ON THE COUCH:

Hej hej hallå Jag är lite ledig idag, så jäkla skönt må jag säga. Kom hem vid halv åtta igår, värmde en El Nacho-pizza och gottade sen ner mig i sängen, gött mos. Imorgon blir det Village igen :) Jag ska bara mysa idag, ligger i soffan med täcket och ska dra igång en film, lussebullar, pepparkakor och glögg också kanske? Första advent på söndag, det är helt obegripligt tycker jag! Men så mysigt :) Vi hörs lite senare, kram!

VILLAGE

Hellu!
Sitter på bussen i detta nu, hemma om 20 minuter så jag tänkte passa på att göra en snabb uppdatering :)
Andra dagen på Village idag, är tillbaka där igen (praktik där även i våras) och det är superkul! Så himla mysigt med alla julsaker! Gjorde ett litet, litet inköp därifrån idag, men än är jag inte nöjd ;) Pepparkakskrydda från The Spice Tree blev det idag i alla fall, här ska det bakas!
Var dessutom inne på BikBok och kikade, hittade skor som jag ska inhandla imorgon, eller på torsdag för all del, för imorgon är jag ledig. Likaså en parkas på Lindex, och lite mycket annat smått och gott ;)


HOME SWEET HOME?

Hej!
Det var ett BRA tag sen, en månad! Jag har ju hunnit vara i Thailand bland annat, som var fullkomligt UNDERBART. Vi åker troligtvis tillbaka på sportlovet, om det inte blir N.Y, Australien eller Franska Rivieran ;)

Just nu mobilbloggar jag, så det får bli mer skrivande snart, bara en snabb uppdatering nu. Kom från Växjö för en timme sen, har myst där inatt :) skjuts hem, så skönt. Har tagit en långfrukost och sitter och läser Sofis Mode, gosigt värre. Snart ska det handlas en massa mat, nåt jag verkligen tycker om att göra på rikitigt, i alla fall på helger! :) Puss på folket, vi hörs!


RSS 2.0