Muffin

Just som jag läste Kenzas blogg, där hon skrev om basskuggan Muffin från Make up store, surnade jag till eftersom jag inte hittar min. Hade tänkt köpa en ny när jag var i stan sist, men orkade inte ta mig till MUS, så jag tänkte att det får jag väl göra i veckan. MEN JAG HITTADE FÖR TUSAN SKUGGAN I EN VÄSKA!!! Tillsammans med ett läppglans jag letat efter, jisses så glad jag är nu xD Har inte duschat än, men skaaa... jag är så sjukt seg att komma till skott, orkar inte stå i ishallen och jobba aset av mig ikväll... har andra saker jag måste göra, men visst... duty calls. Blir nog lite bättre när jag fått duscha och känner mig fräschare, ont i magen har jag också... UÄÄK. Hoppas NI får en fin kväll!

TOURS DRESS






*Bilder från Englas Showroom, Nelly.se vill  för övrigt inte samarbeta!*

TITTA vilken SNYGGING! En riktigt fin klänning, kostar under 400 kronor! Du hittar den här

Den klickar jag nog hem snarast... har kikat lite i en bilaga från H&M, hittade även där en fin klänning... vårshoppingen är igång! :D

Har idag, hittills, ätit middag hos farmor och farfar, gått en runda, ska fika snabbt nu och sen duscha lite snabbt innan jag gör mig i ordning lite smått för kioskarbete i ishallen ikväll, lycka till grabbar!
Ska kila nu, så jag slipper stressa, musik på högsta volym! Puss!





ZARA WEBSHOP

Save the date - den 3 mars öppnar ZARA webshop, som skeppar till Sverige!  AWESOME.


Helgen♥

Hejhejhej!
Min helg har varit underbart jobbig. Haha nej, ett halvjobbig "problem" som löste sig, men helt underbar! Har lyckats umgås med alla jag älskar, härligt. Fredag: film med två av de bästa, lördag - mys..., söndag åkte jag skidor och åkte på kvällen hem till en annan bästis of mine, mahaha. Gick en sväng på stan idag (sjukt mycket fint i butikerna! Hann inte med alla heller, ska ta mig in i veckan igen), fick med mig en fin knytskjorta i blått från Vila, så snygg. Tog buss hem och mötte upp ännu en bästis, som jag fikat och pratat med fram till för en timme sen. Nu sitter jag framför datorn och tänkte göra lite nytta, men vi får väl se hur det blir med det... vill hellre basta och kolla på en film! Blir nog ingen bättre uppdatering ikväll. Vi hörs hörrni!


Röd eller blå, det är frågan!




Vad säger ni? Jackorna kommer från Monki och är underbara, kanske blir en i varje färg? Haha! Kostar 450 kronor styck, och är ute i butik typ nu (februari)!

Idag har jag inte gjort ett jota. Typ. Gjorde matte i sängen imorse, somnade gott om igen och steg (tyvärr) upp strax efter tolv! ;S duschade och åt lunch, sen vet jag inte vad jag gjorde, cyklade till farmor och farfar vid halv tre och fikade och pratade lite, hemma vid halv fem, åt mat och nu sitter jag här! MÅSTE göra läxor, MÅSTE! Tar kanske en bit kladdkaka, snickers eller en macka med räkost, vad som! Måste ha något vid sidan om att koncentrera mig på, känns det som xD Hoppas alla har en fin kväll, vi hörs! Puss!


15 februari 2011

Hej på er,
hade alla en fin Alla ♥ Dag? Det hade jag ♥ :) skulle kikat in här och hälsat, men glömde visst bort det... slarv.

Oh well. Är det bara jag som är så jävla trött på snö och kyla så jag spyr? Det är så jäkla kallt ute! Inte så pepp att gå ut, trots att man klär sig varmt... psyket blir instabilt också xD men lov nu till helgen och hela nästa vecka, trots att jag lär vara upptagen med läxor (äh ;D fast jo, svenskaprojekt som suger ballleeeee rent ut sagt, sorry mates). Men ska hänga med vänner och myysa också ;D
Ikväll har jag varit på gympa, välbehövligt!! Har tjockat mig den senaste veckan så det är inte sant, usch... vill ha värme ute, så man blir lite motiverad att på kvällen hoppa ur sina myskläder och sticka näsan utanför dörren! Snart, snart...

Man blir dock, trots skitvädret, galet sugen på vårkläder!!! Ska ta och klicka hem lite fint nu någon dag tänkte jag mig, besöka stan också... man blir inte mindre sugen på alla fina sminkkollektioner som rasar in, heller! Så sugen på ett par skuggor från Peacocky (MAC), särskilt Odalisque! Och kollektionen Wonderwoman som i Sverige släpps om exakt en månad, om jag inte har fel, den 15 mars tror jag ska vara rätt. Ojojoj... nu bör jag stänga av här innan jag får abstinens och spasmer, GE MIG VÅR!!!♥

Nej, BILDER! Så fort våren kommer... nu tänkte jag krypa till kojs!♥



Tjo, jag ville bara titta in och säga hej! Jag har haft en fin helg, med vänner, släkt och en massa onyttigt... Imorgon väntar skola och ny vecka, FYYY orkar inte. Sportlov om en vecka, jag kan då fan inte vänta!
Tror faktiskt att jag ska ta och gå och lägga mig, ska upp och tvätta håret imorgon... ska bara ta en godisbit till, mahaha... jag lär gå upp de kilon jag gått ner (häromdagen vägde jag strax över 65 kilo, FUCK YEAH! ner några kilon till bara!), förstår inte hur jag lyckats tappa dem... men så sjukt glad blev jag över det, måste hålla igång!

Hörs en annan dag, nu blir det sängen!

LINDEX NEWS

Gick in lite snabbt på Lindex webshop innan, och hittade två vårfavoriter:





Finns så mycket fint ute i butikerna nu (eller i alla fall i webshopparna)!


KÖRA BIL

Hej!
Ska bli bättre på att publicera egna bilder, lovar! Har min sladd i väskan...

Har ångbastat precis nyssens, skrubbat och smörjt in mig, underbart! Ska lägga en ansiktsmask nu också, och låta den sitta under början av Solsidan! Trött nu, varit uppe till halv sex på morgonen i fredags och igår (egentligen ingen tid för mig längre, skrämmande xD), dessutom halvt sjuk, så jag ska gå och lägga mig relativit tidigt ikväll.

Nej, hade tänkt skriva mer, men det får bli i ett senare inlägg ikväll, kramar! Nu blir det Solsidan och smoothie.

PS. Haha, rubriken hänger så mycket ihop med texten, märkte jag nu. Men jag körde bil idag. Typ fjärde gången jag satt i förarsätet idag xD men det gick...bra, ska dock tilläggas att jag bara kört automatare än, dåligt! xD men kul är det, och nervigt ;D).


HEJ 2011!!!

Herregud vad länge sedan! Jag har mitt i alltihop, mer eller mindre, GLÖMT BORT att skriva här! Har haft bloggen i tankarna någon gång, men senare har den lilla tanken suddats ut, hehe. HEJ kan jag väl inleda med!

Jisses... väldigt mycket har hänt sedan sist, ända sen lucia...! Min jul var fantastisk, fick fruktansvärt fina julklappar och stämningen var mysig, trots förändingen... firade hos både mamma och pappa :) nyårsafton var också sjukt kul med fina vänner, underbart helt enkelt! Fick ett välbehövligt jullov, och tänk, snart är det sportlov ockå, BEHÖVER DET!!! Väldigt mycket i skolan nu.

I helgen, vad ska jag hitta på då? Jaa, ändrade planer tyvärr, skulle först varit med J, men det slopades pga. av att min lillebror fyller 13 år idag, hurra hurra! :D det hade jag för en sekund glömt bort, och jag kanske ska fira honom på hans födelsedag xD imorgon ska han firas lite till, så då funkade det inte riktigt heller (J bor någon mil från mig, och ingen av oss har körkort riktigt än ;o)... crap! Men men, det blir Amanda och PH-mys istället, inte helt hemskt :D

Hade mycket i tankarna som jag ville skriva ner, men nu tycks allt vara borta...! -.-' men det är väl lika bra att jag istället börjar skriva lite på en rapport vi ska skriva om ett företag, i samhäll... jag valde The Body Shop! Och så ska jag göra lite mat också, funderar på tomatsoppa med knaperstekt bacon och en grillad ostsmörgås...? GOTT!!! Kanske lite pasta i också... hungrig nu xD kladdkaka har jag också... mums ;D är hemma atm, svenskalektion vid 12.45 (uuä...), sen är det HELG!!! Thank god.
Men det är väl bäst att jag sätter igång, tror jag börjar med maten ;) vi hörs, snart (lovar! xD)! Puss!

RSS 2.0