Tälta + Valborgsmässoafton

MIN KROPP! Det gör så ont, mycket träningsvärk från innebandyn igår och ont i handleden, plus från this crazy night i tältet tillsammans med två kompisar, underbart! :D ni misstolkar inte va? ;) det var hur som helst exakt ett år sedan vi hade 2009's årspremiär för tältningen, eller det är det ikväll men ändå. Jag tänker dessvärre inte visa upp några galna bilder eller filmer här inte, jisses.... HAHAHA!
VALBORG idag! Grattis Kungen kan vi ju börja med. Älskar valborg, den är så vårig och så härlig!

Nu ska jag käka lite sen lunch. Ha en fin och extremt rolig valborg (om vi inte hörs senare), för det ska jag ha!


Innebandy

En snabbis här, börjar igen om fem minuter. Har haft innebandy, helt sjukt kul, och jag gjorde massor med mål ;) sen åkte jag hem och duschade och åt. Nu ska vi se film på svenskan, tror jag. Skönt med ledig dag imorgon!
Nu börjar jag, puss!

En av de bästa låtarna just nu: Hurricane med Eddie och Rabih. LYSSNA!

100428

Hemma efter en heldag i Växjö med ett par vänner, hittat lite fina grejer. Ätit har jag också gjort, ungersk korvgryta med jalapenos och lantbröd, mmm... apropå shopping och kläder, så funderar jag lite över vad jag ska ha på mig på skolavslutningen... men jag har en fundering på Dafodil dress från Monki (den svarta jag visade upp på bild för några inlägg sedan) som kommer in i butik i maj (glömde fråga exakt när den kommer in, men jag ska ringa och fråga imorgon) och till den tänkte jag faktiskt vita converse och halsbandet från H&M som jag köpte i lördags, färgglatt och maffigt och APSNYGGT. Kan kanske klippa ihop och visa hur det skulle se ut.

På tal om någonting annat; musik. Jag älskar musik, speciellt 70/80-tal, 60 funkar också. Gold är alltså radiofavoriten. Just nu sitter jag och lyssnar på KC & The sunshine band, älskar låten Give it up. Annars ingenting, är supertrött efter idag. Fnurlar på om jag ska ta ett varmt bad eller inte... kanske ska ut och gå... eller nåt annat. Bah.
UPDATE: HAHAHA, jag hörde förresten Ola Lustigs låt "MILF" på radion igår, så jävla ful xD oh well, nu måste jag pysa, ska faktiskt ta ett bad. Puss!


Let the music play

Ah, skönt att ha ett nationellt prov avklarat. Det var en lätt uppgift, och jag är nöjd med mitt resultat. Ganska iallafall. Haha, nu ska jag bara slappna av (jag är ju ledig på onsdagar, så jag åkte direkt hem efteråt) och kolla på Hollywoodfruar på tv3 play. Runt middag sticker jag till Växjö, så vi hörs ikväll. Kram!

100427

I'm abnormally tired. Inte så konstigt though, skrattat konstant under hela mattelektionen på tt par timmar i eftermiddags, love it. Jag ska käka lite biffar till middag och sen ska jag snöra på mig gåskor för en promenad. Går nog förbi en affär för att köpa någon härligt glossig tidning att läsa ikväll. Måste lägga mig tidigt, för imorgon är det engelska nationella som gäller, uppsatsskrivning. Jag är inte nervös, det kommer att gå bra, men jag är nervös över att jag inte kommer komma i säng ordentligt i tid, så att jag är trött imorgon... hade ju inte varit så smart. Ska dock ha med mig lite sött att dricka eller äta, så jag skärper mig riktigt ordentligt ;)

Äntligen mat nu... Ha en fin kväll.


Hur pigg som helst

GAH, jag borde vara trött, men det är jag inte. Gör istället lite lösa planer för veckan - på onsdag är det bestämt att åka in tillsammans med A + hennes mor till Växjö för att shoppa och lite sånt, och på fredag är det ju för tusan valborgsmässoafton! Undrar just vad man ska göra då, har några alternativ att välja mellan... vi får väl se. Vad ska ni göra på valborg? På lördag (1 maj, så underbart!) ska vi iväg till Nybro, eller Kalmar, det kommer jag inte ihåg, tillsammans med lite släkt och kolla in Joe Laberos show, ska bli grymt roligt! Och så ska jag tälta med ett par vänner någon gång i veckan också. Men nu ska jag sova. Eller... spela yatzy med någon frivillig. Ses imorgon!

Event @ Bik Bok

Alltså, jag tog lite snabba bilder på det jag shoppade i lördags, men det är inget jag vill lägga upp här för jag hade råkat komma åt någon inställning, så bilderna såg inte så bra ut, hehe... well well.
A och jag kom inte så långt, vi cyklade runt lite och sen köpte vi hallongubbe (eller i mitt fall, colagubbe, g-l-a-s-s alltså) och satte oss i en stor gunga och snackade. Helhärligt! Nu har jag städat undan lite i mitt rum, kläder i tvättkorg och sådär ni vet. Satte mig ner för att kolla mailen (som svämmar över, allihopa) och jag hade fått svar och bekräftning på att jag och Amanda blivit uppskrivna på gästlistan inför Veckorevyns event i november, skitkul! I Stockholm börjar den turnén redan den 20 maj, så vi är sist av alla städer de besöker. Lite tråkigt att det är så länge till, men det ska bli roligt!
När jag ändå är igång så nätshoppar jag lite också... hittade bland annat en supersnygg axelväska i gult syntetläder med dragkedjor, från Modekungen.se för 699:-. Verkligen vårig! Har även en del paket jag väntar på från H&M, Topshop och Eleven bland annat, vill att de ska komma nuuuu!


Väskan från Modekungen.se. Vårig eller vad?


Back in the saddle

HEJ,
VILKET UNDERBART VÄDER VI HAR!!!!! Perfekt för ridningen idag, jättehärligt var det. Jag har bestämt mig för att ta upp ridningen igen, och det ska bli så himla kul.
Nu ska jag ut och gå (och köpa glass...) tillsammans med fina A<3

Football

OjojOJ (translation: fanfanFAN) vad dåligt det har gått med att skriva klart uppsats idag... får sitta senare ikväll, mat strax (överbliven tacogratäng, mumma kardemumma) och sen spelar M fotbollsmatch som jag tänkte gå och se. Måste ut, har bara solat lite idag. Vad jag gjort annars vet jag inte, dagen flyter ihop, haha... shape up! Nu doftar det mat, see ya...

Sunday at noon

Morrn!
Jag tog en lång frukost med nypressad apelsinjuice, grova frallor och lite oboy... fit for fight. Ska skriva klart en uppsats i svenska idag, gå ut en svänga och sen får vi se lite. Funderar på att rulla iväg med mina inlines, fint väder ute ju! Dra med mig några och köpa glass (hoppas det inte är kallt). Ha en fin dag!

Little children

Mysig lördag :) hoppas ni också haft det! Vi såg en film som gick på 2an, Little children, jättebra! Nu ska jag nog strax mosa nyllet ner i kudden, borsta lite tand först bara... eller näe, sitta och snacka i soffan med mamma lockar mer, är inte riktigt så trött än! Tjolahopp


PUSS

MEN HALLÅ, vissa av bilderna och filmerna från min mobil går inte att överföra till datorn? Hoppas fan att det är temporärt... jag hade ju tänkt visa hur glad jag är över att vi ska släppa ut husvagnen ur ladan och hämta hem den inför sommaren imorgon! YEEEEY!!! :D jag återkommer med happy face-pics! Puss!

S.O.S (let the music play) - Jordin Sparks. Spelas sönder här just nu! LOVE

Underbar dag

Hellu bloggen
Jag och mamma kom hem från stan för drygt en timme sen, vi har haft en helt underbar dag! Var uppe runt 08 (usch) för mamma hade tid hos sin manikyrist vid 10. Sen shoppade vi loss, har hittat massor med fint! Jag har tagit bilder på det, men hittar inte sladdarna till varken mobilen eller vanliga kameran just nu, så det får bli senare. Det blev bl a. läppstift, Cover all mix-pennor  och ett rouge från Make up store, svart + turkos ögonpenna från Isadora, några ringar från Indiska, halsband från H&M och Gina Tricot, skjorta från Vila, klänning och solglajjor från Gina Tricot....... och något mer, riktigt nöjd! Det har varit soligt och fint också, lite blåsigt men det lugnade sig. Jippodag i Växjö, träffade på en massa målade barn, Bamse och Mumin, min vän Emelie och en kille som stötte på mig, jag blev lite rädd men jag fick hans nummer, haha.
För övrigt, visst är det skönt med helg, så säg? Snart ska vi laga lite god mat här, en grillad köttbit och goda tillbehör tror jag att det blir, och självklart massor med godis! Men innan ska jag testmåla mina nya nagellack! KRAM och ha en fin lördag!

G'NIGHT

Jag ville bara säga god natt, hoppas ni haft en trevlig fredag! Sov sött, ses imorgon!







ICE CREAM

HEJHEJ!
Jag har varit hemma en stund, haft datorprov i excel idag, och det gick jättebra! Så nu är den kursen äntligen slut! Annars har vi haft morgongympa (hehe, hälsoveckan vet ni) och basket på idrotten. Nu är jag riktigt trött, så jag sitter och fikar i soffan. Will & Grace gick på TV! Äntligen, hoppas de fortsätter att sända det, för det är så himla bra.

Imorgon är det fredag! Så gött. Det blir Växjö på lördag med mamma; shopping, fika och mys :D Nu ska jag ut och ta en glass med ett par vänner, kram!

Fint halsband från Kappahl. Tröjan är från Monki.
Fint halsband från Kappahl. Tröjan är från Monki. (Bilden är några månader gammal).


Mintkrokant

Hejhej
Sitter vid datorn hos farmor och farfar nu, vi har fikat gott. Vi skulle ge oss ut på en promenad också, men då jävlar började det hagla som bara den! Nu skiner dock solen igen, TACK.
Ikväll ska jag göra lite läxor, och fortsätta på min Marabou Mintkrokant, så hima god!!! Underskatta inte den, smakade den för första gången idag, och den ni.... mmm!

Jag skriver mer senare, kram!


Dafodil dress

Från MONKI. Den följer med mig hem.





UNG HANDELNS DAG I RONNEBY

Jag undrar just om jag ska bestämma mig för att åka till Växjö imorgon eller inte. Jag ska till tandläkaren på morgonen och kolla tandställningen, inte länge kvar nu, förhoppningsvis.

Idag har jag och min härliga klass varit i Ronneby på Ung Handelns (alltså, det stavas tydligen så, ville ha det på ett annat sätt, men okej) Dag, det var intressant och roligt, Dogge D var även där, han är ju skitrolig! Jga hade tänkt lägga mig i en solstol när jag kom hem, men det blåste rätt rejält så jag kollade lite på TV. Och nu sitter jag och fixar undan lite på datorn. Ledig imorgon, så jag funderar som sagt på Växjö... eller så, ännu hellre, till helgen med mamma. Såg förresten precis på Monkis hemsida att de har vår-utförsäljning, hittade en skjorta och en kjol jag ska haffa!

ASSÅ DET SNÖAR NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VAD FAN!!!!!!! :( det måste vara kallt då, är INTE sugen på en promenad... tror att jag ska ta ett bad istället.


Healthy snack + Brokeback Mountain

Jag tog mig ett litet nyttigt mellanmål när jag kom hem, nämligen lite krämig grekisk yoghurt med ringlad honung och några valnötter on top. Supergott och nyttigt! Nu är jag mer sugen på mat, typ pastasallad med grillad kyckling och fetaost... mmmm, det kanske får bli kvällsmaten ikväll, låter inte dumt...
Efter maten blir det powerwalk (ensam) med musik i lurarna, och sen ska jag göra lite olika sminkningar, för skojs skull. Kanske lägger upp bilder här?
Förresten, ALLA här väl sett Brokeback Mountain? Jag tittar på den nu, och jag kan se den hur många gånger som helst, och jag gråter lite mycket varje gång. Den är så FIN <3

SWEET MONDAY

Ja, till slut så blev det det! Hade först tänkt att jobba hemifrån idag, men jag gick ändå och lyssnade på en väldigt bra och intressant föreläsning om kost och träning imorse. Gick en runda med klassen innan också, vi har hälsovecka. Men nu funderar jag på att ta mitt pick och pack och cykla hem, har inte haft lärare denna lektionen och inte gjort så mycket direkt, är ganska slut, så det gör ingenting. Stanna till hos farmor och farfar för lite fika kanske...

När jag kommer hem ska jag slappa, ikväll får vi se vad som händer. Imorgon ska vi i klassen till Ronneby på Handelsdagen, ska bli skoj :) Nu planerar jag flera dagar framåt här, men på onsdag har jag funderat på att åka till Växjö för lite shopping och mys med någon frivillig :)

Nej ni, nu lägger jag ihop min dator och cyklar hemåt! Kram! (Haha, jag slutar ju nu ändå).


Hemmaspa

Jag funderar på att ångbasta en stund och sen lägga en ansiktsmask... och plocka ögonbrynen något. Klockan är snart 21, redan! Ska gå och lägga mig relativt tidigt, runt 22, så orkar jag upp riktigt imorgon, hehe. Ska nog ut och springa en sväng imorgon eftermiddag, sen får vi väl se vad jag annars hittar på :)

PS. Jag vet att jag inte har lagt upp några bilder än (förutom den på mig i några inlägg under) men det kommer! DS. KRAM och SOV GOTT ALLA!


Underbar helg

Hej bloggen!

Jag kom hem för ett par timmar sedan, med en buss som jag fick vänta i tre kvart extra på, eftersom jag kollat upp fel dag, men det gjorde ingenting för jag gick på stan och shoppade lite snabbt, kan visa er senare.
Min helg har varit jättemysig, och igår var trevligt! Jag och Emelie snabbanmälde oss till en Lisebergsresa den 29 maj (tillsammans med diabetesföreningen, vi båda har diabetes), det ska bli skitkul! Vi var, för en månad sen, även på Rättviklägret (skidor) uppe i Dalarna en vecka, som äger rum varje år, sjukt kul hade vi!

Resten av kvällen tänker jag ägna åt lite läxor, TV och kakor. I början på nästa vecka väntar jag på lite paket på posten, men tyvärr kommer H&M-paketet dröja ett tag till (som vanligt, det är segt. Beställde för ett par veckor sen och ändå dröjer det ännu längre). Vill ha allt nu, och särskilt min fina fjärilsring...
Nu är det strax mat, så vi ses senare!


*

God morgon!
Förkylningen håller i sig... men jag har åtminstone sovit som en bebis inatt efter ångbastu med Emilia, supertrevligt!
Steg upp och gjorde i ordning lite frukost och nu är jag lite förslöad så jag klickade igång datorn för att surfa runt lite. Jag bestämde mig för att ta en senare buss till Emelie, så jag ska fixa och trixa lite innan jag åker. Affärerna är nog stängda när jag kommer fram också, så ingen shopping, men jag lider inte. Jag är så trött, HATAR ATT VARA SJUK!
Nu hade jag tänkt lägga en sista touch på en present, sen ska jag duscha. Det är lite kallare ute idag men det blir nog en promenad lite senare.

Kram!

Sol ute

FREDAG! Gud så skönt :) jag tog en liten rast nu, övningsskriver en uppsats i svenska inför nationella, går bra! Sen ska jag cykla hem i solskenet och fixa lite, och om vi inte har handlat ska jag följa med och göra det, är så supersugen på cheezballz...

Talk to you later :)

TGIFT!

Åh så gott det var med mat! Mår fortfarande ganska dassigt, blev ingen promenad med farmor ikväll... jag är så glad att det är fredag imorgon!!! På kvällen kommer Emilia hem till mig för ångbastu, så gött ;) ska bulla upp rejält med dipp och grejer *sugen*. På lördag ska jag till Emelie i Växjö. Sover där, så vi får väl se vad vi hittar på :) självklart blir det shopping.

(Nerkortat inlägg eftersom jag råkade klicka bort allt jag skrivit alldeles nyss).

Jag, för något år sedan.
Jag, för något år sedan

15 april

Hej!
Det blir en snabbis här. Halvsitter i min säng och håller på att somna (fortfarande sjuk men var faktiskt i skolan). Är hungrig som en varg, pasta cabonara tror jag att det blir till middag, lite efterrätt också kanske... fruktsallad eller naturgodis... mmm.
Stannade till hos farmor och farfar påväg hem från skolan för lite fika, det var trevligt. Nu har jag relativt ont i huvudet och vill bara sova... ingen intressant uppdatering idag heller, haha, men håll till godo, det kommer! Puss och kram!

Nystartad

Hej!
Jag ska försöka mig på att blogga här, ska bli roligt att se om man får någon som helst respons, haha! Jag kan väl börja med att berätta lite om mig själv: jag heter Emelie, är 16 år och bor tillsammans med min familj i Tingsryd i södra Sverige. Två småbröder på 12 respektive (snart) 5 år. Här har ni en glad och relativt positiv tjej, riktigt envis är jag också, hehe...
Jag går första året på handel-och administrationsprogrammet på Wasaskolan (gymnasie), där jag trivs superbra. Jag tycker om att shoppa, är intresserad av mode och skönhet i allmänhet, läsa, umgås med mina vänner och min familj, se på film (särskilt bio), lyssna på musik, baka och laga mat, skriva m.m. Om det är någonting ni undrar så är det självklart bara att fråga! :)

Så, På Wasaskolan har vi självstudie-dag på onsdagar, alltså har jag varit hemma idag - DÖförkyld, har knappt kunnat prata, men nu är jag redan på bättringsvägen, trots att jag hostar en del. Har inte gjort så mycket annars, en tråkig dag. Vi får se om jag tar mig till skolan imorgon eller inte...
Detta blev ett inte så intressant inlägg, eftersom jag är ny här och inte har så mycket att berätta om dagen. Vet inte hur designen ser ut på bloggen nu när jag publicerar inlägget (antagligen inte så fin, hehe) men jag ska väl försöka göra om den lite, men det får bli ett senare projekt, är nämligen ganska trött... vi ses imorgon!

RSS 2.0