Ont i halsen

Min sista dag på Boktipset var lika bra som andra dagar, fick en jättejättefin present av Eva och Heléne och mina betyg ska jag hämta på måndag. Nu är det skönt med höstlov, som dessvärre inleds med mycket halsont :( tog faktiskt en tablett, hoppas det blir bättre så jag kan sova inatt... hatar när man man inte kan sova pga det. Ska snart lägga mig iallafall, det blev ingen fest för min del ikväll, vilket känns skönt pga av min hals... imorgon bär det av till Nybban och morfar & co. :D får väl se vad jag tar på mig för nåt... kanske gör en rolig sminkning, om jag orkar... det var länge sen. Men nu ska jag stänga av här och fortsätta kolla på TV, snart sova. Godnatt!

Sista dagen imorgon

Hej
Jag är svintrött idag, skönt med fredag imorgon! I och med fredag v.43 innebär det att jag har min sista dag på Boktipset imorgon :( har köpt en liten present och det kommer vara lite sad, haha! Men det har varit så roligt, jag har lärt mig en del och jag har utvecklats mycket personligen, och det har dessutom varit vääääääldigt skönt att slippa skolan! Men nu jag ska njuta av mina lediga dagar, nio i sträck. Imorgon blir det eventuellt halloween/maskeradfest, och på lördag ska jag till morfar & co. i Nybban :) igår var jag på hockeyn, sålde hälftenlotter med farmor och frös, drack glögg mot det och det hjälpte minsann, så gott!

Öppnade min mail nyss och blev påmind om Veckorevyns Blow Awards event på BikBok i Växjö den 11 november, jag anmälde mig och A för väldigt länge sen, och nu är det bara 2 veckor kvar :D ska bli så kul :D
NU däremot, ska jag duscha och sen sova tror jag... eller göra en kopp te med houng och kurera mig lite, min hals är lite krasslig... hoppas det inte blir värre! Kramar!

Nellyrea

Hejhej,
här har ni en som är trött! Har haft en bra dag på Boktipset (som vanligt, slutar min apu där på fredag :( ), och nu ikväll har jag varit på gympa.
Redan onsdag imorgon! Sen har jag höstlov... hallelujah! Ska hitta på en hel del då, mys :) just nu kollar jag på Såld på hus på tv4+, jätteintressant. Parallellt med det så spelar jag Bubble Island på facebook, men nu ska jag gå och duscha o tvätta håret, sen fortsätta innan jag ska sova. Är sugen på lite vitlöksbröd, men tror att jag ska stå emot det och bara dricka lite apelsinjuice... för det är jag också sugen på, och det är ju snäppet nyttigare, hehe... hörs imorgon, då ska jag gå på hockey på kvällen och kanske skriva lite på en recension... vi får väl se, nu ska jag duscha iallafall!

PS. Det är ju stor Nelly-rea just nu! Jag har inte hittat nåt särskilt, men iofs så har jag inte kollat så noga... å andra sidan behöver jag inte köpa nåt alls nu heller. Har ni hittat nåt? Psst... man får en kampanjkod hos Engla, kika in där... DS.

Godnatt!

SUNDAY

Hej!
Idag har jag varit i Växjö, uppe på Samarkand. Vi kom hem med några påsar var, haha... jag är så nöjd! När vi kom hem blev det middag, jag kände inte för pannkakor, så jag gjorde i ordning lite kött som blev över igår, och fixade vitlökskroketter och bearnaisesås och åt mig stenmätt. Nu har jag parkerat mig i soffan och ska hämta lite cola tänkte jag.

Tänkte skriva lite om ny makeup, men det får bli en annan dag för nu ska jag byta om till mjukisar och tvätta av mig sminket och crasha i soffan, hehe. Ha en bra kväll! ♥

Myslördag

Hej!
Sov så länge jag ville idag, härligt... ikväll blir det myskväll igen, middagen kommer att bestå av köttbit, pommes och beasås! LÄNGTAR EFTER SÅSEN!!, haha!
Såg ni Idol igår? Mina favoriter för kvällen var Jay och Minnah! Missade Weise, fan också... det var någon till jag gillade, men minns inte vem, haha... Geirs sång var också skitbra (as usual) men i övrigt var hans framträdande lite lamt, tyckte jag. TRÅKIGT ATT ALICE HOPPAT AV! Gillade henne... Linda som åkte igår gillade jag tidigare, men inte längre... oh well.

Imorgon tänkte vi (mamma, jag och mina två bröder) åka till Växjö en sväng. Ska bli kul, nåt att göra utan att man behöver anstränga sig, haha. Efter imorgon har jag fem dagar kvar på Boktipset, lite sad faktiskt... jag trivs så bra! Vill inte tillbaka till skolan, hehe... men på måndag ska vi plocka fram julsakerna (troligtvis) eftersom det kom en enorm leverans en halvtimme innan jag slutade igår! Efter den veckan är det höstlov... aahhhh.

Nu ska jag klä på mig nåt annat än mina myskläder jag har på mig nu, nåt varmt och gosigt... jag fryser och det är grått ute... mjuka tights och en stor stickad tröja, fet halsduk och tjocka vantar! Jag ska till farmor och farfar en stund tänkte jag, nu när jag fikat gott... varm choklad och bullar! Puss och ha en fantastisk lördag!

Fin tröja från H&M som jag ska kika på i butik imorgon. Finns i grått och stark blå (koboltblå?) också!


KORVGRYTA och... SNÖ!!!

Hua, jag fryser, men här ska tändas brasor! Äta middag strax, värmande korvgryta, och sen in i duschen snabbt för att raka benen för farmor och jag ska simma sen. Är trött och frusen, så egentligen orkar jag inte, men det är väl just då man ska... imorgon är det ju fredag, hurra!!! Efter imorgon har jag bara en arbetsvecka kvar på Boktipset, och jag trivs så bra! Idag har jag bland annat paketerat julte med fina etiketter, passade ju bra till snön som kom inatt... herregud, jag vill inte att snön och halkan kommer än! Idag har dock solen inte legat på latsidan, så isen på gatorna har smält bort, bra tycker jag.

Nähä, här ska strax ätas korvgryta, vi hörs!

Hej!

Det var ett tag sen, har inte haft på datorn sen sist. Allt bra? Jag mår bra, men är trött som en liten gnu, hehe... men snart fredag, gött! Ska strax gå och lägga mig, ska bara dricka ett par liter (är dödstörstig!) och borsta tänderna... tänkte ångbasta lite, gjorde det senast i söndags, men jag är så varm efter en brasa och jag är iklädd i fyra lager på överkroppen!!! En fleece överst, herre... vad göra i helgen? Jag har inte bestämt riktigt än...

Nej, jag ska sova nu, är aptrött trots att jag sov i mer än en halvtimme tidigare ikväll. Godnatt på er alla, sov gott!

PS. DET SNÖADE INNAN!! Snöblandat regn, visserligen, men ändå... hmpff... DS.

IDOL

Jag och mamma kollar på Idol, har så många favoriter... älskar att det är fredag!!! Ska dock upp tidigt imorgon, ska till Ikea, mammsen och jag :) ett knappt tidsschema, för vid halv tre ungefär, ska jag vara på plats i ishallen för att förbereda i kiosken, ska sälja med farmor imorgon. På kvällen blir det eventuellt tältning i trädgård med A och PH :D låter jobbigt med allt det på en dag, just nu iallafall, haha... men sååå skönt med helg, behövde det nu...

Hörs en annan dag, ska fortsätta kolla på Idol nu ♥

FREDAG IMORGON!

Så, nu är en beställning från Eleven gjord! Mamma hittade också lite fina grejor. Synd synd att vi inte gjorde beställningen innan klockan 13 idag, för då hade vi nog fått beställningen imorgon. Nu är det ju helg också, så den kommer nog inte förrän tisdag eller nåt.. men det gör inget!
Strax ska jag tvätta håret och sen kolla lite på tv innan jag går och lägger mig. FREDAG IMORGON, GÖTT!!! Sov gott!

SMASHBOX-KAMPANJ HOS ELEVEN

WOW, helt sjuka priser hos Eleven; Smashbox-kampanj, och först till kvarn! Ska beställa när jag kommer hem från promenaden med farmor, för jag ska gå nu! Hoppas ni haft en bra dag, imorgon är det ju fredag! :D Kramar!

12 oktober

Gäsp! Är inte särskilt trött egentligen, men jag har känslan av att jag inte orkar någonting. Har gympa kl. 18.30-19.30, resten av kvällen ska jag slappa i soffan med lite chips... hehe.
Dagen har varit ganska okej, och vid halv fem hade jag tid hos tandläkaren - kom in typ tjugo minuter senare. Segt! Men det är inte deras fel, antar jag... surt ändå, när jag ska äta innan jag går på gympa. Oh well.
Vi får höras lite senare ikväll, för jag tänkte byta om till ett par mysiga brallor och linne, tvätta bort mitt smink och sen äta innan jag cyklar då. Later skaters.

Gorgeous cardi/poncho/cape @ H&M

Som är slutsåld! HOPPAS HOPPAS den kommer in igen, såg den i H&M Magazine för ett par månader sen, och har suktat sen dess! Kan inte få upp en bild på den eftersom den är just slutsåld på hemsidan, har inte heller tillgång till bildbanken, men den är beige, blå, brun och rödorange och så jäävla snygg. Allra högst troligt att den kommer in igen, ska gå in varje dag och kolla och beställa den direkt! Fanns lite annat snyggt också, bland annat en väska och en basic randig tröja. Men den här... cardigan/poncho/cape, det är väl en blandning, ska bli min!

Nu ska jag strax gå och lägga mig, tvättade håret tidigare, vill att det ska torka någon gång... men är inte riktigt trött än! Kom på att jag har ett par snygga gummistövlar som väntar mig imorgon, var nere och kollade ut de innan. Ni ska få se bild :)

Snygg tröja från H&M, kommer ut i butik om några veckor!
(bild från annihoney.blogg.se)


HÖSTSOL ♥

Gud vilken fin dag det har varit idag! Påbörjade min andra vecka på Boktipset, kul! Solen har värmt, klar och kall luft med frost imorse... cyklade hem till farmor och farfar när jag hade slutat, och fikade. Farmor och jag gick en runda, så himla skönt, och nu kan jag sitta hela kvällen i soffan och kolla på Top Model, till exempel, som börjar nuu! För övrigt nöjd med min enkla men ack så snygga och bekväma outfit idag, har inte tagit bild för det blir mörkt så fort ute nu och jag var hemma när det började mörkna, men det kommer bilder så småningom! Hade iallafall kabelstickade svarta strumpbyxor, vita och slitna converse, brunbeige tröjklänning och en svart klänning där under och ett rött flätat skärp i midjan. Grön jacka och gul halsduk + vantar som ytterkläder.

Näe nu börjar Top Model, hörs imorgon! ♥

EMELIE I SHOPPARTAGEN!

Hej!
Igår var Emelie och jag så trötta, så vi kämpade för att vara uppe till 22.30 xD sov i tolv timmar, jävligt skönt! Idag gick vi på stan och HERRE vad jag har shoppat!!! Klänningar, skärp, skor, jacka, strumpbyxor, polotröja och vad det var. Jättejättenöjd! Kom hem vid fyra med bussen, lämpade av min väska och alla kassar hos mamma och sen gick jag på hockey, vi förlorade :( men ändå nöjd med dagen, fin väder hade vi också! :D Hoppas det blir likadant imorgon, soligt och skönt...

Nu ska jag kolla på I now pronounce you Chuck & Larry en stund till, en av favoritfilmerna! Hörs imorgon, kram!

TGIF!

Hej!!!!! FREDAAAAAAAAAAAAAAG!!! :D Fick sluta 1,5 timme tidigare för det var så lugnt där nu på eftermiddagen, eller ja, det har varit det hela dagen. Hallelujah! Nu sitter jag alltså i köket och njuter av lite fika (hembakade, stoora kanelbullar och mina fantastiska kolakakor ;D och farmors vinbär/hallon-och-vad-det-var-saft! Haha, muumsigt! Sen ska jag packa lite, ska ju till mamma ikväll :) imorgon ska jag till Emelie... På söndag blir det nog IKEA och kanske hockey, om jag hinner.

Är också inne på Topshop och kollar lite, blir nog en beställning där... finns så mycket snyggt! Letar bland annat efter en snygg skinnväska, och här finns mångfald...
Tacos ikväll, på tal om någonting annat! LÄNGTAR! xD Var jättelänge sen jag åt tacos nu, känns det som iallafall. Vad ska ni äta? Åh gud så mysigt med fredag! Ni får ha det så bra, för det ska jag ha! KRAM! ♥


Rött, svart eller vitt?

Letar vinterjacka... svåååårt! Jag älskar en som mamma har, som jag brukar låna ibland, hehe, från Vila och helt perfekt. Jag hittade dock en fin på BikBok nu, mest gångbart med svart... då kan man ha färg på halsdukar och sånt istället... finns i rött, vitt och rosa också. SVART, RÖD ELLER VIT??? Det blir nog svart. Kostar bara 499 kronor, det är sjukligt billigt!

 

Så, NU ska jag sova ;)


SIMMAT

Åh jag är så trött! Ska sova nu :) inte så konstigt efter att ha jobbat hela dagen, fikat när jag kom hem och ätit ett par timmar senare för att sen simma lite mer än en kilometer, relativt otränad. Brukar inte tycka det är jobbigt alls, men idag var det det. Känns bra iallafall! Och det känns så underbart att det är fredag imorgon, älskar att gå upp på morgonen och tänka att "detta är sista dagen innan helg", och då kan man stå ut med typ allt x) fredagar är min favorit. Lördagar gillar jag också ;) vad ska ni göra i helgen?

Har ni sett Elvis i glada Hudik förresten? Älskar det, man blir så glad! Såg det ikväll, men hallå - jag har sett samma avsnitt totalt TRE gånger nu? EHHHH, tråkigt. Men nu ska jag borsta tänderna och sen ringa mamma! Sov gott alla!

Nutella...

Hej på er
Skönt med torsdag idag, det betyder ju att det är fredag imorgon, haha! Slutade tidigare idag, fanns ingenting att göra på Boktipset, så jag cyklade hem i regnet (har regnat hela dagen, buu) och satte mig i soffan med filt och mys. Plockade fram lite kanelgifflar och tog mig en stor sked nutella... blev så himla sugen på det häromdagen så jag köpte en burk! Gott i bakverk också!
Jag ska gå och simma med farmor ikväll, ska äta kvällsmat där också, och det blir snart, skulle jag tro. När jag kommer hem ska jag dra på mig myskläder och INTE vara uppe länge utan gå och lägga mig relativit tidigt. Nåt på TV ikväll? Robinson börjar klockan åtta, just det! Just det... ja det är väl nåt att glo på. Nu ska jag slänga ner badkläder i väskan och cykla till farmor och farfar, vi hörs!

GRÖN SNYGGING FRÅN MODEKUNGEN, GUL SKÖNHET FRÅN MONKI OCH GOSIG TRÖJA FRÅN BIKBOK!


Plock

Snyggt från Gina Tricot!



Och från BikBok!


TBS Autumn Leaves

Åh gud så skönt det var att gå en sväng, behövde verkligen det! Jag borde egentligen satt mig framför tvn när jag kom hem vid lite i åtta, men det blev inte så... aja ;)
När jag ska till stan i helgen funderar jag på att köpa ett multi-purpose-puder från The Body Shop, fingrade på det igår. Autumn Leaves finns i två nyanser, Chestnut och Berry, sistnämnda som jag vill ha då. Är nog allra finast som rouge skulle jag tro! Kostar 245 kronor styck, men sen såg jag även att de hade 20% rabatt på den nya höstkollektionen (som Autumn Leaves ingår i, kollektionen heter Smoke & Fire), gott! Dessutom så kom jag på vad hårinpackningen jag tänkte mig heter (tror det är den, haha): L'Oréal Professionnel Vitamino Color Masque. Bra bra. Nu blir det soffan!

bild från thebodyshop.se


LISTA

Pust, jag är lite trött jag... eller mer seg. Men det ska det bli ändring på! Har precis ätit kvällsmat, kyckling med ris och majs, råa morötter och brunsås - mätt så jag vet inte vad -, och nu ska jag och farmor gå ut en runda :) det behöver jag verkligen, jag står ju upp precis hela dagarna i butiken (fast jag får inte nåt ont av det! tur!) och dessutom har jag ätit lite onyttigt sen jag kom hem idag... så en rask promenad ska bli skönt :)

Igår var jag i Växjö på återbesök, allt var bra, som jag redan visste, känns så onödigt att åka in, men vem tackar i och för sig nej till shopping i samma veva? ;) däremot - det enda jag fick med mig hem, från min shoppinglista, var en matt foundation från Make up store. Och lite snyggt från H&M (som inte stod på min shoppinglista), bla. en knallig, gul stickad klänning, en fin vit blus med spets och lite annat. Min shoppinglista är lika full som innan då jag ska haaa....
* en fågelring från Glitter (kommer in v.42 igen i butik)
* boots från Din Sko (min storlek var slut igår)
* mössor från Gina Tricot (ingen av färgerna fanns nu heller)
* en hårinpackning från L'Oréal, den fanns säkert men kollade aldrig. Den finns troligen här i Tingsryd, dock (har inte använt hårinpackning på typ ett år, men denna verkade mysig, kommer inte ihåg namnet bara). Det var någonting mer tror jag... men det spelar ingen roll. Jag ska in till Växjö på lördag igen, ska träffa Emelie så kan passa på då!

Nu väntar nog farmor på mig, vi ses!

KANELBULLENS DAG OCH FÖRSTA APU-DAGEN!

Men hejsan!
Kom hem för ett tag sedan, slutar egentligen vid halv fem, men jag fick gå en halvtimme tidigare. Är inte så trött som man kan tro, men det kan dock vara för att jag svepte en halv 50 cl Coca-Cola och äter en kanelbulle just precis nu ;) idag har jag iallafall fått stå i kassan, helt själv, vilket resulterade i att jag gjorde fel ganska många gånger, men också hade väldigt roligt! Har fått prismärka några nyinkomna varor också. En rätt lugn dag, ganska skönt. Imorgon jobbar jag bara i två timmar, för vid elva ska jag ta bussen Växjö för att gå på återbesök och shoppa ;D jag hinner ändå inte tillbaka i någon menig tid eftersom jag inte vet exakt hur lång tid det tar, och jag behöver faktiskt göra ett par av inköpen, så så får det bli. Åker själv, så vi får väl se vart jag tänker luncha... antingen något take-away eller typ paj... eller sallad... eller pizza... eller chicken wrap... xD

Nu ska jag dra igång en film på tvn, svepa in mig i en filt bara för att det är så mysigt framför brasan, hehe, och ta en kanelbulle till... kanske lite varm choklad till också... inte för att det behövs för att hålla värmen, det är varmt och gott inomhus, ute, däremot, var det lite kallare än vid middag men solen skiner och det värmde i ansiktet när jag cyklade hem. Hoppas det fina höstvädret håller i sig länge, länge! Vi hörs ikväll, kram!

 


Mongoliskt

Hejhej, vi kom hem vid kvart i nio, och jag är verkligen trött! Efter vi hade badat så åt vi mongoliskt, veg vårrullar till förrätt och sen buffét, till efterrätt friterad banan med lönnsirap och glass, åh herre jag är så mätt! Skönt att vara hemma ganska så tidigt så att man inte behöver lägga sig direkt när man kommer hem, det gillar jag inte riktigt. Just nu sitter jag framför brasan i soffan och softar, tänker lite på morgondagen och så. Ska ringa mamma nu med tänkte jag. Ha en kanondag imorgon, för det ska jag ha! :D sov gott alla!

FRITERAD BANAN MED GLASS, MMM!!!

(bild från google.se)


NEXT: AQUA MERA

Hej på er!
Alldeles strax ska jag, pappa, Marcus och Jacob åka till Växjös badhus Aqua Mera och spendera några timmar där, efteråt blir det troligtvis mongoliskt, kina eller nåt annat gott till kvällsmat... muums! Friterad banan med glass ser jag fram emot, hehe...
Imorgon är min första dag på APUn som håller på i fyra veckor denna perioden, och jag ska då vara på Boktipset här i Tingsryd, och det ska bli jättekul! Eftersom det är en sån pass liten butik så kommer jag att få stå i kassan... iihh, läskigt! Uppdaterar här hur det går ;D

Nu ska vi åka, ha det bra!

bild från google.se


Gult och rosa Toulouse

Hej på er, allt bra? Är hemma hos pappa och har fredagsmys :) Underbart skönt med helg, och skönt att vara verkligt trött och se på klockan och tänka, "fasen, måste upp tidigt imorgon... INTE, HAHA!". Haha. Imorgon ska jag på ishockey och... inte göra någonting speciellt tror jag. SLAPPAAAA. Måla naglarna på högra handen, eftersom jag bara målade den vänstra ikväll, hehe. Mavala's Toulouse, nr. 52 (gammalt, vet ej om det finns kvar?). En bubbelgumsrosa färg som faktiskt är en riktigt snygg kombinationsfärg till alla "höstfärger" som marinblått, senapsgult, lila, brunt... det funkar faktiskt, kanske inte alltid eller till alla plagg, men tror att det kan vara fint... eller jag vet inte om det ser knasigt ut, måste kolla först innan jag säger nåt xD har en marinblå stickad tröja på mig från H&M ikväll, den kombon gillade jag iallafall!
Jag älskar ta mig fan alla färger, tror jag åtminstone. Gult till exempel, har flera jättefina gula nätta sommarklänningar, halsdukar och vantar m.m., rött, lila och mörkblått, dovt mossgrönt, rostbrunt, grått... åh! För att referera till rubriken då, så har jag nyligen köpt (förutom halsduk o det där då!) en tunn, senapsgul tunika/klänning från H&M till en billig peng, kunde det varit 99:-? Den är så fin, så fin! Har inte tagit någon bild på den... jag lägger knappt upp bilder här alls, och jag borde ju veta bättre eftersom jag pluggar med bland annat det här, har MVG i kurserna och jag tycker det är skitroligt med layout och sånt! Men jag kan inte html-koder och sånt (än), så jag kan inte göra designen på bloggen i sig roligare, men bilder... jag gillar verkligen inte min kamera, svårt att få riktigt fina bilder om det inte är i bra dagsljus... ska önska mig en ny kamera, eller köpa en nu... vi får se, det är ju snart jul, haha!

Är fortfarande mätt sen tapasen, åt då ingen stor mängd cheezballz eller lösgodis heller, but I'm full! Ska dricka limevatten med massa is i istället, mmmm..... och snart sova, så godnatt! ♥

Jag mår så bra!

Hej!
GUuuuuuUUUUuuuU så gött me helg! Hehe, hallelujah säger jag bara! Och jag mår så bra! Har lämnat in flera stora skoluppgifter jag är nöjd med, jag har precis fått in pengar på kontot och det känns så underbart och fritt! Nu låter jag som en girig jävel i och med pengarna, men jag menar, alltid gött med pengar på kortet liksom? ;) Alldeles strax ska jag bege mig hem till pappa för fredagsmys, men ska först hälsa på en morbror till mig som precis kommer innanför dörren nu, hos mamma :) HEEEEEEEEEJ! :D och så måste jag packa också förresten... men slänger bara ner allt ändå xD

Nehe, nu tänker jag bege mig (packaaaa) och sen cykla, c u och HA EN UNDEBAR FREDAG, vad ni än gör! :D

RSS 2.0