NOMI

VILKEN FINING! Det skulle blivit Växjö imorgon, men ändrades idag... blir istället A och PH här hemma :D funderar ändå på att åka in och köpa Nomi inne på Monki, kolla bara! Den fina skon är från Urban Outfitters och skulle passa fint till!

Ja det säger jag, jag tar bussen in på lördag eller söndag och köper den, sen åker jag tillbaka på returen när nästa buss går, haha!




TOPSHOP

Topshop är fantastiskt.




 Nu har jag bara kollat igenom väskorna och klänningarna... herregud, Topshop is the best, här hittar man allt!


Hungry

Hejhej,
jag sitter i soffan hemma hos mamma med mina två favoritkissar i knät, kollar på tv och är dödens sugen på mat. Ska ut i köket och sätta igång genast! Blir nog pasta och kyckling! Sen ska jag göra en liten läxa, och ikväll/eftermiddag ska jag hänga med kompisar :) och kolla på Grey's, eller Maria Wern... x)

Vi hörs lite senare, nu måste jag ha mat!

HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS PART 1, Matsumotó 3 och lussebullar!

Hej!
Det var allt bra länge sen jag skrev sist! Veckorevyns event på Bikbok förra torsdagen var... TRÅNGT SÅ IN I H*LVETE, men annars trevligt :) 25% off på allt i butiken, hittade en jättesnygg klänning som jag ska visa er, när jag tagit kort på den... hehe. Sen sist har jag jag gjort massa mys, igår var vi till exempel på Harry Potter :D:D:D den var AWESOME!!!!! Jag KLARAR INTE AV att det är typ 7 månader till nästa :(:( å andra sidan är det så sad att det är slut sen... jag har ju växt upp med det!

Nu bakas det lussebullar här hemma! Eller säger ni lussekatter? xD Hur som helst så står mamma i köket och donar, det luktar så gott så! Det har varit en mysig dag, och ikväll ska jag hänga med best friends :) imorgon likadant!

GÅ IN PÅ NELLY.SE OCH KOLLA IN DESSA SJUKT SNYGGA SKOR, DE RÖDA OCH SVARTA... GRRR!!! (bild från annihoney.blogg.se!)

Nu ska vi fortsätta mysa här, hoppas alla får en extremt trevlig lördag!










Must have

Jag har kikat lite på Make up store's Must have (rouge) ett tag, och inte bestämt mig om jag ska ha det eller inte, men nu så - om jag har tid så köper jag det i stan imorgon! Kolla vad fint det är, it really is a must-have!



(bilder från blushoverdone.blogspot.com)

Var ute med farmor och stavade i skogen för en timme sen ungefär, jätteskönt! När jag är klar med svenskan ska jag ta en dusch och kolla på en film eller nåt, ska bli skönt att vara klar med den! Hörs senare, nu ska jag fika lite!












































Sluttampen!

Åhh nu har jag flyt, skriver som fan om dialekter där jag valde att lägga min týngdpunkt i det hela. Fick dessutom svar på ett mail jag skickade till morfar om ett släktnamn jag skulle vilja ha med, och jag hade fått svar i morse, så nu har jag lite att läsa i genom där också, kul :D blir klar ikväll, känns skönt!
I morse skulle jag egentligen haft matte, som jag planerade att gå på, men missade totalt pga. av att jag är så lost xD tror att jag var låg, för jag låg och stirrade på klockan som visade 08.38 (jag börjar 08.30) och tänkte "wow, jag får sova en stund till!". Pucko! Men det var skönt, jag gick upp halv elva ;D

Imorgon är det dags för Bikbok-eventet, ska bli kul! Funderar på om jag ska lämna tillbaka en tjock, mysig kofta som jag köpte på Lindex och som var ganska dyr, i samma veva, men tror jag behåller den ändå... nu när jag ändå köpt den!

Nu får jag nog allt skynda mig lite, ska gå ut med farmor en sväng! Har precis ätit en perfekt toast, mmm, och jag måste bara borsta tänderna och dra på mig en varm tröja över innan jag sticker. Hörs senare!

MONDAY

Hej... jag är tröööött! Sov i säkert trekvart på soffan med täcket virat runt mig, jätteskönt tills man vaknar och inser att man sovit, haha! Nu ska jag göra lite läxor (fick inga idag, dock, väärldens slappaste dag, gjorde verkligen ingenting av värde, haha SKÖNT!) och dricka nåt varmt, halvligger i min säng och myser. På onsdag är jag ju ledig, på torsdag är det Veckorevyns event på Bikbok, och den 19 november ska jag och några vänner gå på Harry Potter :D:D:D dessutom är vi lediga den dagen eftersom vi haft öppet hus i skolan kvällen innan. Jag älskar att ha saker att se fram emot! På tal om bio ska jag se väldigt mycket i höst - jag älskar att gå på bio, så mysigt! Tror att jag till exempel vill se Buried och Due Date, Saw i 3D vet jag inte om jag vågar... men jag måste ju se den, Saw liksom! Men 3D, njaaa... jag skulle nog skita ner mig xD

Det är också mysigt med alla fina kläder, lager på lager och olika material och texturer och sånt. På sommaren kan man inte göra liika mycket, även om jag älskar sommarkläder också! Jag har shoppat galet mycket på sistone, så nu har jag minsann inte lite att välja och vraka mellan ;D jag undrar jag när jag ska få tillfälle att använda Benedicte klänningarna från Bikbok, har ju en i varje färg! Till jul vill jag nog ha den blå, om jag inte ska ha nåt rött då... aja, vi får se!

Nu ska jag till köket och se vad jag kan röra ihop för gott att dricka, efter lite läxor crashar jag i soffan :) hörs!


Ny väska från Gina Tricot, Ingrid Leo Bag


VINST! + Bridget Jones

Hej hopp!

Dagen är snart slut, för tidigt för min smak xD vill inte till skolan imorgon, suck... det har varit grymt skönt att ha varit ledig!
Igår skulle jag ses tillsammans med A och PH, men PH recorded, så jag åkte tillslut till Amanda strax efter 23. Vi somnade vid 03.30, hehe... men vi gick faktiskt upp vid 11 och åt frukost och gjorde lite på svenskan. Arbetet handlar alltså om vår egen språkhistoria och om våra namn, för att förklara det enkelt. Inte så kul, men visst... x) Det ska vara inne om någon vecka, men vill bli klar med det ikväll, men vi får väl se hur det blir med det! I eftermiddags fikade jag nyrullade negerbollar som Jacob (och Marcus som assistent, haha) bakat. Vid 17 gick jag till hockeyn och VI VANN :D 3-2 ;D FAN vad spännande det var den sista kvarten ungefär, då allt hände. Skitkul att vi vann idag, vi behövde verkligen det!

Nu ska jag fortsätta... MED SVENSKAN, sen ska jag sluta tjata om det xD vi hörs imorgon, har en liten sovmorgon (jag börjar vid 9), sköönt! Ska göra i ordning en kopp varm choklad tror jag, bara för att det är så gott ;) Sov gott, när ni än ska!

PS. NEJ MEN jag ska ju se på Bridget Jones istället, går på 3an nu klockan 21 ;D DS.

Welcome to the Riley's

Hejhej!
Skönt med lördag! Jag sitter i köket och skriver på svenskan, det går framåt i allafall, hehe... Men ska avsluta nu och hoppa in i duschen, för sen ska vi pysa bort till farmor och farfar för fika, mys! Ikväll blir det mys i soffan ♥

Är det någon som vet om Welcome to the Riley's kommer att gå på bio i Sverige? Jag hoppas då det, annars blir jag ledsen i ögat och får beställa hem filmen istället!

Nu blir det duschen, sen på med några sköna kläder och ut i det fina vädret! =) kramar och hoppas alla får en fin lördag!

HORSEBACK RIDING

Hejhej!
Det blev inget mer regn, så jag har ridit Amandas enorma häst Snape, haha, och det gick jättebra och var jätteroligt :D sen har jag inte gjort så mycket mer, kom hem runt halv sju ikväll, så jag åt bara och packade lite, för nu är vi hos mamma. Kollade på Idol som var väldigt bra idag och jag har suttit och snyftat åt alla kärleksförklaringar ;) nu kollar Marcus, jag och Jacob på Cirkus Möller och Flickorna på Klitteholm, hahaha! OCH SÅ ÄR BIOBILJETTER TILL HARRY POTTER BESTÄLLDA IDAG, HALLELUJAH! :D Bra fredag! :D ♥

Nu ska jag fortsätta kolla på tv och bara mysa med gottis... hoppas alla har en bra fredag!

FRIDAY!

Early morning... haha, nej, men jag gick upp halv elva, och satte mig sen för att skriva lite bokrecension. I denna ljuva sommartid av Mari Ljungstedt. Det går sådär, haha. Läste den för mer än en månad sen, så jag minns inte allt i detalj, vilket är lite jobbigt. Sen är jag inte riktigt sugen på att skriva heller, men ska fortsätta efter maten, OM jag inte ska rida ut med Amanda, men jag antar att det inte blir så eftersom det spöregnar titt som tätt ;)
Annars tycker jag det är GÖTT MED FREDAG :D det spelar ingen roll att jag varit ledig i en vecka idag, fredagar har en speciell myskänsla över sig! Även om jag inte längtar SUPERmycket efter skolan ska det bli ganska okej, men en omställning från apun!

Nu ska jag gå ner till köket och duka, sen skriva lite till på recensionen och sen ta en dusch tror jag. Hälsa på farmor och farfar i eftermiddag låter som en bra idé, så vi hörs lite senare ikväll! Kram och ha en superfredag!

Sammys äventyr

Hejhej!
I eftermiddags åkte jag, pappa, Marcus och Jacob (och Emelie, som vi skjutsade hem, för hon hade sovit här :) vi kollade på I love you Phillip Morris, gillade verkligen den filmen!!!) och kollade på bio, Sammys äventyr - den hemliga vägen, jättegullig film :D I liked it iallafall xD Efteråt sprang jag in på Gina Tricot, självklart hittar jag en del fint, så jag kom ut med en stor påse, hehe. Nöjd! Åt tacos till kvällsmat och har nu kollat på American Pie 2, love xD ska sova strax, imorgon fredag :D gött med fredag, hög mysfaktor trots att man har höstlov!

Sov gott, hörs imorgon, kram!

A YELLOW ONE-SHOULDER

Åh vad jag gillade den enaxlade, gula klänningen med volang från Lanvin for H&M! Den funderar jag allt på... har nåt liknande sen flera år tillbaka, men tror knappast att den passar längre... man får hoppas jag lyckas klicka hem denna! Om den inte kostar FÖR mycket... nu tv :D godnatt!

PS. Har ingen bild just nu, men jag antar att de flesta redan sett kollektionen. Bild kommer dock ändå, när jag fått tag på en! DS.

Grape Jam

Gah jag vill inte att lovet ska gå så fort! Det är redan onsdag imorgon... men å andra sidan, hela fem dagar kvar, får tänka så istället ;) Emelie kommer hit imorgon, och vi ska nog bara kolla på film och inte göra nåt särskilt :)

Lite trött efter gympan är jag allt, ska kolla på tv nu tänkte jag mig. Spanade in Isadoras lack Grape Jam, funderar allt på att köpa det!

BILD FRÅN HONI.BLOGG.SE


FOGGY

Hejhej
Idag har jag kollat på film med Emilia, ingenting mer, i princip xD det har varit så himla dimmigt ute ju! Nu ska jag äta soppa till middag, sen blir det gympa, i den mån jag orkar eftersom jag är sjuk -.- ikväll blir det mys framför tvn! Ciao!

Pensionärsjävlar på 5an...

... HAHAHA JAG DÖÖÖR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOLLA!!!!! xD fast det är slut nu x) Jag är hos mamma en stund, ville hälsa på henne och katterna lite :) är så sugen på salt så det är inte klokt, äter lite chips och massor med gröna oliver. Ska strax hem till pappa igen, ska kolla på The Good Girl och gråta mig till sömns (den är så bra!!!), haha. Hörs imorgon, kram!



Mysig tröja från Gina Tricot, Irma knitted sweater, 199:-


BENEDICTE x 2, CINNAMON CUSHION AND DR DRYELS

Sitter och kurerar mig med en påse Dr Dryels här! Gör gott, smakar gott, hehe... Alldeles strax middag, blir en gosig fläskpannkaka med smör, bacon och extra äggulor i smeten. Muuuuums! Efteråt ska jag bara slappa i soffan och titta på någon rolig film.

Kollar in lite H&M Home (och annat i shoppingväg) och hittar mycket fint! Igår i Kalmar köpte jag en beige klänning på BikBok, har en likadan i blått och tycker den är så fin så fin, så nu har jag två finfina! Bild på dem nedan. Cinnamon-kudden från H&M Home ska jag klicka hem tillsammans med lite annat. Folklore-tröjan från Rut m. fl plockar jag med mig hem när jag sticker till Växjö nästa gång!

Nu ska jag skriva lite på en recension, sen soffan då. Kram!

Klänningar från BikBok, kudde från H&M Home, gosig tröja från Rut m. fl.


Finfin helg

Hej på er!

Hur var er helg? Min var finfin! Åkte till Nybro och släktingar i lördags vid middagstid, hälsade på älskade mormor och vovvarna och sen var vi bjudna till morfar, Yvonne och Michael på råddjursstek och massa annan god mat, halloweenrunda i trädgården med kusinerna och en i övrigt mycket trevlig kväll. Igår pös jag, mamma och min kusin Johanna till Kalmar, mamma skulle byta en sak på IKEA och vi ville shoppa lite. Jag kom hem med bland annat snygga jeans från Cubus och tröja och mössa från BikBok, och en julklapp faktiskt!

Just nu sitter jag och äter lite pepparkakskolor från Sockerbageriet, tänkte skriva lite på läxor men känner mig inte riktigt kry... så jag ska kolla lite på tv istället, och gå en runda senare. Hörs!

RSS 2.0