HAWAIIAN TROPIC TAN ENHANCER

En sån ska jag ha tag på tänkte jag mig! Snarast!

VALBORGSMÄSSOAFTON

Trevlig Valborg på er! Jag hade inga särskilda planer för kvällen, i princip alla jag bryr mig om och vill fira med är sjuka, på Irland eller bara långt borta, haha! Det är ingen jättespeciell kväll, men jag tycker att den är jättemysig. Jag var nere med mina två bröder och pappa i Mårdslycke där det alltid är, med brasa, musik, fyrverkerier och lotterier, chokladhjul med mera. Skulle knäppa lite fina kort på raketerna, men DÅ dör mitt kamerabatteri, typiskt >< det var mysigt i alla fall, och frös som attan, i vanlig ordning på Valborg hehe, när vi cyklade hem. Vad har ni gjort ikväll/gör just nu? :)

Så SKÖNT med helg! Underbart. Idag har det varit våryra här i byn (hoho), min pojkvän och två av mina kära vänner har spelat och sjungit. Philippe Berggren, ni lär höra honom snart ;) köpt nya converse också. Nu ska jag hoppa i mina pyjamasbyxor och sätta mig i tv-soffan med de andra, kram på er alla!

AWESOME DAY

Gah, nu blir texten sammanfattad och kort, för inlägget försvann ju... nu har jag hjälpt mamma i köket, det blir gorgonzolagratinerad kycklingfilé med vitlökskroketter och sallad, MUMS! Senare - TV-tittande och gott i soffan. Jag har redan nu ätit upp en påse Big Ben, men det är jag värd, haha...

Åkte hem tidigare från Village idag, huvudvärk som turligt nog har gått över nu. Hann med att stilla mitt shoppingbehov under lunchen idag (tog bara en snabb burgare på Donken, bacon cheese - asgod!), det blev bland annat en ny nattcreme, mascara (som jag i all has råkade köpa i gråsvart, bah...) och två par solglasögon från BikBok (2 för 1!) , mer hann jag inte. Har spanat i denna görsnygga klänning från Sisters (finns i vitt också, och är MYCKET finare i verkligheten) som jag ska köpa på måndag. Fanns massor med snyggt på BikBok också, billiga morotsbyxor för 199 kronor, fina toppar och tröjor. Ska tillbaka dit också! Hann inte med att köpa Björn Axén styling powder heller... ja ni hör ju xD

Ni får ha en superfredag, puss och kram! Vi hörs senare

Klänning

Från Sisters.



borttaget inlägg

SUUUUUCK!!!! Mitt internet gav upp precis när jag tryckte publicera inlägg alldeles nyss, så nu försvann jättemycket text. BLÄÄÄ. Skriver om det sen!


RANDOM

Hej!
Rätt rolig dag på Village idag, på något konstigt sätt... vad jag menar är att jag inte riktigt vet vad jag ska sysselsätta mig med, jag kom rätt in i kaoset så att säga, hehe... men jag trivs jättebra, alla är supertrevliga och Village har ju grymt fina grejer!

Kom hem runt halv åtta då, men jag trivs med att åka buss, ganska skönt faktiskt. Åkte hem och åt en pannkaka, sen blev jag galet sugen på chips, så jag cyklade och köpte det. Öppnade påsen väl hemma och... inte alls gott! Bra för min kropp ;) åt oliver istället, sååå gott, och det stillade mitt saltbehov.
Här kommer bara lite random bilder, bara för att jag har haft så tråkig uppdatering på sistone...


 
U-N-D-E-R-B-A-R-T!



Hmm... inte så gott som jag hoppades att det skulle vara




Boots från Monki som jag köpte typ förra hösten... börjat använda dem nu igen, hade glömt att jag hade dem!




Lilla Simba, haha
(vad konstig hon ser ut, pluttan! xD)



Och Tussen :D! 
Snyggt att jag fick med det som låg och skräpade för stunden, i bakgrunden (haha det rimmade), istället för de fina påskliljorna i krukan :') xD



Lite fulsnyggt på något sätt... men jag älskar det - snyggt! Hemma hos mamma just nu.


Ska shoppa imorgon! Det jag hinner åtminstone! Det vill säga endast en ny nattcreme och torrschampoo, typ... hittar inga knallgula solglasögon, men ska kolla på New Yorker också... kanske hinner springa in på Gina Tricot och köpa ett par sköldpaddsfärgade och ett par hallonröda med... :')
Converse kan jag köpa på lördag, det finns i T-ryd. Det blir vita som vanligt, passar till allt och är fräscht (tills de är använda ett tag xD)! Jäg gillar också hallonröda, oxblods/vinröda och gula, säkert fler. Ahh, nu vet jag inte riktigt vad jag skriver, ska stänga ner bloggen och chatta med pojkvännen istället, där kan jag skriva en massa strunt ;D haha närå, men vi hörs imorgon! Sov gott alla fina!


27 april!

Meeen, jag publicerade ett inlägg sent igår, men det syns ju inte nu. Hinner inte skriva nåt nu, ska ut med kompisar och gå en sväng. Men kort och gott - jag trivs på Village ganska bra. Berättar mer imorgon eller nåt. Det är sena dagar, inte så roligt... men men! Snart fredag, och Valborg på lördag ju! Ska shoppa lite innan veckan är slut, om jag hinner någon gång på min 30 minuter långa (korta) lunch... hinner knappt äta!

Näe, återkommer absolut med bilder och roligare uppdateringar i sinom tid, hinner inte med så mycket. Vill inte slänga mig framför datorn det första jag gör när jag kommer hem vid runt halv åtta, hehe. Men, vi hörs, nu ska jag gå en sväng! :')

MANDARINSKOR

MANIAC PUMPS

ARANCIO MANIAC PUMPS, SIGNERADE BRIAN ATWOOD


SCRIPT Natural Linen High Vamp Peep Toe Platform Wedges

TOPSHOP


ANANAS I SOLEN

... nu börjar solen försvinna i och för sig, men det är fortfarande ganska varmt, sååå underbart! Cyklade ner till ICA innan och köpte en ananas som jag äter nu, nyttigt värre! Jag måste banta, under påsken i Vemdalen har jag gått upp många kilon... visste hur dåligt Emelie och jag levde där, nu mår jag fasen inte bra när jag kikar på mig själv i spegeln, eller på vågen... fy! Så det blir skärpning nu, känns inte jobbigt alls xD ska träffa vänner senare, ska köpa Sofis Mode istället för glass! Perfekt ;)

Funderar på att börja packa upp kläderna och det jag hade med mig, men NÄE. Inte nu. Sätter mig ute en stund tror jag. Vi hörs senare, förlåt för tråkig uppdatering, men så blir det ibland... hejhej♥


HEMMA IGEN!

I'm back! :') kom hem till Tingsryd igen vid 19 ungefär, har inte packat upp någonting så det måste jag göra idag... fixa lite, men mest slappa i det underbara vädret! Vi har haft lika fint uppe i Vemdalen, som var askalas! Åkte dessutom bara svarta backar i slutet, vilket jag inte gjort innan, skitkul :'D får berätta mer sen och visa lite bilder (censur xD), för jag ska dra på mig lite kläder och cykla bort till farmor och farfar nu. Har skrivit en inköpslista nu så här på förmiddagen, och på den står det bland annat en ny burk nattcreme (vitamin E), knallgula solglasögon, Björn Axén torrschampoo och lite annat smått och gott. Gick in på Bikboks hemsida för att kika jättesnabbt, och kastade ett getöga på en gööörfin klänning, Chung dress. Namnet kommer nog från Alexa Chung's klädstil! Den kostar 299 kronor! Ska ta mig en titt på den och andra fina vårgrejer när jag under en månads tid från och med imorgon "jobbar" i Växjö - APU på Village, en inredningsbutik med massor med fina grejer, ska bli roligt :') Men nu måste jag kila, vi hörs senare vänner!


MAFFIGT

Hej på er
Söndag idag, och följande vecka är det påsklov! Underbart! Åker som sagt upp till Vemdalen tidigt imorgon bitti, sover hos Emelie ikväll. Igår var jag hos min fina pojkvän, och sov också där. Vi ses inte på två veckor nu :( känner mig lite halvdeppig, haha... men men, ska ringa och terra honom, haha! ;D nu ska jag ut en sväng i det fina vädret med en vän, sen packa ner det sista... vi hörs! :')


Halsband från Monki.


TÄLTPREMIÄR - OCH GLAD PÅSK!!!

Hej!
Tältat inatt för första gången i år, supermys :'D Ikväll ska jag till min man i Ryd, farmor skjutsar mig♥ Imorgon måste jag packa, åker till Vemdalen och åker skidor med Emelie (de har stuga där), ska bli kul :D är där en vecka, alltså över påsk! Vilket betyder att jag missar den traditionella påskaftonen hos morfar & co... sad :( men men, vi ska ha fett kul där uppe, no worries ;D

Husvagnen står utanför huset här hemma, VADÅ UNDERBART?! Det är en behaglig temperatur ute och allt är bara sköönt! Nu måste jag dessvärre stänga av datorn, ett kort inlägg. Tar inte med mig datorn upp till Vemdalen, men vi hörs om en vecka igen med en massa uppdatering och bilder! :'D GLAD PÅSK PÅ ER ALLA FINA!




 HÄHÄHÄ!


OH WHAT A DAY

Hej!
Vilken dag! Skrev uppsats i fem timmar, satt tiden ut vilket jag inte trodde att jag skulle göra. Tyvärr klantade jag mig, är inte så nöjd som jag kunde blivit... äh. Nu är det gjort, och det gick inte dåligt iallafall :)
Skulle hem och göra klart de sista beräkningarna i mitt projektarbete som skulle skickas in snabbt i eftermiddag. SKAFFA ALDIRG 3's bredband, INGENTING FUNGERADE. Skulle in på sidan vi lämnar in alla arbeten på på skolan, funkade inte. Har inte varit så fly förbannad på riktigt länge! Fick i panik cykla hem till pappa (arbetet skulle ju in, det var extra viktigt att det var inne i tid denna gången) och skicka det, gick supersnabbt med bästa Telia-bredbandet, hehe... HATAR 3!!! På vägen hit till pappa fick jag dessutom astma eller något, något jag aldrig fått tidigare. Jäkla dag! Men imorgon är det fredag, SING HALLELUJAH! DÅ SKA VI TÄLTA :D

Ska cykla hem till mamma igen, ska inte till pappa förrän imorgon, och han är ändå inte hemma nu :) vi hörs senare ikväll, när jag hunnit varva ner och så där... kram!




NELLY SHOES


MAXINE


EXCLUSIVE MATSUMOTO 3


CONSCIOUS COLLECTION/ H&M

Imorgon så! Linnena är riktigt fina, och både volangshortsen och de virkade shortsen är suuuperfina! Någon klänning hade inte suttit fel heller. Jag LÄR inte hinna klicka hem något, har ju skrivning till typ två imorgon :( vi får väl se...

Nu efter att jag sovit en stund (bah), så måste jag göra klart ett projektarbete som ska vara inne ikväll (BAH!!!)... blä. Vi hörs sen!

13 april

Vilken tråkig dag. Hemsk. När jag var klar i skolan åkte jag ner till Höijers Guld och köpte en fin ring i present till en vän, och efter det sprang jag in en snabbis på börjes och köpte en Gorby's taco till lunch. Den var inte god alls x) nu sitter jag i soffan och kollar på Project runway, gillar Tim så mycket, haha, så gullig! Äter godis och vill bara att det ska vara helg nu... skriva svenska b nationella imorgon, inte supernervös (känns helt okej just nu faktiskt), men det kommer väl...

I eftermiddag har jag läxor att göra! Ska ta det lugnt i övrigt, laga och äta gott xD är sugen på allt just nu... kanske blir nåt med kyckling, eller så gör jag en ny potatis-och kasslergratäng! :'D mmm... undrar just om jag är gravid eller nåt, är inte direkt suuperhungrig, men hungrig xD haha, skämt åsido, får sluta äta nu, för imorgon blir det jag som dricker coca cola och äter något onyttigt under nationella, så man pallar att sitta så länge i sträck!
Det var någonting som fick mig att börja skriva det här inlägget från början, men jag minns tusan inte vad det var! xD det kommer nog till mig senare, kan uppdatera då istället ;D vi ses, nu ska jag slappa en stund till :')


FIRST KISS LIPSTICK

Oj vilket fint läppstift! Från Make up store, hittade bilderna hos Killer Colours






Usch... imorgon har jag prov i inköp, med pålägg och marginal och sånt, asjobbigt!!! Borde sova nu, men är inte särskilt trött... har haft gympa + avslutning idag, åt middag på en "hemmarestaurang" med gruppen och hade supertrevligt :') vi hörs mer imoron tycker jag! Godnatt!


LIPFINITY LASTING LIP TINT

Ett sånt här lip tint vill jag ha! Från Max Factor, som ni ser. Bild härifrån


TRAIN IN VAIN

Livet börjar ordna upp sig igen, vilken skön känsla♥
Sitter i soffan hemma hos mamma och lyssnar på The Clash, Train in vain blir jag så glad av! :'D har satt MVG i engelska B idag, i och med det sista momentet med muntlig presentation av projekt. Han sa att jag skulle klarat mig ändå,och nationella har vi inte börjat med ens. Känns skönt, och vår lilla krets fick alla MVG, duktiga ;D det känns som typ fredag, synd att det bara är torsdag xD jag har varit hemma och ätit, men tänkte gå tillbaka till skolan nu, en stund innan vi börjar. Vi hörs senare, ikväll ska jag plugga till prov inför morgon, och hänga med fina vänner. Puss!

PLISSERAD



Jättesöt klänning från Vero Moda! Återfinns i Sofis Mode denna veckan tror jag, men denna bilden hittade jag här


MIN VARDAGSMAKEUP JUST NU:

Rätt kassa bilder på vilka sminkprodukter jag använder just nu (jag gillar smink, lite ombytlig av mig, särskilt med rouge och highlighters, även om den på bilden från MAC är en av mina absoluta favoriter!):




Beauty base matifying primer - Lumene



Matt foundation - Make up store
*hahaha, vilken fokus! xD*



Velvet touch compact powder (nr. 10 sheer transparent) från Isadora
Älskar detta puder! Och ni får ursäkta min söndriga, smutsiga nagel! x)



Cream colour base i nyansen Pearl (frost) - MAC



Rouge, nyans Sugar muffin - Make up store

alternerar just nu med...



... Miracle touch Creamy blush i nyansen 14 Soft Pink - Max Factor



Rougeborste - Kicks Professional, nr. 107 (använder till puderrouge)



En hemskt gammal ögonbrynspenna som jag "snodde" från mamma när hon köpte ny för länge länge sen... men den har en bra nyans, tror den är från Max Factor... jag ska investera i en ny penna nu, eller kanske en brynskugga?



Inliner kajal, nr. 51 Indian Black - Isadora
*ibland flytande eyeliner, till exempel Diorliner från Dior, men gillar den inte riktigt...*



Masterpiece Max mascara (svart) - Max Factor
Gillar faktiskt inte denna kultförklarade mascara särskilt mycket. Gillar exempelvis Extra-Volume Collagen från L'Oréal, men letar efter en ny. Tips? :)






AMERICAN APPAREL? + SKINCARE

Hahaha, avsnittet var bra! Synd att det är slut nu! Ska snart lägga mig tror jag... är inne på American Apparel's hemsida, men hittar inget särskilt intressant... ska istället gå och spegla mig och se om jag fått någon färg idag, haha. Har fortfarande inte lagt någon ansiktsmask. Inte riktigt nöjd med några av de jag har - Blue corn 3-in-1 Deep cleansing mask från The Body Shop och Deep down detox från Formula 10.0.6. Ska köpa en fuktmask istället, nästa vecka. Funderar på Sink-in moisture mask från Vitamin E-serien från TBS, verkar skön. Sitter annars på kicks.se och letar efter nåt som verkar intressant, sugen på Estelle & Thild, och Crabtree & Evelyn (som dock bara har kroppsvårdsprodukter. Björk&Berries har jag testat innan, både bodyscuben och bodybutter-burken - u-n-d-e-r-b-a-r-a! Ska investera i en ny scrub!

Nu är det snart dags för sängen tror jag! Nu när jag suttit och kikat inne på Kicks hemsida, blev jag sugen på Beauty flash balm från Clarins! Den är ju snordyr... hmmm... något att sova på!


Stockholm - Båstad!

Haha, sista delen av Stolckholm-Båstad, skitrolig serie! Mätt och go nu, efter programmet lägger jag ansiktsmask och försöker varva ner inför kvällen... godnatt, i förväg :') ♥

CONVERSE

Åhh, gick in på Ellos och tänkte beställa ett par nya Converse, 40 % rabatt på valfri vara endast idag, om man anger koden 235507! Hittade då också Converse-väskor, och jag minns min vita i typ skinn eller vinyl eller vad de var, men en liten framficka och brett axelband... så snygg. Det ruttnade tyvärr en köpt smoothie som hade läckt ut när jag var på luciabio en natt för några år sedan, haha! Glömde bort den ett par dagar, och sen var den förstörd... men jag ska hitta en ny och köpa, lätt! Den på bilden nedan finns att köpa hos Ellos, men är långt ifrån lika snygg som min var. Min väska hade röda "band" istället för svarta, och min var nog mer chunky. Lite andra små detaljer också, så hoppas jag hittar en likadan, annars kanske det blir denna :')

Ikväll, eller ja, snart, så ska jag ha lite minispa med mig själv, ansiktsmask och så... äta lite gott framför tvn, melonslushie!











Fina tröjor från Monki! De första två färgknallarna ser inte alls likadana ut i färgerna i verkligheten, den "röda" är exempelvis knalligt orange.

DAGENS OUTFIT

Jag, mamma och Jacob var nyss ute och strosade på en ful stig i skogen, hähä. Passade på att knäppa ett snabbt kort på dagens fula outfit (söndriga urgamla jeans - kom i dem för första gången på fyra år eller något, woho!).
Det ser ju för tusan ut som jag har värsta magen under den där tröjan! Haha!!! Det har jag inte, gott folk ;')




Jeans - gamla från Bikbok Never Denim, tröjan och jackan (sistnämnd köpte jag förra våren, finns visst i butik igen!) från Lindex. Det som inte syns är en grå t-shirt från Indiska och skinnboots från Din Sko.



Den andra klänningen i det senaste H&M-paketet, funderar på om jag ska behålla den eller ej... men jag gör nog det. Färgen är härligt knallig, vilket inte framgår här... ska bli bättre på att ställa in inställningarna på kameran!



Påskliljor! :')



Kikade förresten i ICA Maxis blad som låg i brevlådan innan, Got2B har tydligen lanserat ett torrschampoo? Måste testa! Fast inte idag, för nu tänkte jag ge mig på att göra en kassler-och potatisgratäng. Strimlad kassler och potatis i stavar, grädde, purjo och riven ost typ, och så kryddor då, massa salt och svartpeppar. Säkert nåt jag glömt, men får väl kika i receptet ;') Mumma! Ha en fin kväll! :')


SUNNY DAY

Åh vilket underbart väder vi har idag! Har suttit i t-shirt utanför ICA, som ligger precis vid sjön!!!! Helt vindstilla där mot väggen, sick. Nu befinner sig några moln på himlen, så jag gick in, och jag och lillebror sitter och äter chokladägg i soffan, hähä. Snart fika, det bakas ute i köket här... nice! Har varit ute och gått med Emilia innan idag, så efter fikat ska jag göra läxor. Ikväll - titta på film :') tog förresten kort på en underbar bukett med påskliljor mamma köpte igår, men kamerasladden har jag inte letat upp än... så den buketten får ni se en annan dag :')





Fint halsband från Bikbok, kostar 79 kronor och finns även i silver.




Snygg outfit - denna klänning från Bikbok som jag har faktiskt köpt för ett tag sen, men jag har ingen bild på den än. Ett par vita tygskor, knalligt rosa läppstift och en stram, hög hästsvans. Fresh!


STRIPED @ ZARA








GILLAR SÄRSKILT DE TVÅ I MITTEN, 199 KRONOR STYCK, KANSKE BESTÄLLER ÅTMINSTONE EN AV DEM? HMM...


NASTY GAL

Oj, fina grejer! Från Nasty Gal och Gina Tricot! Har inte ens orkat kika igenom Nasty Gal's sortiment, finns för mycket fint, hähä... Tröjorna är från H&M respektive Loft.




Drape Pocket Shorts - Teal


Savannah Tank Dress




Spotted Sailor Dress


Rosey Mesh Dress



Daisy Crochet Dress

Daisy Crochet Dress


Laced Drape Dress - Mocha


Maria Cutout Dress

Maria Cutout Dress


Sunday Wrap Dress - Chartreuse










BEN&JERRY'S + JEFFREY CAMPBELL LITA GLITTER

Åhå, har en Ben & Jerry's Half Baked häääär.... fast den sparar jag nog till en annan gång. Har käkat tacos framför tvn, sådär halvt primitivt, haha!! Mysigt :') jag saknar min älskling! Får sätta mig i soffan och moffa choklad med de andra strax, vill bara berätta att jag inte hade tackat nej till ett par glittriga Lita's. Grrr.



Lita Platform Boot - Glitter


SOL, GLASS & PUSSAR ♥

HEJ FINA! Vilken underbar dag! Min fina Jonatan var hos mig från igår till idag, och vi myste med god mat (resterna sitter jag och avnjuter nu, bara för att jag blev så sugen - kall, stekt kycklingfilé och tzatziki, det kan itne bli godare!), godis och film. När vi vaknade idag var det görgött väder ute, har varit så varmt och skönt (t-shirt och vårjacka!) och efter en god frukost och lite filmtittande gick vi ut en sväng, och köpte glass. Gick hem och åt pannkakor, och sen körde mamma och jag hem honom till Ryd. Vi smet in på ICA, mamma och jag, och avnjöt, för min del, ännu en glass för dagen. Mys :')

Ikväll blir det också hemmamys för hela slanten!!! Kyl och skafferi är proppade med chips, dipp, choklad, godis, läsk och annat smått och gott som gör kvällen lite fetare, haha! Ska titta på film och gosa upp oss i soffan :') nu ska jag stänga av datorn och hitta på nåt skoj, tror att det börjar bli kyligare ute nu, så stannar inne xD spela spel med bröderna :'D vi hörs kanske senare ikväll, puss på er alla!




TUMMEN NER FÖR KNORRS TOMAT & BASILIKASOPPA!!!

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN VAD ÄCKLIG!!!!!!! USCH USCH USCH. Slajmig konsistens, och den smakar asmysko. Jag ska steka bacon istället och göra en god pastasås med grädde... much better! Jag ryser fortfarande... Doppade mjuka vetetortillas i den så jag bara fick lite åt gången, men det går fasen inte att äta upp den. Tummen ner!

Från en sak till en annan, satte nyss ett brunt skärp i midjan, till klänningen, blev mycket snyggt. Nu ska jag försöka få i ordning lite mat, sen äta den framför tvn, och vidare till skolan. En totalt jätteonödig uppdatering, men jag ville bara berätta om min förfärliga, kulinariska (inte tillfredsställd överhuvutaget xD) upplevelse. Ciao.

IT'S FRIDAY EVERYBODY! AND IT'S RAINING. YAY.

ÅÅHH det ösregnade när jag cyklade ner och köpte gottis tills ikväll, alldeles nyss. Suck. Men men, det är aprilvädret det... gillar't inte! Jag skulle nämligen visa fina bilder på mitt fina hår med urkassa cam-bilder. Jag gör det. Mitt hår brukar inte se ut riktigt så här, hehe, men det är inte helt fy skam ändå. Det roliga är att jag gör ingenting särskilt med mitt hår, det är snyggt med längden och jag borstar det bara och sen går jag till skolan, sprayar kanske lite hårspray i. Har det i knut ibland, men skulle vilja bli bättre på att göra frisyrer, jag kan ju göra så mycket med mitt hår! 

Här är min lunch, någon tomatsoppa med basilika och krutonger, addera bara kokande vatten och låt stå och dra några minuter, så ska den tydligen vara klar. Jag gillar egentligen inte såna här halvfabrikat (pulversoppa, urk), men det går snabbt, och såå äckligt är det nog inte ;) Det är god mat i skolan idag, moussaka och tzatziki, så jag äter nog där med, men har ingen lektion nu för vi hade inget mer att göra nu, innan APUn, så det var ingen mening :) vi höres senare!



 Kan vara den fulaste bilden någonsin på mig, haha! Blir förbannad på vädret, förstör både make up och hår!




 Mmm... ;) *fortfarande irriterad på vädret :')*




Tog på mig en av de nyaste klänningarna, som låg i H&M-paketet igår. Bilden gör den inte rättvis, kjolen har ett jättefint fall!




JUMPSUIT

Ska införskaffa en svart, kort jumpsuit från Bikbok, har ingen bild, men har sett den, och den är fin! Nu ska jag killa pappa på ryggen och äta chips framför tvn, haha! Pussar!

JAG HAR KIRRAT SOMMARJOBB

Oj vilken bra dag det här blev! H&M-leverans (nöjd!), sommarjobb (blir troligtvis också fortsättning till hösten, gött!) fixat, det fjärde och sista av denna veckans prov avklarat, och till råga på allt så är det fasen fredag imorgon!!! :D

Just nu, vad gör jag? Ingenting! Skönt! Förlåt för att uppdateringen är tråkig, men ska fixa bilder, inte just nu bara. Tog mig nyss en skål med mjölk, cornflakes och socker on top, det var länge sen, och gott var det! Särskilt när blodsockret är nere i lilltån, haha. Ska hämta upp lite chips till mitt rum... bara en liten skål... kan likaväl vara lite mer onyttig, så som jag har ätit idag, det ska vi inte ens gå in på.

Snart dags för APU också, efter påsklovet. En vecka kvar i skolan! Jag ska spendera mina fyra veckor på Village i Tegnérgallerian i Växjö, och det ska bli så himla kul! På påsklovet bär det av till Vemdalen med Emelie, ska vara där uppe i hennes stuga påskveckan (vilket betyder ingen påskafton hos morfar & co, som det alltid är :( ) och åka skidor och sånt skoj :D Hoppas man får lite färg i ansiktet när man befinner sig i backen! Jag ska oavsett investera i ett bronzingpuder, har aldrig haft ett eget, men testat av mamma någon gång. Jag är så himla blek, men på sommaren får jag fin färg, om jag verkligen solar. Ska kika på Make up store i alla fall :)

Nu funderar jag antingen på att dra igång en bra film eller typ... basta? Ahh, what to do ;) blir att lägga sig innan tolv idag i alla fall, det är ett som är säkert, för jag behöver sömnen! Så sov gott, när ni än ska! :)

ANANASSORBET

Åh så skönt att vara hemma! Jag vill bara ha hem mina nya grejer från H&M... två timmar kvar xD i väntan på det ska jag göra en ananassorbet, superenkelt och supergott! Kanske kan lägga ut receptet här sen? :)

Jag är lite sugen på MAC's Cremeblend Blush, i ett antal nyanser. Finns här... kanske ett läppstift också, mitt Blow Dry (lustre finish) som jag älskar. Skulle behöva ett till ;D

Näe, nu ska jag mixa ihop sorbeten, och dricka lite cola. Fast till sorbeten vill jag nog ha iskall mjölk... can't get enough!

 



I SKOLAN

Åhå, jag sitter i skolan och spelar och äter kakor istället för att jobba, haha. Jag ska gå hem nu, tänkte jag, alla andra tar antingen tidig buss hem/har slutat/går hem ändå xD mitt H&M-paket har anlänt, så mamma ska plocka upp det efter jobbet så ska jag prova klänningar :D och njuta av fint väder... ååhh, har haft fyra prov den här veckan, NU SKA JAG TA DET LUGNT!!!

Näe, hem var det. Ska bara visa er två av de saker jag verkligen funderar på att klicka hem från ZARA. Kolla bara så fint!








SWALLOW PRINT DRESS

FRÅN MONKI



ÄPPELKLUBBA + MJÖLK = HEAVEN

Hej!
Puh, svenskaprov avklarat... är trött som fan, men ska göra klart ett projektarbete i inköp som ska vara klart imorgon. Baahh.... i projektet har jag valt att ta hem jeans från Italien, och då ska man då räkna med pålägg och sånt, hatar det!... sitter i min säng och ska gå in i duschen och ta en uppfriskande dusch, är mer död än levande just nu... håret skulle inte varit smutsigt och äckligt ifall det inte hade regnat imorse! När jag skulle cykla, utan luva... med dust it i hårbotten, haha! har svängt upp allt i en hästsvans istället, men ska bli skönt att duscha nu... ska bara äta upp min klubba. Jag är tydligen väldigt konstig i mina smakkombinationer, säger vissa xD jag äälskar till exempel Chupa Chups äppelklubbor tillsammans med iskall mjölk, sååå gott! Jelly beans och iskall mjölk är också underbart mumsigt xD you should try it ;)

Har förresten rotat fram ett par Monki-boots med nitar som jag köpte för ett par år sedan, så snygga och perfekta nu när vädret är torrt! Ska fixa en bild på dem! Och mitt hår... ;) jajajajajaja inget roligt inlägg det här inte, så jag lämnar er bara med en uppmaning: gör dessa kakor. Jag har inte testat, men ska göra inom en väldigt snar framtid. Socker- och fettbomb indeed, men vafan!  




 En sån här colatank ska jag installera i mina rum...


APELSINJUICE + IS

Ahh, trött! Kom hem för tre kvart sen, och har duschat så jag känner mig fräsch igen. Har krupit i pyjamasen, och ska lägga mig i sängen med häftet och läsa igenom det lite till, ett enormt glas med apelsinjuice och is till lilla mig bredvid sängen, gottttt. Vi hörs med mer uppdatering imorgon, då blir det bullfika hos mamma! :) sov gott fina ni!

CHOCOLATE CHIP COOKIE PEANUT BUTTER CHEESECAKE

Mmmmmmmm, sugen på en sådan, jaaoo! Min bror och jag sitter i min säng och tjockar oss med pringles och chokladägg, tur att jag ska träna om tre kvart, haha! Hoppas det inte regnar när jag ska cykla dit... det gjorde det innan nämligen xO ääee, ska hoppa i träningsbrallorna så jag är klar i alla fall! Ses! Btw, fullkomligt onödigt inlägg? xD

WOOSH

HEJ!
ÅHH nu kan jag pusta ut lite, har haft både samhällsprov (ekonomi) och bokslutsprov idag, båda gick jättebra! Sååå skönt :) imorgon har jag litteraturprov i svenskan, har inte hunnit göra det förrän nu då, och på torsdag idrottsprov... mu xD ikväll ska jag bara slappa och feta mig med chips och dipp, grymt sugen på det! Och öva på prov då förstås.
Vaknade upp med ett gorgeous hårsvall idag, så jäkla skönt, för klippning + färgning gjorde det (hade inte klippt topparna på 11 månader!!!). Underbart skönt. Drog på mig ett par ljusa, slitna jeans från Bikbok som jag inte fått på mig på 3-4 år, känns bra det också! Har ingen bild på håret, eller på mig överhuvudtaget idag, men det kommer :) nu ska jag gå till köket och vara onyttig och koka det andra nudelpaketet för idag xD usch och fy ;) vi hörs senare, efter gympan!




Jag är sugen på den här duschjellyn från Lush. Doftar bland annat grapefrukt, rosmarin och limesaft!
69 kr/100 gr eller 129 kr/240 gr


MIN EFTERMIDDAG I BILDER

Hej hörrni! Jag är hemma nu, nyklippt och nyfärgad (behövdes två kartonger med hårfärg, saknar mitt jättetjocka hår :( ), och minst sagt däst, hähä. Har ätit chokladägg och druckit påskmust (och mjölk, det måste man ha till chokladägg. Jag dricker mjölk till allt, förutom till typ chips xD), dessutom den där calippon tidigare idag också... nu är jag bara sugen på iskall apelsinjuice, friskt efter alla chokladägg... uää... här kommer min eftermiddag i bilder:





Sen hittade jag den här shine dustern från Osis, aldrig använd, och lär inte använda den heller, för jag har redan blankt hår... men kan testa och se HUR blankt det kan bli ;D


HÅR

Underbart väder ute idag! När jag och min pojkvän, som dessutom försovit oss en liten stund, gick upp i morse från en varm, skön säng var det mulet och jävligt tråkigt ute, men cyklade ner till affärn på lunchen och köpte glass och nya Sofis Mode :D underbart! Dessutom ska jag ner igen och köpa två, tre paket hårfärg och cykla hem till mamma igen, klippa och färga och bli snygg igen ;) nu är mitt hår dassigt mestadels av tiden, tycker jag. Så det ska bli nice! Fika lite, kanske ska köpa en glass till? Det blev till och med en ISglass innan, Calippo cola, mmm.... eller ett rör Pringles, väger lite nu igen, och ska väl träna lite ikväll, så det kan jag nog våga köpa xD
men nu har jag slutat, vi kände att nu vill vi gå, och vi har inte mycket kvar att sammanställa med vår marknadsundersökning. Plugga ikväll också, har två prov bara imorgon, mer prov på torsdag... uäk. Men vi hörs med bilder på håret senare ;) ha det fint!


ÖVNINGSKÖRA

Hej!
Idag har jag faktiskt uträttat lite saker, men inte det som är mest urgent - plugg. Har inte hunnit faktiskt! Kom innanför dörren för typ en kvart sen, har ätit lunch hos farmor och farfar, stannade ett par timmar, innan jag och mamma åkte och övningskörde! Jag ligger så jäävla mycket efter, har aldrig kört en växlad bil, och fyller 18 år i september x) men det gick bra, på andra försöket hittade jag dragläget... eller hittade och hittade, isåfall tappade jag bort det igen, för sen klarade jag det en eller två gånger till av typ tio (eller fler) försök, men hey - det var ju första gången! ;D svängde in på ICA sen (mamma körde visserligen då, haha!) och köpte lite nödvändigheter. Nu måste jag jäklar i att städa fort som tusan (läs: transferera de enorma klädhögarna från mitt golv in till min garderob, hähä) och duscha! Vet inte riktigt när min pojkvän kommer hit, men snart! Istället för att göra det sitter jag och äter okokta skinktortellinis, jäkligt gott! ;D Men näe, nu sliter jag mig härifrån, vi hörs!


Knitted Cream Pointelle Dress


Knitted cream Pointelle dress - Topshop
FIN!


SHOPPINGRUS + TRESEMMÉ DUO

Beställt fina klänningar (och ett par linnen, bland annat det på bilden. H&M)! Och angående övningskörning så hade jag missuppfattat (läst fel, hur kan man läsa fel x)), så inget med det idag :) hade ingen större lust att ta mig ut heller faktiskt, så det gjorde inte så mycket. Skulle köpt några paket hårfärg också, ska färga i dagarna och toppa håret, mamma får hjälpa mig :)

Ska snart börja göra lite mat tillsammans med pappsen tror jag, eller det är nog lite tidigt än... så fort jag käkat, knäpper jag på bastun och har lite spa... kanske tvättar håret också, om jag inte väntar med det tills imorgon... köpte iallafall igår hårspray och värmeskydd från Tresemmé igår, för runt 70-80 kronor - för båda. Kap! Mamma köpte ett likadant sprayvärmeskydd fast från Syoss för samma summa, men då fick ju jag ett hårspray OCKSÅ. Nöjd ;) jag testade mammas från Syoss, och gillade den jättemycket (deras hårspray är också jättebra), hoppas Tresemmé's är likvärdig, vilket jag tror.






CUTE DRESSES AND MORE

Nämen hej!
Kom hem för någon timme sen, mys som vanligt med mina två underbaringar :) nu borde jag plugga på en massa prov inför nästa vecka... men jag tror jag ska övningsköra med mamma istället, när jag tagit en snabb dusch. Köpte nytt till håret igår, kan visa i ett annat inlägg senare. Sitter just nu och kikar på en massa fina kläder, ska beställa bland annat dessa två söta klänningar från H&M nu, 99 kronor styck, helt underbart fina - gillar särskilt den gula.
Ikväll är jag hemma för första gången på flera månader tror jag... själv då alltså, utan pojkvän/vänner till sällskap. Ska bli mysigt :) det blir god mat, tv och bastu, tänkte jag mig!






Dessa två från H&M!

Photo 1 of Knitted Buttermilk Rib Cape Cardigan


Photo 1 of Knitted Mustard Crochet Fifties Style Cardigan

Photo 1 of Knitted Navy Stripe Lace Top
Photo 1 of Knitted Tan Cotton Cape Top


Photo 1 of Black Twist Wrap Jersey Dress By Boutique


Crochet Collar Jersey Dress



Crochet Collar Jersey Dress
Red Spotted Scallop Collar Dress



Cami Ruch Mesh Dress

*denna vita fanns även i ljusgul, svart och blå, fint!*



Chiffon Cape Dress

Topshop!


Cheap Monday!




Lindex!




APRILS FOOLS' DAY!

FÖRSTA APRIL!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lycka. Har ni blivit lurade idag? Dagen är ju inte slut än ;)  jag har faktiskt inte orkat dra till med något riktigt prank.... ÄN ;D ska träffa mina två underbaringar Amanda och PH snart, då jävlar xD sticker ner till börjes och köper godis och sånt, sen hem till PH som vanligt! Underbart ♥

Ahh, hade tänkt skriva lite till, men måste ta en huvudvärkstablett och sen iväg! HA EN FIN FREDAG! :D


RSS 2.0