TWELVE MORE DAYS!!!

Sen smäller det, då sticker jag och Emelie till Thailand i 2 veckor. SJUKT!!! Måste skriva packningslista! Och en jäkla massa annat! Har i alla fall köpt solkräm. Haha. Jag sitter hemma och gör inte så mycket, "jobbade" hemifrån idag ;) äh... så skoltrött nu... jag behöver verkligen den stundande semestern. Göttgöttgött. Imorgon blir det stan, till torsdag. Ingen shopping planerad, har faktiskt handlat helt sjukt mycket kläder och grejer på sistone, nu är jag jäklar garderad! Är däremot sugen på att köpa en concealer, funderar på Absolutely Flawless från Too Faced. Men det blir ett senare inköp, lär nog inte behöva den på ett bra tag, för snart är jag gyllenbrun ;) önskar bara att jag till Thailand kunde få sätta i riktiga öronhängen, tog nya hål för 1 vecka sen! Men men, jag får strutta runt med mina snygga läkpluttar så länge ;) Näe nu blir det mys framför brasan, insvept i filt. Ha det fint!

BARA KRABB MED BLOGG.SE?

Hej på er! Jag blir lite less på det här - jag har mobilbloggat ett flertal gånger sedan sist, men inget av inläggen har dykt upp här? Det är så TRÅKIGT!... Det blir bara ett snabbt inlägg här nu, satte mig i soffan när jag kom hem för ett tag sen, men ska ut igen och köpa lite mat. Tänkte länka till min nya blogg (som jag inte hunnit göra nåt med än) som jag har som projektarbete, information om det kommer =) Kramar så länge!

?

Men jahaa? Jag skulle posta en bild jag tog i Instagram tidigare, på min fina bulle, haha. Funkade inte så bra? Bläää. 3melies heter jag där i alla fall :)

Ska stressgöra klart en skoluppgift nu, ska med en buss om 2 timmar :) puss!


KANELBULLENS DAG

Jag har firat idag! Om det inte vore för att jag ska iväg ikväll skulle jag bakat också :3


STUDENTMÖSSPROVNING!

God förmiddag!
Här är allt kanon, har haft en kanonhelg :) Måndag idag, har varit på studentmössprovning på morgonen ich lagt en beställning, shit! Snart smäller det! Köpte frukost i skolan, ost- och skinkfrallor, yoggi och juice, så jäkla gott. Är hemma nu, i en timme för sen är det spexfoto som gäller! Bloggar från min iphone, så jag tänker inte säga så mycket mer just nu. Vi hörs, puss och kram!


RSS 2.0