NATTI NATTI!

Jag ska fasen sova snart, tänkte jag. Att jag gått och lagt mig så här tidigt har inte hänt på år och dar! (Klockan är just i detta nu 22.15, sen får vi väl se när jag publicerar det här!). Jag är hemma hos mamma, och har två busfrön till katter som kutar runt här och är gosiga, tihi. Marcus, bror min, och jag sitter i mitt rum och lyssnar på bra musik.

Update: som jag visste, så skulle jag göra en massa annat istället för att skriva klar inlägget och publicera, hähä. Men nu ska jag ta mig tusan sova. Får sovmorgon imorgon, bussen vi ska ta går inte förrän 09.15, thank the lord. Får se om man stannar kvar i stan eller inte - troligtvis åker jag hem.
Ikväll har jag inte gjort ett jota. Illa. Ångade ansiktet för en stund sen, scrub och fuktighetscreme på det. Mumma. Jag tappade förresten min helt nya, inte tidgare öppnad burk med ansiktscreme i handfatet, LYCKLIGTVIS på rätt håll, men FAN vad långt det skvätte. Haha. Inte alls mycket försvann, tur det, för annars hade jag varit förbannad fortfarande.
Mina kissar är fortfarande busiga, mina gosnosar♥ bara de inte biter mig i fötterna så får de sova hos mig inatt, haha... MEN GODNATT!!!! Jag kommer inte till skott ens när jag ska sova x)


BAKA BAKA LITEN KAKA... OCH TIPS OM EN SPETSVÄST

Hmm, funderar på att baka något. Någon kaka. Typ morotskaka med philadelphia-glasyr. Eller något med choklad eller kola. Humm ;) börjar bli lite hungrig, åt ingen lunch sen. Ska höra med folket om det går bra med en tidig kvällsmat, är sugen på pasta...

Denna ska jag köpa förresten! Kostar fasen bara 199 kronor, och kommer från H&M! Åhh så fin!



NU: STYLISTERNA

Hej!
Allt väl? Här är allt bra :) vaknade för en liten stund sen upp på soffan, sov visst tre timmar... sov tre, fyra timmar inatt, hos Jonatan, så jag är väl lite trött... upp tidigt för att hinna med buss och allt också. Tog igen en missad HLR-kurs imorse, så nu har jag uppdaterat mig på det, bra! Sen gick jag hem till mamma, tittade på TV en stund innan jag slocknade, haha. Funderar på om jag är hungrig eller ej... blir något enkelt i varje fall. Klockan är ju fasen halv tre nu!!! Ska kika på Stylisterna på tv5 play och käka då kanske, sen får vi se lite. Imorgon är det Dag X i Växjö som gäller - ingen skola, hooray! :D torsdagar är annars min värsta skoldag, hähä...

Funderar på om jag ska knåpa ihop ett litet inlägg med, tja, vad jag sminkar med för produkter till vardags, exempelvis?
Sitter och kikar på Modekungens smycken, finns galet mycket snyggt, men inga färgglada halsband... jag har ganska många färgknallar bland mina smycken, men gillar diskreta som silver, guld, svart, whatever också ;) till dessa två snygga items (klänningen från Gina Tricot och ballerinorna från Din Sko) hade det varit snyggt med ett gult eller ännu hellre ett riktigt knallorange, stort halsband till. Tänk bara! Letar efter ett :) kikar hos Modekungen, Topshop och Gina Tricot just nu! Jag älskar orange, glad att det är en enorm trend just nu!






SOMMARFRÄSCHT










LEMONY FLUTTER

Mina nagelband är helt förstörda at the moment, de flikar upp sig och det är ju inte så jäkla skönt. Funderar på att beställa denna, har testat den tidigare en gång, och den luktar underbart, är smidig att smörja in och har en mysig konsistens. Priset är inte heller farligt... Från Lush!


SOUTH BEACH



Isadora-lack - South Beach, göörsnyggt!
(bild härifrån)


MULTI

Jag drar ut på att göra det jag borde göra, och sitter istället och skriver inlägg efter inlägg bara därför xD Har ytterdörren öppen, katterna vandrar in och ut och det är värme utanför. Tog mig lite fika - lingonsaft och bulle, och helt plötsligt är klockan halv fem! Jahupp.

Funderar på att göra ett litet inlägg om exempelvis... vad jag använder för smink till vardags? Planerar det snart, lite roligt. Den närmsta veckan ska jag bara fokusera på att få klart så många uppgifter som möjligt! Sover hos Jonatan imorgon till onsdag, Dag X i Växjö på torsdag och ledig från skolan resten av dagen, och sen är det ju typ helg igen! Ahh :D




Både hårband och bikini från Bikbok!
Snygga ihop!


SIMPLE

Väldigt enkel - väldigt snygg. Finns i svart också, från MONKI.



VITAMINO COLOR MASQUE

Hej!
Sitter i skolan och skriver en sammanfattning/utvärdering över vår marknadsundersökning vi gjort på de olika skolorna de senaste veckorna. Det går bra, önskar bara att jag satt igång tidigare så jag kunnat gå lite tidigare, tog en lång rast istället ;) men snart hemdags! Fint väder ute idag! Det var kallt och jäkligt i morse, men nu börjar det ordna upp sig! 

Update: ska gå hem nu, är klar med texten och blev nöjd. Trött som fan i huvudet nu, fast jag inte gjort någonting alls idag, faktiskt. Fast jag satt och räknade statistik: siffror och streck hit och dit, i en timme non-stop utan att titta upp från pappren, jöbbigt! Och nu ska jag hem och vila en stund innan jag börjar plugga inför prov och skriver uppgifter... blah x) ska ta mig i kragen och gå ut en sväng också, trots att jag är trött som en bajskorv.


Ska beställa hem denna sköna hårinpackning från Bangerhead.com
Jag som inte använt inpackning på typ ett år. Mitt hår är fortfarande lent och blänkande (no brag intended), men det hade varit lite skönt för alla strån att få bli återfuktade och reparerade lite efter denna vinter!


CUTE

F*N TA MITT INTERNET JUST NU!!!!!!!!!!!!!! Har suttit i 50 minuter på två olika datorer och försökt få igång Spoitfy och några sidor. GAAAH, får fatta mig kort nu, snart blir det sängen i ren och skär ilska.

Inveg mina (gamla) Converse idag, älskade vita. Ska köpa nya, för mina gamla är slitna som fasen, mycket kärt använda♥ vill även ha ett par andra fina tygskor man kan slänga på sig, och har kikat på dessa söta på Din Sko. Klänningen kommer ifrån Urban Outfitters, också fin!

Textile boots






CHARLA

Nu börjar det mörkna ute! Så jäkla skönt att det är vår! Krokusarna är tillbaka, och det är snödroppar i rabatterna! :D Det smakade gott med våfflor innan, stannade till sju, halv åtta hos farmor och farfar, kom alltså hem för bara en stund sedan, och nu ska jag kolla på Stockholm - Båstad istället för Solsidan :/ hoppas det är bra, det tror jag faktiskt xD (tittar i skrivande stund, haha, skitkul ju xD).

Kolla på det här snygga lacket från ZOYA, det ska jag bara beställa! Hittade det här.


Efter programmet blir det Sofis Mode och SOLO-läsning, underbart! Har även den nya H&M-katalogen, där fanns det en heeel del, så där blir det beställning! Ska mixa ihop till en smoothie också, behöver nåt som är NYTTIGT xD C ya!

 


PAPAYA SHOWER GEL



Doftar galet gott! Extra underbar tillsammans med min badblomma :)
Som ni kanske ser, båda från The Body Shop.


Kom hem från Emilia för en timme sen ungefär, gillar inte en timmes tidsomställning, hehe... men - SOMMARTID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LOVELY! Ska firas med våffelkalas hos farmor och farfar om några timmar, men först lunch och kanske lite plugg. Vi hörs senare! :)


1 månad ♥

Idag firar jag en månad med min man♥ officiellt i alla fall. Min fina, fina Jonatan.

Kom hem från Philippe vid 15. Har inte ätit lunch idag, inte varit hungrig ;o Men det kommer väl snart, haha. Beställt tacos till middag kväll, blev så sugen på det, så mamma ska ner och handla nu, kanske ska följa med ner. Det är ju så JÄKLA fint väder idag, jättevarmt och skönt i solen! :D Ikväll ska jag träffa Emilia, det var så länge sen! Vi ska mysa med fruktsallad och bastu, film och prat :) imorgon hoppas vi på väldigt fint väder!

En av mina små misar kastrerades igår, så nu är båda avklarade. Vi har en tjeja och en liten kille, och det var honan, Simba, som blev igår. Lilla gumman, med tratt på huvudet och fortfarande yr :( ♥

Fina toppar från Bikbok förresten, tycker ni inte det? Till ett par högmidjade byxor, klackar och ett fint smycke!

(Det tog visst en jädra tid att få klart det här inlägget, typ tre kvart xD)






EYESHADOW PALETTES

Har precis snurrat i mig en skål med kycklingnudlar, det satt fint det! Nu ska jag nog snart sova. Det var länge sen jag la mig innan två på natten, borde ändra på det...
Idag har det varit såååå fint väder, vårjackan har jag haft de senaste tre dagarna, så HÄRLIGT! Har tagit outfitbilder, men orkar ärligt talat inte föra över från kameran just nu. Och att lägga upp de flera dagar senare känns ju meningslöst, men det kommer kanske nya!

Kikar på ögonskugge-paletter, och jag dreglar: Too Faced, Urban Decay och Smashbox. Grr. Borde slå till.




                                






Och kolla in denna snygging då, fick upp ögonen för den genom Violas blogg på solomag.se, http://solomag.se/killercolours/, där jag lånade bilderna!








Nu är det strax sängen och sovdags som gäller för mig! Sov gott alla! :)










 

 

 

 

 

 

 


BRIGHTON ROCK


Photo 3 of Lips in Brighton Rock

Snygg läppfärg från Topshop Core collection
Kikar även på väskor från Topshop, finns många fina! Är främst ute efter en stor, rymlig i skinn med några snygga detaljer, brun/cognac eller svart tror jag... men denna nedan var ju också fin!



THAILANDSRESA BOKAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG OCH EMELIE SKA TILL THAILAND I NOVEMBER!!!! Två veckor i Phuket :) AWESOME! :D Bokade idag :D hohohohohohohohohohohohoho :D

Kom hem för en halvtimme sen ungefär, sov hela bussresan hem, och cyklade hem i vårjacka... lite kallt, men det gick ju fort! Svängde in på Vila lite snabbt innan, hade inte tid att köpa någonting (kööö), för vi skulle skynda oss till bussen som går hem till Emelie. Men oh boy, jag ska till stan snart igen, och då... hann inte fota allt fint heller! Det är farligt att gå in dit, hittar minst ett par plagg VARJE GÅNG.
Sorry för dåliga bilder förresten, stressad, och så är det lite pinsamt när det går folk kring en och man slänger upp kameran (de är ju faktiskt katastrofala! xD)!









PLAGG OVAN HITTADE JAG I VÄXJÖ, DE NEDAN PÅ BÖRJES I TINGSRYD. ALLA PLAGG FRÅN VILA, FÖRUTOM DEN VITA SPETSKLÄNNINGEN LÄNGST NER, SOM KOMMER FRÅN ICHI!









Sist men inte minst - en FUL bild på mig inne på Palladiums toalett - haha! Sliten!!! Ser konstig ut :S Och mitt hår, herre... var lite blött när jag sov på bussen, hade tryckt upp allt i en hög och ja... ingen fattar ändå xD har förresten inte klippt topparna sen i maj förra året, har bara inte blivit så :O ska toppa nu! Och färga!
När bilden togs var jag åtminstone glad, vi hade precis precis varit inne på Ticket (ja, vi bokade på resebyrå istället) och fixat! WOHO!

Nu... nu ska jag öva på prov ;O vill bara sova, så det blir en snabb genomgång! Sov gott!


DAGEN D

Morrn! :D
Vilken f-ing underbar dag!!! Blir vårjackan idag igen ;) måste ta en dusch nu och tvätta håret, tar en buss till stan vid 14, tight med tid när jag kommer fram, ska ju till sjukhuset på återbesök, inget spring på stan för det orkar jag inte med, ska hem till Emelie istället och göra en galen grej ;D WAAAAHHH :D

Dagens outfit kanske dyker upp här senare...? Kommer hem sent ikväll - har inte riktigt bestämt vilken buss jag tar hem, men sent i vilket fall Vi ses ändå skulle jag tro, för jag har prov imorgon som jag glömt kika på... xD bravo! Ska sitta och plugga powerpoint då alltså ... ;) men inte alltför svårt, så det ska nog gå vägen!

Vi ses, nu hoppar jag in i duschen!


SNYGGA BRALLOR

Varit på gympa ikväll, riktigt skönt! Har inte hunnit duscha än (gör det helst hemma), för jag har pratat i telefon, men ska göra det nu! Jag är helt ledig imorgon, så gött! Ska in till stan med bussen klockan 14, återbesök på sjukhuset 15.05, sen vidare till Emelie för en väldigt rolig sak, berättar imorgon! :D

Lite sugen på mat nu, blev bara en liten bit tunnbröd med smör, en liten apelsin och mjölk efter gympan ;O finns kall, grillad kyckling i kylen... och hemgjord pizza med massa gott på...! Matvrak eller vad x) nae, klockan är fan för mycket för att äta sån mat... frukt! Melon!






GINA TRICOT




H&M




BILD HÄMTAD HOS: COLORELLE.BLOGG.SE
BYXORNA KOMMER FRÅN H&M TREND


LUSH / SEA VEGETABLE SOAP



Den här underbara tvålen som jag haft tidigare packades upp idag. Den köptes för närmre tre månader sen. EHH. DÅLIGT! Därför ser den lite torr ut, men fullt duglig ändå =)
Den luktar så djävulskt gott, och man blir så len om händerna när man använt den. Lime, lite havssalt, lavender och sjögräs är det i den, en handgjord tvål från Lush!


HP09♥

Sitter fortfarande i skolan, har suttit sen lunch och pratat med vår undebara mentor Monica om allt annat än det vi ska på lektionstid, med nästan hela klassen. HP09 är bäst :Dnu ska jag nog ta cykeln hem dock, skulle egentligen ner till affären jag sökt sommarjobb i, men tar det imorgon, för känner att jag inte riktigt har orken, mitt huvud dunkar och vill bara ringa min pojkvän. En av hans hundar har somnat in idag, so sad :(  så tar mig hem istället, ringer och sen ut i det underbara vädret, för vet ni - PREMIÄR FÖR VÅRJACKA IDAG!!!! ÖPPEN!!! FEEEEEETT UNDERBART! Ses snart! :)

PURCHASES

Roligt med lite egentagna bilder i bloggen, tycker jag! Ska hålla igång det nu ;)

Ville bara säga godnatt - inte sängdags för min del än på ett tag, men i alla fall! Har idag lämnat in i-val (individuella val) inför trean idag, och det blev engelska C, praktisk marknadsföring C och psykologi A, det blir nog bra det...! Sitter nu här med ett intyg för minderåriga som jag ska fylla i lite snabbt... VAD för intyg det handlar om får ni reda på på onsdag ;D SJUKT EXCITED!



Denna ska jag ha, fast i jeansblått! Finfin! Från H&M.




... denna också! Enormt smickrande! Het och fräsch på samma gång ;) även denna från H&M.




Den blommiga plisserade klänningen! Den blir nog också köpt... från Vila!



Denna kanariegula snygging köpte jag för ett par veckor sedan, väntar på att bli använd! Vila är fabrikanten.



Köpta, ska bara ta hål i öronen först... hehe ;) synd att jag lät mina gamla växa igen!!!



Check! Supersnygg till svart.


De allra senaste inköpen har jag inte hunnit ta kort på än, men ska fixa det nu i dagarna :) det är ju jättekul det här!


NÅGRA UTAV MINA THE BODY SHOP-FAVORITER

Här har vi ett litet urval av mina favoriter från The Body Shop. Glömde bland annat att fota min nattcreme från Vitamin E-serien, och min underbara duschcreme med papaya (som även de är mina absoluta favoriter), men det kommer ett till inlägg framöver där jag visar fler :)
(bilderna är ju av sådär kvalitet, men jag hittade inga inställningar som jag orkade krabba med, så det får gå - man ser ju ;D och mina händer ser visst lite konstiga ut xD)

Jag har normal hy (både ansikte och kropp, dock en aning torr under vinterhalvåret)



Foaming facial wash från Nutriganics-serien. Underbar!



Vitamin E Moisture cream - underbar konsistens och återfuktar fantastiskt fint.




Blåbär, mumma! (ska beställa/köpa Raspberry body butter från någonstans också, finns tyvärr inte i Sverige längre - tror jag?)



Shea-serien luktar helt sjukt gott! Tung doft i burken, lite lättare på huden, men en sån goding! Detta är bara en liten burk på 50 ml som fanns i en presentförpackning med andra produkter i som jag fick i julas, men ska snarast köpa en ny, stor burk när denna tar slut!


Hoppas sånt här är kul, för det tycker jag! Det kommer nog som sagt ett inlägg till med fler TBS-favoriter, om det skulle vara av intresse :)


TRÖTTER ;)

Halluu!
Bra dag idag :) slapp, och det är dessutom så pass varmt att man kan cykla utan vantar! :D slutade en timme tidigare, gick vid halv tre, hade ändå ingenting att göra. Lite trött nu, ska vila lite på soffan tror jag, osmart men visst ;) har fikat gott, och jag borde gå ut och typ springa en liten runda nu när det är så skönt väder ute, men vi får se. Min kamera ligger på laddning nu i alla fall, just so you know :) ah... vore så skönt att lägga sig ner... borde inte, för då sover jag flera timmar x) kikar in på Asos, var länge sen. Och inspireras av Missoni's sommarkollektion. Snüggt!

Hörs, slocknar närsom nu! Vi hörs senare! :)


MYSHELG♥

Hej!
Allt väl? Jag har haft en kanonhelg :) min pojkvän åkte nyss hem och det är som sommar ute! Klockan är HALV FEM (syftar på ljuset)! Sjukt glad över vår nu, varmt och sol ute idag :D spelar roll att det är söndag, underbart!
Just nu sitter jag i min säng och tittar på Shane Dawson Tv och fikar xD gifflar och coca cola.... onyttigt och rentav lite snuskigt, men whatta fakk :D ska baka nåt gott senare, typ kolakakor och kladdkaka eller nåt liknande. Mumma! Senare blir det troligtvis läxor, och spakväll. Och kyckling till kvällsmat hos farmor och farfar :} see you guys later, ska ladda min kamera nu! Puss!♥

OH LA LA

Hej på er!
Allt bra? Jag mår ganska bra... bah, vill bara ha sommarlov och slippa skolan och alla såna måsten! Snart så...inte många skoldagar kvar i alla fall, har påsklov och direkt efter det APU i fyra veckor! GÖTT!
Ikväll får vi gäster, morfar & co, ska fira lillebror som fyllde för ett bra tag sen. Mys med god mat och sånt :) imorgon är det fredag, sing hallelujah! Ska mysa med pojkvännen då. Vad ska ni hitta på?

Näe, nu måste jag fortsätta här, är i skolan. Vi hörs!


OH LA LA LIPSTICK FRÅN MAKE UP STORE. FINFIN VÅRFÄRG, HALLON!
SKA KÖPAS NÄSTA GÅNG JAG ÄR I STAN =)
(FEL FÄRGÅTERGIVNING PÅ BILDEN!)


I'm on fire

Hej på er! :)
Jag sitter i soffan hemma hos mamma och lyssnar på Springsteen och slöar mig. Har ätit kvällsmat, och min gympa har pågått i tjugo minuter - valde att inte gå idag, för det är inte lika kul när farmor, som är sjuk, inte är med, och så orkade jag inte riktigt heller xD har varit så jääävla trött idag, har nog ALDRIG, och då menar jag aldrig varit så trött, vet inte riktigt vad det berodde på - men i eftermiddags har jag inte kunnat hålla ögonen helt öppna, de har liksom slutit sig av sig själva (no kidding!) och, helt sjukt - jag somnade rätt upp och ner flera gånger (nickade till) när jag satt och lyssnade på föreläsning idag! Bah.. jag ligger verkligen efter med sömn! Sov hos min pojkvän inatt, och vi somnade ändå strax efter tolv typ... men vaknade strax efter 02 och trodde att det var morgon xD tur det inte var det, galet trött då. Aja, jag ska gå ut en runda strax istället, köpa en tidning och kanske lite Ben & Jerry's... ;D

Marknadsundersökningen på Procivitas igår gick sjuukt bra, vi var klara på en halvtimme och alla var så trevliga! Imorgon är det sista skolan, JB, och vi kör bil in - skönt. Ska köpa en sista sak inne i stan, sen hem och hitta på nåt :) igår köpte jag riktigt snygga grejer, bland annat ett JÄVLIGT snyggt inca-linne inne på BikBok, 50% off också, så jag betalade bara 75 kronor eller nåt! Hade även tänkt knåpa ihop ett inlägg om vad jag använder för hudvård, skulle det vara roligt? Let me know! Nu ska jag ta mig ut en sväng, ha det fint!

PRETTY WOMAN

Kollar på Pretty Woman, och smorde precis in ansiktet efter en skön ansiktsmask. Får en liten sovmorgon imorgon, ska ta bussen vid 9 till Växjö och Procivitas, marknadsundersökning ska göras bland annat där. Andra skolor besöks på onsdag, och någon annan dag tror jag, men då är jag redan klar med min kvot, hehe. Jag borde baka en kladdkaka, det är ju "baka kladdkake-dagen" idag :D tror inte det blir av dock, men vi får väl se... har åtminstone ätit Ballerina kladdkaka vanilj idag ;D men nu ska jag fortsätta kolla på filmen - sov gott när ni ska, natti natti!

FÖRRESTEN, MCDONALD'S HAR SVIKIT MIG!

FÖRRESTEN!!! McDonald's är död för mig. DE HAR SLUTAT TILLVERKA CHICKEN WRAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VAD ÄR DET FÖR JÄVLA SKIT! Jag ska börja göra egna, inte svårt ju! Kanske ska göra det ikväll, hehe! Bara att köpa vetetortillas, fritera en kycklingfilé, riva ost och strimla sallad och göra en vitlöksdressing ju! ÅHH, nu blev jag sugen... Men det jag ville ha sagt med detta - F*N ta McDonald's.

FEATHER EARRING/ZARA

Hej!
Hur har helgen varit? Jag har haft det jättebra med bio i fredags (den var jättebra!!! rekommenderas) och natten spenderades som typ varje helg hos PH! Fick pussas lite med pojkvännen, nästa helg får vi helkvällar tillsammans :) igår eftermiddag tog jag bussen till Emelie, firade henne inför hennes 18-årsdag på tisdag, askalas! Skulle göra mina inköp på stan idag, eftersom jag inte orkat ta mig tid till det tidigare, men kom på att det är ju söndag, och allt har ju inte öppet då! Köpte det jag kunde, men ansiktscreme från TBS och lite annat smått och gott ska inhandlas imorgon. Gick in på H&M och hittade en hel drös med fina klänningar jag testade. Har bilder, men hittar självklart inte min kamerasladd nu... tyyyypiskt. Men ska visa när jag hittat den, haha :)

Nu är jag hemma hos mami och sitter i soffan och kollar på reprisen av Melodifestivalen - Saade, vafan?! NEEEEEJ, The Moniker skulle fan ha gått vidare ;O så bra!
Resten av kvällen ska jag slappa och se på film eller nåt mys, behöver det... vi hörs senare!


SNYGGT örhänge från ZARA! 99 kronor, det blir nog beställning på det! *MÅSTE ta hål i öronen!!!*


OJ SÅ FINT!

Denna blir det nog en beställning på. Från H&M, så även solisarna! Skorna kommer från Din Sko, är också riktigt fina!







GLOSSY KRISTEL

Oj vilken trevlig eftermiddag jag haft med pojkvännen :) trots regn ute är jag glad, det är ju dessutom fredag imorgon :D då blir det bio och shopping! Hittade nyss ett lack jag ska köpa med mig hem imorgon, Kristel (ett glossy) från Make up store, helt GALET snyggt! Hittade bild hos bland annat gabriellaelio.blogspot.com.

Jag är även sugen på Chanel's lack som återfinns i sommarkollektionen för 2011 (släpps i maj!), i nyansen Mimosa, och First Mate från China Glaze (Anchors away-kollektionen). Alla dessa nyanser är så snygga på korta, fyrkantiga breda naglar!

Nu ska jag gå och hämta nåt gott i köket, och sätta mig i soffan och kolla på Step Brothers som går på 6:an nu klockan 21! :D vi hörs, ha en fin kväll! ♥


MOSSGRÖN

Fasen vad jag uppdaterar meningslöst idag, haha! Så blir det ibland ;) Maten -kycklinggratäng med purjo, champinjoner (inte riktigt gratäng men whatta fakk) och tagliatelle till var heelt fantastiskt apgott! Är mätt som en gnu nu, jobbigt mätt. Men hellre det än hungrig, ruggigt! Funderar på bastu nu... hade varit skönt! Raka benen och skrubba kroppen... ja ta mig tusan, det ska jag göra, behöver piggas upp lite! Äntligen är alla spår av svinkopporna borta och jag ser helt normal ut igen, hehe. Jag rengjorde inte ansiktet riktigt på en hel vecka (kunde inte för såren! ;O blev bara vatten, knappt det ens!) och det resulterade i riktigt yttorr hy, flagade som fan! Har inte använt någon ansiktsmask på typ en månad heller, så mitt ansikte är kanske inte det renaste på jorden, men hyn ser frisk och pigg ut. Har inte använt något smink på ett par veckor heller, så det är väl den största orsaken eftersom jag inte ens kunnat tvätta mig ordentligt, haha! Funderar härmed på en ny foundation, eftersom min nuvarande börjar ta slut. Använder just nu Make up store's Matt foundation, i Milk (tror jag?) och jag gillar den, men jag skulle ändå vilja testa någon ny. Vill ha en lättäckande, också gärna flytande  - har kollat på några över internet från Lumene, blir nog någon därifrån då märket är bra, dessutom är priserna absolut inget att klaga över! Har ett par gånger funderat över mineral-makeup också, kanske ska testa det i vår? :D

Förresten, kolla vilken mysig basic tröja jag hittade på H&M Logg - den klickar jag hem! Mysig färg också!




Nu blir det en ruta choklad, sen ångbastu! Ciao!


MAAAAAAAT!!!

ÅH VAD JAG ÄR SUGEN PÅ EN MASSA MAT! Jag tror vi skulle göra nåt med kycklingfilé och pasta... åhh vad gott! Dör här! Något jag väääldigt gärna skulle vilja ha (och som jag bad pappa köpa nu för han ska handla, hallelujah) är råa, okokta tortellini med skink- och ostfyllning (inga färska)! DET ÄR FETT GOTT!!!
Sitter och funderar på recept, typ kycklinggryta... eller kycklingsallad... eller.... åh det enda jag kan tänka på är mat just nu.

Det regnade ute nyss. När jag cyklade doftade det vår. ÅH SÅ GÖTT!!! Hoppas INTE på nämn snöstorm imorgon, då ska någon ha spö. Äee... nu ska jag gå och göra nåt nyttigt, typ hoppa i mysbrallor och sätta mig framför brasan :D med lite godis minsann... eller nej, det får bli efter maten, framför en bra film! Ha en fin kväll nu, vi hörs kanske senare!

FRILLY BLOUSES




Fina från Gina Tricot!



Ledig idag, förutom matte på morgonen... fikade hemgjorda semlor med mammi :), sovit ett par timmar på förmiddagen också, baah. Skulle göra lite läxor också tänkte jag, men det får bli lite senare - ska ner och lämna jobbansökan nu lite snabbt, sen cykla hem till pappi. Skulle träffat min kära pojkvän, men han missade bussen idag ;O så det får bli en stund imorgon istället ♥


KNARKAR SPRINGSTEEN

Jag sitter och knarkar Bruce Springsteen och skriver det sista i min "rapport" till samhällen som skulle varit inskickad senast för... sex minuter sen xD men det gör ingenting, skickar in den om max fem! Skriver om The Body Shop och deras värderingar, är ganska nöjd åtminstone - skulle satt igång och skrivit i tid bara så skulle det blivit ännu bättre... aja!
Imorgon är jag ledig, har lite matte på morgonen men annars så! Ska fika semla med mammsen på förmiddagen, sen träffa pojkvännen :) (ja, vi går förresten i samma klass). Hoppas på vårsol även imorgon! ♥


FABULOUS

Hej!
"Grattis" till alla kvinnor på Internationella kvinnodagen! Och semmeldagen! :D jag har inte ätit någon just idag, men i söndags och imorgon! Ska förbi hem till mammsen på förmiddagen för mysfika :) men idag har jag allt ätit en fet pizza och nu sitter och knaprar på ett par Ballerina kladdkaka vanilj... nyttigt! ;D har haft gympa ikväll också, men kunde inte ge allt då jag varit sjuk, och det kändes! Bah!
Annars idag - varit i Ronneby på en gymnasieskola och genomfört en marknadsundersökning, ska till några skolor i Växjö dessa veckor framöver också, skoj!

Allt känns underbart just nu, samtidigt som det känns sådär... endast läxornas fel! x) men det reder till sig... ser hur som helst fram emot helgen! Det blir bio (ska gå på mycket bio de närmsta veckorna xD) på fredag, The Kings speech med Amanda och Philippe! Träffar troligtvis min fina pojkvän där, han skulle visst också se den med en kompis då! På lördag åker jag till stan igen för att träffa Emelie, är bjuden på partaj, så det blir en kanonhelg! Ska shoppa också! På tal om shopping - sitter inne på Zara och Topshop och kikar efter fina väskor bland annat, blir nog några klick... om jag inte kikar på en från Lindex i helgen, ett budgetalternativ för 199 kronor! Men den var inte jättefin... vi får väl se, men ska köpa en eller ett par nya fina väskor till i vår, tänkte jag mig!

Nu ska jag fortsätta skriva!

BLUE SUEDE SHOES


Från Nelly


LIFE IS WONDERFUL

Hej på er!
Ett bra tag sen sist, igen. Har varit hemma från skolan hela veckan, på grund av sjukdom. Var dock bättre i mitten på veckan, men vet ni - jag har haft svinkoppor också!! UUÄÄ! Någon form av det i alla fall, inga vätskande sår, utan bara... aah jag vet inte, men nu är jag ändå väldigt mycket på bättringsvägen, efter halva penicillin-kuren avklarad, så det blir skola på måndag! :D
Annars så - livet leker. Har precis, äntligen, officiellt blivit tillsammans med min fina Jonatan, kääär :*  jag har jobb på g (hoppas!), det är våår ute och jag börjat då bli riktigt frisk! :D har inte träffat några kompisar eller andra förutom min familj på nästan en vecka, och jag döör! I och för sig så träffade jag A och PH (looove på er) en sväng igår, A har.... AHHH, får inte säga än (inte för att någon läser denna blogg, men ändå, en principsak xD). Vi ska äntligen slå ihop oss ikväll, efter att alla tre varit sjuka :O nästa helg ska jag fira Emelie, hon fyller 18 den 15 mars :D uppbokad som vanligt är jag, haha! Om jag inte tar mig in till stan i veckan blir det då jag får shoppa kläder, har mycket på listan nu! :D dessutom har ju Zara slagit upp portarna för svensk webshop, do the happy dance!











Gul topp från Gina Tricot, resten från Monki. Finns så mycket mer snyggt, men bilderna vill inte samarbeta riktigt, märker jag nu, så jag sparar det till ett annat inlägg! :D


RSS 2.0