Bubble Town

Jag sitter och spelar det mest simpla, men roliga, spelet på MSN Games - Bubble Town. Det enda fula är ljudeffekterna... en tecknad tjej som stönar (av vällust) när man skjuter ner henne med en pil? Naah.

Struntade i Fortet ikväll, liiite tråkigt i längden att titta på när det är samma banor och sånt. Blaha blaha. Ska väl snart gå och lägga mig. Jag brukade, och är fortfarande, ledig på onsdagar, men var inte nöjd med mitt mattebetyg, så det ska jag gå och läsa upp. Jag har svårt för matte, och gillar det inte. Men det är inte hela kursen jag ska läsa upp, utan bara några delmoment. Eventuellt att jag blir schemalagd på onsdagarna, från 10-11.45 tror jag att det är, i en tid framöver. Föredrar det. Imorgon ska jag bara träffa min mattelärare och prata med henne - jobbigt att gå upp bara för det, men jaja. Tur att det går väldigt bra i alla andra ämnen x)

Simmade ingenting idag. Skulle gått ut en runda istället, men så blev det inte heller. Farmor hade ringt flera gånger såg jag, men när jag ringde henne för att fråga om vi skulle gå var hon redan ute på en runda :/ imorgon! Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och läsa Bridget Jones en stund. Imorgon är det redan onsdag, woho! Godnatt!

 


Snyggt och höstigt från H&M



Snygg kofta och halsduken är lika fin den! Ska ha båda två.


LIFE'S GOOD

Idag slutade jag vid 12.15, vilket jag gör varje tisdag. Sköönt! Jag hade bara två lektioner idag, engelska och inköps-och varuhantering, fick en uppgift där som var lätt och som jag är klar med. Imorgon får jag min dator, känner mig handikappad utan den i skolan, haha.
När jag kom hem åt jag lunch och sen har jag legat och läst Bridget Jones's Diary, she's hilarious and I love her! Funderar lite på att gå och simma ikväll... vi får väl se.

Annars så, livet är riktigt bra just nu. Jag är tillfreds. Snart är det helg, tänkte jag säga, hehe... just nu sitter jag och kollar in stickat och fina toppar och grejer på Topshop, det läggs nog en beställning. Kanske ska baka... är sugen på chokladbollar!

 

Knitted Slouchy Cocoon JumperKnitted Fisherman Rib JumperKnitted Cable JumperKnitted Crop Rib JumperAll Over Heart Sheer TightsTwisted Metal Band Ring
Allt från Topshop. Jag fick hindra mig med bilderna - jag har hittat mycket mer fint. Det blir en beställning!


Cornflakeskakor, film, Fortet och misse!

Hej hopp!

Ganska rolig dag i skolan idag, apart from me being very tired, hehe. Kom hem lite senare igår från mina kusiner, hos vilka vi hade skitroligt, som vanligt ;D vi fikade hur mycket som helst, lekte Maffian och kollade på film. Och mamma och min moster Jenny kollade på datorn efter en katt, som mamma funderar på att köpa - kolsvart norsk skogskatt med blå ögon (ååhh in my heart)! Jag skulle bli så glad! Tussen vill jag att den ska heta. Eller Batman. Yeah. Men åter till skolan - idag hade vi första lektionen i Information & Layout, skitkul. Sen samhällskunskap och demokrati och politik, också roligt, fick grupparbete. Sista lektionen hade vi Marknadsföring B, och det var over the top, för Amanda och jag kom på värsta bästa, roligaste och snyggaste grejen till vårt grupparbete vi började med idag, so I'm almost a bit excited, haha. Hon kommer snart hit förresten, vi ska bara äta cornflakeskakor, titta på Bridget Jone's dagbok 2 och kanske, kanske kolla på samhällsgrejset lite. Sen måste jag hem till pappa också och hämta en tröja och mitt datorfodral + laddare, för jag får tillbaka min dator imorgon eller på onsdag, sing hallelujah! OCH IKVÄLL ÄR DET JU FORTET! Yeah, en inte så pjåkig dag.

Mys

Klockan är alldeles för mycket för att sitta uppe och slösurfa xD det är Marcus och jag som är uppe, han tittar på TV och jag är bara trött x) är hos mamma och vi har haft myskväll med en stor köttbit, vitlökskroketter och bea-sås ;D och godis, chips och dipp i soffan framför Dansfeber (skitroligt! HEJA MORGAN! xD) och Bröllopsfotografen (fisbubbla!!!!!!!!!!! love xD). Igår var supertrevligt, kollade på film och åt fajitas, så himla gott! Och imorgon ska vi på kalas i Nybro, en kusin till mig fyllde år för några veckor sen. Trevlans.

Blir snart att åka in till stan igen också... har inte bestämt nåt, men ska se bio och vill shoppa lite! Men först och mest relevant just nu - SOVA. Godnatt!
PS. Får tillbaka min dator på tisdag/onsdag!


HEEEEEEEEEEEEELG!!!!!!!

FY FASEN VAD SKÖNT! Om en halvtimme ska jag och Amanda bege oss till Matilda, och fick precis reda på att vi blir skjutsade :D skönt att slippa åka buss! Vi ska kolla på film och laga fajitas, muums ;D jag har packat klart, ska bara städa undan det som ligger på mitt golv innan vi åker. SÅ SKÖNT MED HELG! Veckan har gått snabbt ändå, har hunnit med en massa mysigt.

Nej, jag vill inte stressa så nu ska jag städa upp att. Vi hörs, ha en fin fredag!

Skolstart

God eftermiddag

Andra dagen i skolan idag, men idag har vi bara pratat, var hemma strax innan halv två. Igår pratade vi bara någon timme innan vi började leka, och sen gick vi ner till Mårdslycke och forsatte. Sen bjöd skolan på lunch på restaurangen där, hur gott som helst och jättetrevligt ;D men imorgon börjar vi på riktigt.
När jag kom hem värmde jag en kanelbulle, trollade fram en fransk våffla (båda hembakade, mums!) och slog till på lite varm choklad. Svepte in mig i en mysig filt och la mig för att läsa, så himla mysigt, jag älskar verkligen att göra sånt när jag är hemma själv och man inte har nåt bättre för sig ;) sen satte jag på datorn för jag kom på att Kicks öppnar sin webbutik idag, så just nu shoppar jag MAC :D jag är inte 18 år än, så jag ska fråga om pappa vill betala åt mig så länge. Alldeles snart ska jag gå och simma. Funderade på att ringa farmor, men tror att jag går själv bara idag. Så på med mysbrallorna (skönast att cykla i när man har simmat och det börjar bli kallt ute), en mjuk t-shirt och tjocktröja och cykla dit - skönt att det inte är långt xD FASEN vad det stormar ute nu! Uuusch... jag kommer frysa när jag ska hem. Känner mig inte så motiverad - att simma en kilometer (40 st 25-längder) tar inte lång tid, men det är så skönt i soffan... men jag SKA! Sen blir det att cykla hem och äta kvällsmat, och kolla på Fångarna på fortet vid åtta, älskar det! Det är precis lika bra som förr! :D

Nej, nu ska jag simma!


Fångarna på fortet!

Fångarna på fortet börjar om fem minuter, hoppas att det är lika bra som förr i tiden! Imorgon taggar jag inför skolan (eller nåt sånt iallafall). Kram på er!


H&M-skirt

Mmm, det var gott med mat. Om en timme ska jag hämta J... köpa kalender, kanske ta en fika eller bara åka hem och fika gott här hemma, duscha och njuta av sista dagen av sommarlovet för den här gången... jupp.

Eftersom min dator... ja ni vet, och bilder från sommaren, kjolen och kameran är hos mamma, kan jag visa en bild (som jag hittade på nätet, modenessa.blogg.se, luck!) på den som jag köpte för typ en månad sen, från H&M. Den är så fin och väldigt användbar och lätt att matcha. Älskar den!








Grown Ups

Tjena mittbena!

How's things? Med mig är det ganska bra, skolan börjar imorgon och det känns ganska roligt, just nu iallafall.
Igår var mammsen och jag och tittade på bio, extra mysigt eftersom det var oplanerat :) Vi såg Grown ups, och den var skitrolig! Jag hörde inga andra som skrattade så mycket, men det kan vara för att mamma och jag garvade ;) efteråt gick vi till McDonald's *på min begäran, haha* och åt varsin chicken wrap och pommes, mums! Jättemysig kväll<3
Idag klev jag upp vid 08.30, gäääsp... imorgon ska jag gå upp 07.00 - GÄÄÄSP! Men det är bara att vänja sig... dock ska vi leka imorgon och få våra scheman och lite sånt, få reda på när vi ska ta skolfoto och hur många sovmornar och korta dagar vi får ;D jag ska som sagt köpa en ny kalender idag, ska passa på medan jag hämtar J på dagis vid 15.30. Nu, däremot, ska jag göra lite mat. Eller, värma till - biffar med kokt potatis och löksås tror jag att det är, pappa som gjorde igår *när jag inte var hemma :( xD*. Det är, från biffar till väder, varmt ute idag! När jag gick upp imorse var det kyligt och höstigt ute, blev lite depp, men nu är det så varmt så jag skulle kunna ha shorts, om än en kofta också kanske, när jag cyklar. 

Angående bilder då, som jag så frikostigt lovat många gånger, MIN DATOR ÄR SÖNDER! Inte för att någon har klagat, jag har tvärtom aldrig fått en kommentar här på bloggen (haha, men jag skriver ändå för att jag tycker det är roligt. Att kommentarerna lyser med sin frånvaro kan bero på att jag inte bjuder på så mycket bilder), men jag ville bara säga detta igen. Jag ska lämna in den imorgon, antingen på lagning eller så får jag en ny. Problemet är dock att jag har typ alla bilderna från denna sommaren där på, men jag tror att den blir lagad. HOPPAS!

Nu pyser jag igen, börjar bli lite smått hungrig... pussar!

PS. Kollade in en sjuk grej på youtube nyss; Parodi på Katy Perry's California Gurls - med en äcklig gubbe! Lägger in en länk (har inte orkat fundera ut hur man lägger in en video). Alltså, hahahahaha euw säger jag bara...

Katy Perry "California Gurls" Parody - California Boys : http://www.youtube.com/watch?v=9WZGyzz5O-U&feature=related



GRATTIS FARMOR <3

Hejhej
Idag har jag varit på födelsedagsgalej, farmor fyller år - Grattis älskade farmor<3. Igår var jag, mamma och mina två bröder i Växjö, och jag fyndade hur mycket fint som helst, bland annat en supersnygg khakigrön jacka på Lindex och de perfekta mys/träningsbyxorna på H&M! Det enda jag behöver nu är en ny kalender till skolan - den urfina jag hittade på Bokia fanns inte nu :( men hittar säkert en annan fin, som ska inhandlas på måndag! Min dator (med alla bilder på) är fortfarande konstig, men ska lämna in den på tisdag!
I torsdags var Emelie hos mig, vi hade sjukt roligt, och vi kollade på en jättebra film som Emelie hade med sig - Dancer in the dark. Rekommenderas, även om den är lite konstig.

Nu är klockan mycket för en som börjar skolan om två dagar - wää. Men - Titta han snackar, med John Travolta, börjar på TV nu - bye bye!

Vampires suck... på SVENSKA? That sucks!

Hej på er
Jag sitter hemma hos mamma på hennes dator, för min skoldator har flippat ur - igen. När jag börjar nästa tisdag ska jag ta upp det. SUCK.
Landskrona var gött, skönt väder och så älskar jag ju att campa med husvagnen. Vi var i Helsingborg och myste en dag, och på Bakken (älskar Bakken) i Danmark en dag med underbart väder, jättekul :) Vi kom hem i fredags.
Idag har jag inte gjort jättemycket, steg upp vid tolv (för sent) och åt frukost vid tvn, värmde en Billys till lunch, kollade på film och sen gjorde mig i ordning lite smått och cyklade till farmor och farfar. Hängde med Emilia ett par timmar, innan jag gick på ett möte klockan 19 som varade i 1,5 timme, åkte hem och åt sen kvällsmat - och nu sitter jag här. Bah. Imorgon ska jag till tandis (men inte förrän klockan 15, tack och lov!) och resten av dagen är oplanerad. 
På onsdag eller torsdag hade jag och några till tänkt gå på "Vampires suck", jag gick in på SF och då tyckte jag det verkade som att den gick bara på svenska. Det stod ingenting om det, men filmen hade svensk titel, så jag blev misstänksam, och ingen vill ju se den på svenska liksom. Så imorgon måste jag ringa och fråga om den verkligen är på svenska, vilket jag inte kan tänka mig... men att kolla upp det är smart. Om jag har tid ska jag shoppa lite nödvändigt också, som en kalender till skolan. Har hittat en fin på Bokia som jag kan tänka mig. Jag har shoppat järnet de senaste veckorna, men behöver fortfarande lite nödvändigheter som nya mjukisbrallor, en kalender då och en något mörkare foundation. Har inte använt smink på hela sommaren, och nu är jag ganska så brun, så det ska införskaffas också.

Nu ska jag gå, sista delen av Sex Education på trean börjar snart! Vi hörs, kramar.  

Bild hittad på google.se


GOTLAND WAS AWESOME

Vad tusan, inlägget jag skrev igår är försvunnet? :O SUCK...

Jag kan iallafall meddela (igen) att GOTLAND WAS AWESOME. Vi hade så jäävla kul :D

Suurt att inlägget försvann! Nu blir det bara ett kortisinlägg, för klockan är över tolv och jag ska upp relativt tidigt imorgon, för jag åker till Landskrona/Helsingborg! Ni får ha det så bra, jag tar med mig datorn så vi hörs därifrån! Tänker inte lägga upp någon bild just nu, trött och hinner inte riktigt heller. Håll till godo! På tal om bilder, så satte jag mig ner och kollade igenom alla mina cd-skivor fulla med gamla bilder, och se där - Gotland 09, skolbalen i nian och en massa andra roliga bilder jag nästan glömt bort, kul :D

Nähä, snart halv ett. Godnatt!

RSS 2.0