan nöjd och glad ta ett låångt härligt sommarlov på fredag! Eller... har faktiskt inga mer lektioner nu, ledig imorgon och på onsdag, torsdag också, då jag ska leka på Boda Borg i Karlskrona med underbara klass och min underbara mentor Monica. GÖTT! :D så nu sticker jag hem och latar mig lite, eftersom det är mulet och inte särskilt fint väder idag så tänker jag nog dra igång en bra komedi, fika i massor och bara njuta! Ikväll blir nog att hänga med kompisar!

Ha en fin dag, så hörs vi snart igen!


'
Kanske ska baka lite mumsiga cupcakes?


Grillfest

Hallu bloggen!
Lördag idag, skönt väder och grillfest ikväll! Är inte så taggad just nu, trött och mycket att fixa, men stämningen infinner sig snart :) bussen går 16.10, men ska handla lite grillkött och sånt innan.
Studentmottagning hos grannen igår, trevligt! Drack tre burkar Rekorderlig smultron-kiwi cider, HUR GOD SOM HELST! Smaka den! Gick hem tidigt, runt 22, kollade lite på Bad Boys och gick och la mig runt 00. Och så var det med det...
Jag fnurlar lite på vad jag ska ha på mig ikväll, om jag ska ta det jag hade igår...? Ett svart, enkelt fodral från H&M (tight bomullsklänning helt enkelt), ett maffigt, färgglatt halsband från H&M och vita converse till det. Enkelt men mycket snyggt. Och sen en stor mysig kofta över. Tror det får bli det, orkar inte stå och dividera mer om det, hehe. Imorgon innan jag åker hem (Nationaldagen imorgon ju! Du gamla, du fria...) tänkte jag kolla om det finns lite underkläder jag kan köpa med mig hem från stan, har kollat på Gina Tricot och Lindex webbsidor och det finns mycket fint. Som dessa nedan till exempel, från Lindex för 60 spänn, dessutom 3 för 2.

Hipstertrosa Lila



STUDENT, CHOKLADBOLLAR OCH EN HEL MASSA ANNAT

Vilken rubrik jag fick till (suck), haha. Vad gör ni denna underbara, soliga fredag? Själv sitter jag ute i solen och steker, med en och annan chokladboll som jag slängde ihop tidigare ;D ska ta mig en liten skål vaniljyoghurt och såna där frukosthjärtan (havre) med äppel/kanel-smak - SJUKT GOTT! Sen ska jag in i duschen, ska på studentmottagning till grannen (jag bor i mitten av två stycken som tar studenten idag, jag kommer inte få sova inatt ;)). Två år kvar för min del... sjukt! Jag hade faktiskt tänkt skriva lite mer, men det får bli senare eller imorgon, för nu måste jag duscha! Kram på er, HA EN UNDERBAR FREDAG!! Det ska jag ha!


Linne från Lindex, köpt förra sommaren i en för stor storlek, så jag får "snurra upp" de breda axelbanden i bh-banden. Men snyggt är det i verkligheten (på bild blev det fult, haha), halvtransparent och perfekt över bikinin på stranden, eftersom det är stort så kan jag ha det som strandklänning, typ.

 





Men vad fattigt det ser ut på tallriken, osmickrande bild! Några har försvunnit från tallriken redan, hehe... MUMS!


A lot of happenings

:
  Hej!
En hel vecka sedan sist, om inte mer, och det här hänt massor med skoj sedan dess! I lördags till exempel, var jag på Liseberg, awesome! Finfint väder och underbart sällskap :) Vi blev bjudna av Diabetesförbundet, och Emelie och jag blev tillfrågade om vi ville skriva en text om resan, skitnöjd! Den ska publiceras någon gång i juni :) Igår var jag i Växjö med mamma och Jacob, tog syntest och det var början till brytningsfel på höger öga... jippi, kanske ends up med glasögon sen då.. :P oh well, hittade TUSEN snygga saker igår, här är ett urval (ovan, sorry för dålig kvalitet, tagna med mobilkameran)! Mmm, jag älskar det...!
På lördag ska jag till Emelie på grillfest, ska bli riktigt trevligt och hoppas på lika fint väder som det varit igår och idag - barbent i klänning, UNDERBART! Ledig imorgon (och hela nästa vecka också, förutom på måndag..) så det blir nog tältning ikväll :D slutar nästa fredag, nästa torsdag ska jag och min underbara klass till Boda Borg på klassresa :D

Här förresten lagt vantarna på det här highlightpudret (eller rouge/bronzer också för den delen) från MAC - Marine Life. Såå fint (har inte fått det än, men det är på väg!)! 

RSS 2.0