I BLICKFÅNGET

Kikade in på denna tjejens blogg och fick syn på denna URSNYGGA gråa klänning - vart kommer den ifrån?

????????

 

Även denna outfit tycker jag var enormt snygg, ska apa efter! Väskan kommer från Zara!

 

Lördagsmys väntar! Jag somnade i soffan innan, rätt koko i huvudet nu... funderar på att ta en liten promenad runt kvarteret för att piggna till lite. Imorgon ska jag på sista Harry Potter (jag veeet, shame on me BIG TIME för att jag inte sett den - och jag ska föreställa ett STORT fan? Haha, men har inte riktigt haft pengar så jag har sparat mig, och dessutom - jag har velat dra ut på det, för nu är det sista, allra sista, någonsin. Gissa om jag kommer att gråta) med en kompis och hennes vänner, ska bli skoj :) Ska köpa lite smågrejer också, och äta något riktigt gott... sugen på Donken och chili cheese, haha! Vi får väl se ;)

 

 

 


HEAT RUSH

Åh vad skönt att vara ledig! Särbo-fredag som vanligt med mina underbaringar :) vi kollade på Water for Elephants, kan se den om och om igen, sååå bra! Var uppe till tidig morgon, upp vid 12 för jag skulle ner en sväng till Apoteket. På väg hem sen köpte jag mig en parfym jag kikat på, Beyoncé's Heat Rush. GAAH vad gott den luktar!!! Fick även bli en ny Lime coolada body butter från Hawaiian Tropic, mmm...

Hemma själv nu, de andra är och badar på Kaskad (i brist på vackert väder som var utlovat av SMHI, SUCK. Kollade häromdagen, det skulle bli strålande sol och 25 grader, efter 12 timmar var prognosen ändrad till mulet, kallt och lite regn. HUR FAAAN kan man ge en sådan felaktig prognos?). Kollar på Britain's next top model, men det suger... ska se Kommissarie Späck istället, hehe. Vi ses senare, har ett par söta bilder på mina kiisar, och även lite ny heminredning (mamma) som är helt ljuvlig!

 

 



HÄNDELSERIKA DAGAR

Hej!
Det var nästan en vecka sen jag skrev här sist. Jag har haft det jäkligt bra denna vecka, väldigt mycket skoj har hänt, och en del skumma saker också... nog om detta! Tingsryds marknad i måndags och tisdags, typ årets händelse i hela Småland, haha. Det betydde två enormt hektiska dagar, men det gick jävligt bra, och vi hade sjukt kul på köpet! Tack tjejer! ;) Hur som helst, arbetstid från 12-20.30 på måndagen, hem och duscha och fixa sig snabbt, sen ut och supa och ha jävligt roligt med vänner, komma i säng tidigt på morgonen, ingen sömn alls för att sedan jobba 9-17 på tisdagen ;) asnice! Taggar Karl-Oscar-dagarna till nästa helg nu!!! :D

(Någonstans här dampade mitt internet ihop, så nu får jag skriva om'et... FAN vad irriterande). Jag varken orkar eller kommer ihåg vad jag skrev, så jag avslutar här nu. Det var något om en concealer från Coastal Scents som jag var sugen på att beställa, bla bla bla...

Vi får väl se vad jag hittar på för bus ikväll. Vi hörs antingen senare eller en annan dag!


TRÄFFADE GURKAN IGÅR!

Hallååee
Mysig kväll i Karlshamn igår! Inget folk alls ute, men vi hade mysigt ändå :) träffade Gurkan och fyllekäkade en gyros sent, det var nog ta mig fan det godaste jag någonsin ätit, haha. Nu börjar jag snart jobba, vid tre, och efter ikväll tar jag helg! SKÖÖÖÖNT. Kan behöva vila upp mig inför marknaden på måndag och tisdag, haha. Vi hörs!

:D

Hej!
Idag skulle jag varit ledig, men jag hoppar in och jobbar för en annan. Börjar vid 15, till strax efter 20! Imorgon blir det Östersjö, ska bli feeett kul :D precis allt har löst sig nu, perfekt! Är glaaa nu! Kunde bara önskat lite finare väder till imorgon, men whatever, det blir skoj ändå :D

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, i knappt en timme innan jag börjar jobba... är liksom rastlös, och mamma har varit på Öland sen igår förmiddag, bara jag och kisarna hemma. Tiden går så fort ändå, kommer inte hinna blinka innan jag ska åka x) Sitter förresten och bläddrar i H&Ms höstkatalog som låg i brevlådan idag! Usch... haha. Inte än på ett bra tag, tack!!! Men det finns en heel del gobitar, det förnekar jag inte ;)

Vi hörs!

ALAIA

Hey ho
Lite seg nu, efter att ha lagt sig vid 5,6 på morgonen i ett par dagar. Ska dock inte sova än, det är jag för pigg för, haha. Gick in på Style by Kling, och hittade dessa SJUKT snygga skor! Letade efter dem på nätet, men hittade inte samma färg... kolla här för massvis av snygga grejer!

MORR!

 

Funderar på att gå ut en liten runda, kanske springa... fast ne. Ska ändå snart hoppa i säng. Börjar jobba vid 10 imorgon. Vi hörs! :)



GRYMMA VÄSKOR HOS MODEKUNGEN

Faasen vad trött jag är, blir snart sängen för mig. Slökollar på film på TV, The Invasion som jag sett flera gånger innan... blah. Ansiktsmask som ska tvättas bort nu, sen på med gosig nattcreme och på med nattmössan, hähä.
På tal om rubriken - Modekungen på Facebook hade lagt upp bilder på en grymt snygg väska. De har överlag alltid så snygga kläder, nu inget undantag! (Nu kunde jag tydligen inte kopiera de bilderna från fb...).


Bild från Modekungen.se. Väskan kostar 899 kronor och är tillverkad i syntetiskt läder...
(väskan är snyggare på bilderna på facebook, och säkerligen irl också)

CITRON TACK, INTE STEKFLOTT!

JAG LUKTAR CITRON!!! Underbart att duscha efter över 8 stressiga, cpvarma (ursäkta ordvalet, men 42 grader, utan fläkt - den var sönder - så har jag inte sagt för mycket) timmar på jobbet. Weeehooo, nu är jag ledig i två dagar, HOPPAS på lika underbart väder som det varit idag!!! Har suttit ute med mamma och ätit och druckit gott, i solen :) Ska ut nu! Vi hörs senare!

DESERT FLOWER

Åh herregud... vilken skildring. Filmen var lika bra som boken. Jag är helt tagen. Och musiken. Underbar.



Sista scenen


EN FREDAGSKVÄLL I JULI

Sådär, mamma och jag har varit och handlat lite extra gotte till ikväll, vin och hyrt film, En blomma i Afrikas öken. Båda har velat se den så länge, och böckerna är så j*vla bra. Så det ska bli spännande! Blev även lite shopping för min del, från Vila. Älskar att Börjes säljer det, alltid billigare än i Vila-butik/på nätet! Köpte en blus, "flowerdrip" som jag suktat efter tidigare, en röd cocktailklänning, en mysig poncho med huva och en gräddvit blus med virkad spets på ärmslut och nedtill. Sååå fina!

Nu blir det fajitas, cola till mig och tända värmeljus

High Chaparral Indian Show

Det var en av höjdpunkterna på dagen, indianshowen, cowboyshowen och tågrånet! :D fy fan vad vi skrattade då, det hände mycket kul!

 

 


En bild på allihop, tjejen till höger sprang såklart ut precis jag jag knäppte bilden, så typiskt...

Filmade även några snuttar, hade inte så mycket minne vid slutet av dagen då vi kollade på indianshowen, hade tagit en del bilder och filmat tidigare, hade dessutom inte tömt kameran på inte ännu överförda bilder. Skulle föra över ett klipp, men det fungerade inte riktigt... :/

Nu ska mamma och jag hyra film, vi hörs senare!


LACKAT OCH KLART

Snygga nagellack, det persikofärgade från Gosh och det metallicblå från Mavala.

Bilden är från www.heartcore.se


Bild från www.iamsthlm.blogg.se


I och med att jag inte får ha nagellack på jobbet så lackar jag sällan naglarna. Hade dock ett knallrosa på mig i tisdags när vi var på High Chaparral, det piggar upp så otroligt mycket, och färgstarka naglar blir ju en accessoar i sig.
Kom hem från jobbet för ungefär en timme sen, har ätit strawberry cheesecake-glass med kakbitar i (mums, ja!) och strax ska mamma och jag åka och hyra film och köpa chips och mysa lite, mina bröder har åkt till västkusten med pappa igen :) Jag kan förresten visa det knallrosa nagellacket, och outfiten från i tisdags då :) Men VARNING säger jag bara - jag har inte tagit hand om mina naglar på... usch jag vet inte hur länge, och lacket är lite bubbligt och skavt (inget som syntes på långt håll, dock), så det ser inte vackert ut - men ville bara visa färgen då.



Rose Fuschia/Rosy Pink, Forever strong Pro från Maybelline



Vilken knasig bild! Outfiten var mycket snyggare irl och på andra bilder, faktiskt!
Jeansshortsen kommer iallafall från Gina Tricot, favoriter! Även skärpet är därifrån, t-shirten från Monki, och så vita converse och väldigt hela strumpbyxor, hehe. Väskan är gammal och kommer från Gina Tricot, den också.

CHERRY CHERRY BOOM BOOM

Sitter i soffan (i en av mina nya BHar från Ellos, fullträff där! Köper oftast på Lindex annars, kvaliteten där är oslagbar, men de här verkar bra också. Kan visa bild någon dag. Vilket avbrott mitt i en mening, haha) och PROPPAR i mig körsbär och bigarråer! Fullt av dessa söta både hemma hos pappa och mamma, vet inte hur många liter jag ätit sammanlagt igår och idag, ärligt talat. Min mage känner inte av det överhuvudtaget :S Och tur är väl det!

MMMMM.......

 

Ska kolla på Victorias födelsedagsfirande på TV nu, det kanske började vid åtta? Det gjorde det säkert... Väntar på mamma som är och handlar en snabbis, bland annat dipp till chipsen och Sofis Mode till mig :)

 

 


Och från körsbär till någonting helt annat, nämligen MAC's senaste kollektion Semi Precious, på bilden - MSF (Mineralize skinfinish) i Rose Quatrz. Suuuperfint... finns att köpa här.

DRÖMFÅNGARE

Snyggingar som lär bli mina inom en snar framtid! Signerade H&M, allihop.

 

 

 








SUPERTIPS: CLINIQUE SUPERPOWDER DOUBLE FACE POWDER

Hej, det första jag gör är att tipsa om min nya puderfoundation från Clinique, Superpowder. Jättebra! Konsistensen är som ett vanligt puder, men det "smälter" in i huden så fint och täcker alldeles lagom :) Jag använder en puderborste i äkta hår av tvättbjörn (?). Från Make up store, som till synes nummer 379.

 

Dosan har en jättestor spegel, ett jättestort plus!

 

 

 

 

 

Pudret kostar 270 kronor, finns hos bland annat Kicks och Åhléns. Borsten kostade 235 kronor.

 

Som ni ser har jag (mamma, hehe) äntligen hittat min kamerasladd! Bjuder på ett inlägg lite senare, för nu ska jag äta lite. Är det bara här som det spöregnar? :(

 

 


SOLGULA TING

Hej!
Kom hem från jobbet för en timme sen ungefär, skönt att vara hemma... har tagit en dusch och tagit på mig mysshorts, sitter i soffan med nybakta bullar och mjölk. Inte helt fel! Måste snart gå och lägga mig, för imorgon ska vi upp tidigt för att åka till High Chaparall, haha! Jag har aldrig varit där tidigare, så det ska bli lite småskoj! Jag ska rida, kollade precis på hemsidan och kikade på vad man kan göra. Skoj :D

Hade en slapp dag med Emelie igår, vi gjorde broccolipaj, åkte runt i bil och letade efter en soppa som hon tvuunget skulle ha, och vi åkte LÅNGT! Miljöbovar! Jag shoppade lite, på Monki. Den randiga Lerima-t-shirten, och...

Rea på denna! Även...

 

...denna underbara, solgula toppen! Inte så ljusgul som på bilden! Bara 80 kronor!

Nästa gång jag åker in till stan kanske jag slår till på denna, såg inte om den hängde någonstans i butiken igår:

 

 

Även detta gula lack från Make up store, Agneta heter det:

 

Har ni förresten sett Nellys rea, på skor? WOOHOO!!! Ska tigga till mig åtminstone ett par skor från mamma eller pappa, hehe... kolla på dessa (som jag visat innan), 149 kronor!

 

 

 


Det här blev ett osammanhängande inlägg, det känner jag... Ska fan leta upp min kamerasladd en gång för alla, och det är NU! Har en massa bilder att lägga in här som jag ligger efter med, och dessutom MÅSTE de föras över för att jag ska kunna tömma kameran på tuuusen bilder så jag kan fota på High Chaparall! Vi ses senare, ska lägga en ansiktsmask nu, och sen leta efter sladden! Sov gott!

 


VART ÄR MIN KAMERASLADD MÅNTRO?

God morgon!
Jag steg upp för en halvtimme sen, ska försöka hinna raka benen lite innan jag tar bussen vid 11.10. Ska till Emelie, handla lite i stan innan jag tar buss vidare hem till na, och köpa glass och chili cheese tops, hehe... Vi får väl se om det blir bad också! Åker hem ikväll igen.

Nää, nu måste jag lägga på ett kol här! Ha en fin dag!
PS. Hittar inte min kamerasladd - den ligger någonstans i en väska i ett av rummen antingen hos mamma eller pappa, eller jag VET att den är här hemma hos mamma, men jag har inte hittat den. Letar vidare ikväll ;)

FRISK LIME

Hejje...
Trött! Har varit ett extra långt arbetspass för mig idag, så nu är jag då också extra trött ;) imorgon är det Börjes marknad, börjar vid 11 då. Dock kortare pass än vanligt, tackar... ledig söndag (stängt på söndagar, garanterad en ledig dag ;D), ska träffa en vän, eventuellt inne i stan. Ska passa på att köpa Lerima t-shirtsen inne på Monki, åtminstone den randiga! Hårfärg tror jag att jag ska slå till på med, imorgon efter jobbet, hoppas jag inte glömmer det bara... och så beställdes två stycken BHar från Ellos idag, jäävlar vad irriterad jag blev igår när jag skulle beställa från internet, INGENTING funkade! Sidan bara krabbade, och sen funkade inte erbjudandekoden? Åååhh. Så det beställdes per telefon idag, tur det funkar också... tycker det är kul att det fortfarande finns postorder per post! Bah, irriterad blev jag i alla fall!

Blev så sugen att baka så här på kvällskvisten... något med lime... smörkola med lime, kanske Key lime pie... men självklart ska jag inte baka nu ;) blev bara lite sugen ;) Kan vara på grund av Linda Runn, kolla in!

Är det förresten någon som har doftat på CLEAN's Warm Cotton? Är sugen på den... har inte luktat på den, men jag kan ju bara tänka mig? Eleven har ett doftset om tre av deras bästsäljande dofter Warm Cotton, Cotton T-shirt och Fresh Laundry för 199 kronor! (En bild skulle jag ha här, men kan inte infoga eller ens KLISTRA IN en bild, what the fuck... GODNATT SÄGER JAG NU!). Not another teen movie går på trean, det är nog fan den filmen som visats på TV mest av alla jävla filmer, ever... Godnatt!


KYCKLINGSALLAD... HAHA

Hej!
Jobbat klart nu och har ätit kvällsmat också, tog med mig en kycklingsallad med vitlökssås från jobbet. Gooott! Rätt trött nu, har som vanligt varit långa köer hela dagen och kvällen. Skulle annars cyklat hem till pappa, han och mina bröder kom hem från Falkenberg idag :) han hintade om att Ben & Jerry's Cookie Dough var inhandlad, jag dog... ;) men jag orkar inte cykla dit ikväll, imorgon så :)

Jag veet... bilder. Jag är trött och i allmänhet ofta en seg människa =) Fy skäms! Vi pratar om någonting annat... Näe. Jag ska duscha! Sen se en film, eller nåt. Kanske gå en sväng. Imorgon, det första jag gör är när jag kommer till jobbet är att äta en jordgubb-rabarber-strut. Den godaste på jorden, typ. Drömmer om den nu. Haha. Slut på slöa inlägg. Hej!

BASICS, TYP

Åh så jäkla trött, tur att kvällens planer ställdes in, instället ska jag vara hemma och slappa. Har jobbat 12-17.30 idag - slutkörd för det är så mycket att göra heeela tiden - och efter jobbet cyklade jag direkt bort till en vän för en stund. Sitter nu och borde föra över bilder från kameran, men... bööh. Letar lite kläder på internet, bland annat efter en till fin spetstopp i vitt :) här kommer lite random plagg som jag bara tyckte var fina:

 

 

 

 

Dessa ovan är från Monki, och de är de perfekta slappa t-shirts, de tre ovan kostar 100 kr styck och jag ska slå till på alla tre tror jag!

 

 

 

 

 

 

 

Jeane Blush / Nelly.com

 

 

Nelly.com

 

 

 

 

Vero Moda / Nelly.com

 

 

 

 

Paprika / Nelly.com

 

 

Jones & Jones / Nelly.com

 

ÅÅHH så segt, detta inlägget har tagit en timme - om inte mer att få ihop, blir så förbannad x) nu ska jag titta på tv och dricka te. Godnatt.


THE COLOR PURPLE

Hej!
Jag sitter i soffan och kollar på Oprah, The color purple - reunion heter programmet, och jag inser när jag tittar på det att jag aldrig hört talas om filmen The color purple. Måste se.
När jag vaknade gick jag ut på balkongen, smorde in mig med Hawaiian Tropic's underbara sololja (doften, jag döör!) och la mig i solstolen med Snabba Cash (har läst den många gånger, riktigt bra! Ser fram emot att läsa fortsättningen nu, Livet Deluxe) och bara njöt. Satt i lite mindre än en timme, sen kom molnen och jag orkade inte ligga kvar. Skönt att vara ledig idag också, börjar jobba vid 12 imorgon.

Mamma slutar jobba nu, så hon kommer strax hem. Hon hade tänkt baka kanelbullar idag, men när vet jag inte, och jag är så sugen... jag har lågt blodsocker just nu och det är ju därför jag skulle kunna äta vad som helst och hur mycket som helst precis nu, men jag ska ta mig tusan åka ner och köpa frysta kanelbullar och värma *dregel*
Får verkligen hålla mig från att gå ut i köket och ta fram en massa godsaker, haha. Jäkla blodsocker ;)


VILKET DYGN!

Hej!
Vilket dygn vi hade i Göteborg, underbart! Skitbra väder - varmt men rätt mulet, solen kom dock fram ibland, och torrt. Vi åkte konstant, väldigt korta till inga köer alls! :D trötta och skitblöta vandrade vi mot parkeringen och lyssnade på Metallica som spelade på Ullevi. Tog oss till en campingparkering och hade den värsta natten på länge, haha xD fy fasen vad TRÅNGT och OBEKVÄMT! Lite farligt också faktiskt xD vi hade andra planer på att sova hos några i stan, men så blev det inte. Vi kom iväg snabbt sen på morgonen i alla fall, och var hemma vid 12.30, äckliga som jag vet inte vad, haha. Det blev dusch och tvätt av kläder och converse, och sova i några välbehövliga timmar på en mjuk bädd, hähä. Ska sova nu strax, eller jag ska lägga mig i sängen och läsa. Kanske tar med lite godis och iskall ramlösa, så gott... chips har vi, och dipp, och det skulle egentligen varit gott, att äta en liten skål, om det inte vore för att jag åt en kebabrulle till kvällsmat, haha... jag propsade till mamma, "jag SKA ha kebabrulle!" så så blev det ;) kanske bara tar mig lite galiamelon...  mat mat mat! Bilder från de senaste dagarna kommer upp imorgon! God natt!

GÖTEBORG IMORGON! :D

Hallåå!
Vilken svettig dag det har varit i Växjö idag, det kan jag lova! Kortet flög ur plånboken många gånger idag! Köpte, och fick också av mamma, två par shorts (ett par korta jeansshorts och ett par gröna, korta cityshorts), basic linnen, två finfina fjäderhalsband, en tunn klänning, rakblad (hehe), Clinique's Superpowder (puderfoundation) och en puderborste från Make up store, ett suuperfint rouge, snygga trosor och... ja det var nog det. Några grejer var det rea på, underbart! Ni ska få bilder, MEN - inte just nu, för jag har verkligen inte tid! Måste raka benen, fixa mackor och eventuellt tvätta håret (om jag inte gör det tidigt imorgon bitti istället), ska åka hemifrån 06.45 imorgon, mot Götet och Liseberg! :D ska bli så jääkla kul! Bre mackor måste jag göra ikväll också, herre min skapare xD vi hörs om ett par dagar, ha det fint!

RSS 2.0