LOST N FOUND

Jag har hittat min kamera! Och laddare och sladd :3 Göött! Den låg i en påse...? Haha glad nue. Om jag vore riktigt dum skulle jag ta mig en nybakt blåbärsbulle (som karlsbalderbullar!), men så onyttigt dum är jag nog inte. Får ta och skärpa mig nu.
Kvällen spenderas i soffan, skönt. Börjar inte förrän efter 12 imorgon, och har bara en lektion. Hade sååå kunnat åka till Växjö ikväll, Växjö2Ibiza på Terrassen! Men nä... För jag har inte åldern inne förrän om några veckor! Hähä! Mys-mode ON!



KK-DAGAR

... Aa, ääe, asså jag menar kundklubbsdagar. Hos Body Shop, idag och imorgon =) 20% på valfri vara, handla för 400 kronor eller mer och du erhåller en gåva värd 135 kronor! Nice. Har inget att göra idag, slutade för ett bra tag sen, schemalagd fram till lunch egentligen. Första lektionen med engelska c imorse, har samma goa lärare som jag hade i b-kursen, oh detta verkar bli sjukt enkelt och soft, haha. Eller så är det jag som är awesome. En blandning, antar jag ;). Funderar på att tenta av denna kursen jättesnabbt och försöka klämma in psykologi a också. Jag valde båda två kurserna, men de krockade på samma tid, så det var ju omöjligt... tyvärr. Kom nu på mig själv med att känna igen att jag skrivit detta tidigare, hehe. Boooring. Sitter i skolan fortfarande, men ska springa hem nu tror jag. Börjar bli lite hungrig, haha. Ska göra i ordning lite het tomatsoppa, knaperstekt bacon och varm ostmacka till lunch och mysa ner mig i soffan eller nåt. Alltså, egentligen borde jag ut och gå eller gymma eller nåt. Simma? ska börja på Zumba, men kursen startade tydligtvis inte förrän våren, och så länge tänker jag inte vänta. En av mina bästa vänner ska vara instruktör, extra kul då ;D En annan bästa kompis ska testa på det i Växjö ikväll, funderar på att följa med ändå... Vi får väl se.


PERFECTO

Jag vill lägga en beställning hos Modekungen nuuuuu. Den här klänningen som lockar mest. Antingen köper jag den imorgon, eller så får jag väl lyda mammas råd att vänta, jag fyller ju år om tre veckor och har bland annat önskat mig presentkort därifrån. Om jag nu kan hålla mig... Riktigt jävla snygg är den! I rött! Eller i svart... nä. I rött.

Nu ska jag gosa ner mig i soffan med mamma och kolla på film och äta lite (lite) chips. I pyjamas. God natt!

A GREAT DEAL?

Bööh, seg... har mysfikat alldeles nyss, och när det är sånt här väder (kallt, blåsigt, bitvis regnigt) gör man helst inget annat. Har suttit och skrivit en liten "önskelista" inför min födelsedag som infaller sig om typ tre veckor, woohooo! En iPhone 4 står därpå, är just på gång att leta efter bra deals, hehe.
Har för övrigt också varit nere och köpt block och en ny kalender... kan behöva strukturera upp lite, hähäh. Nu: mat, vetifasen vad det blir, men hungrig är jag allt. Det tog sin lilla stund att skriva detta urtrista inlägg, är för upptagen med en massa annat för att hinna göra klart en sak xD Ha det fiiint!

PAJJJJJJJ IS SERVED

Hellu. Jag är förbannad. För jag hittar inte min jävla kamerajävel. Därför får ni en kanonful cambild på min lunch idag :) minus salladen, rödlöken, paprikan, fetaosten och tzatzikin, haha! ICA's ost & skinkpaj med purjolök, mmm... till detta, självklart Ramlösa Smultron och en Snickers till efterrätt, hehe... tröjan jag har på mig köpte jag igår, var ledig från skolan och sov hos Emelie i söndags, för vi skulle på möte vid lunch. Vi hade en mysdag (regnig...) på stan där vi shoppade, lunchade och fikade om vartannat, haha. Kommer bättre bilder på månadens senaste fynd, är ju några stycken... om jag bara kunde hitta min kamera...



Snickersen var godare, känner jag spontant... haha
Öööhm, vad ful tröjan blev på bilden? Aldrig lyckas man ;)


Tillbaka till skolan strax, börjar om en halvtimme... affärsutveckling var det visst. Hej.


HIDE AND SEEK

Helluu
Jag letar efter min kamera, spårlöst försvunnen... jobbigt att ha två hus att leta i!
Skolan är... usch jag vet inte. Verkligen kul att träffa alla igen, två nya rekryter i klassen, och en bort. Jonatan som flyttat till Lund för att börja på musikalskola istället, we miss you soooo much! Fick reda på att engelska c och psykologi som jag valt KROCKAR, så jag kan bara läsa en av kurserna! Ska försöka få ihop det ändå, på något sätt... Engelska C är det annars som gäller, så får jag väl läsa psykologi senare i livet då.

Idag då ja. Började vid 12, pannkakor och kycklingsallad till lunch (sing hallelujah), religion hela eftermiddagen, ehhh... hem och fika, så skönt att sjunka ner i soffan, haha... karlsbaderbullar, ramlösa smultron och nya Sofis Mode för hela slanten! Mys. Imorgon ska jag jobba i ett par timmar, lördag blir det nästan heldag, ser likadant ut nästa helg. Jag har fått fast jobbschema! Göttans! Jobbar dessa tider var fjärde helg då, helt perfekt!

Nu är det sovdags! Puss!

URVAL: KLÄNNINGAR @ MODEKUNGEN

Funderar på om jag skulle tvätta håret ikväll eller imorgon... blääh. Borde göra det ikväll, men det börjar bli sent nu. Får väl göra det imorgon. Borde sova nu också, men facebook är för underhållande ;) när jag ändå är igång kikar jag in hos Modekungen, och hittar så mycket vackert! Nedan ser ni ett urval av klänningar!




































EN MÅNAD KVAR...

... tills jag fyller 18! Whoop whoop. Och en (halv...) dag till skolstart... imorgon alltså. Vet inte hur det känns, ärligt talat. Whatever. Jag har ju en dag kvar ;)

Sedan sist - en vecka sen va? - har jag shoppat massor, nattbadat i havet, grillat och bara njutit av att få vara ledig. Åh. Just det, jag har vaccinerat mig också. Ska dit igen och sticka mig. Snart. Vi (Emelie och jag, det var vår Thailands-vaccination vi gjorde) tröstade oss innan med pizza, och efteråt med bio. Bridesmaids. HERREGUD, den bästa filmen på riktigt jäkla länge, älskade den högt! Ska se den igen! Och köpa den! HAHAHA gå och se den, det säger jag bara.

Oj då. Nu är klockan redan halv tre. Fan. Här slösar jag min sista sommarlovsdag. Skitbra. Ska ut nu tror jag. Kanske äta lunch först. Sen träffa några. Ha det feeeint. Jag bjussar på en bild på mig. Mycket vacker.



Helloooo

GALEN HELG I KARLSKRONA

Hej och HÅÅÅ!
Uppdaterar lite snabbt här, känner att denna bloggen håller på att dö ut, haha. Ledig är jag hur som helst, slutade jobba i fredags då. Hade en kort myskväll med en kompis på kvällen, spelade yatzy och drack cola. I lördags blev det att jag och en annan kompis drog till Karlskrona och festade järnet. Förfest med snygga fotbollskillar, Statt (som det för övrigt var 23-gräns på, tror jag. Slapp visst betalkön också ;D), ragg och en hel del drinkar och en jädra massa snygga dansmooves! Missar både sista tåg och buss, tappar bort varandra och hela kittet, men det löser sig tillslut och vi slaggar hos ett par bekanta i en sommarstuga. Är hemma i Tingsryd vid 23 söndag kväll, efter att ha legat inne i en lägenhet hela dagen, utan att kunna köra hem då ju. UNDERBAR HELG! :D Vad som är mindre underbart är, på tal om någonting annat, att jag får skriva om detta inlägg nu (undrar just hur många gånger det har skrivits på denna bloggen egentligen?!) och inlägget blir kortare än planerat. Som sagt tidigare, den här bloggen håller på att dö ut, kanske lika bra det xD.

Det blir troligtvis stan på onsdag för lite fix, bland annat vaccination inför Thailand. Har lite på inköpslistan också. Läste förresten att sortimentet "I love..." ska släppas i Sverige, och då hos exempelvis Kicks. Yes, kolla bara på produkterna här, sidan är ännu exklusiv återförsäljare, men inte länge till då kanske? :D

Näe, nu blir det sängen här. Om jag inte skulle ta... ett knäcke till med en massa vitlöksost och skinka på, haha! Åt säkert fem stycken knäckebröd till kvällsmat innan! Vi tog något lätt, istället för baconpasta med pesto som jag först bestämde :( imorgon till lunch! Längtar xD Är såå hungrig nu. Fast... näe. Godnatt.

OCH JAG HAR VÄNT PÅ DYGNET

Hej!
Sista dagen på jobbet imorgon, för sommaren i alla fall! Så jäääääääkla skönt! Semesteeer liksom! Börjar inte förrän 15, men det har jag inte gjort de tidigare dagarna denna veckan, men jag har fortfarande varit uppe till så här sent, eller tidigt kanke man ska säga. Jag har alltid varit, och kommer alltid att vara, en nattuggla, men baah, har varit uppe så här sent i en veckas tid nu, K-O-dagarna vände upp och ner på allt, haha. Sitter i min säng hos pappa och dricker flädersaft! Och skriver ner lite idéer i ett block. En shoppinglista också! Ett par nya blåjeans från Cheap Monday, en ny tub Cocky från Tigi (till håret!). Sist jag hade den var för säkert 4 år sedan, och då hade jag stört tjockt hår naturligt, så när jag sen använde den fibercremen så blev det helt sjuuukt, haha! Ska köpa den igen, den luktade äpplen och något mer, om jag inte minns fel... lite mjuka tröjor eller nåt också, kanske en concealer (bara för att jag fick en massa småfinnar igår som jag självklart ska pilla på x)), men det kan ju alltid vara bra att ha.

Määh, nu måste jag fan sova! Godnatt!

DET SPÅRADE...

... and we LOVE it! High on life!!! Karl-Oskardagarna fredag och lördag, jäävligt kul, och lördagskvällen spårade ur fullkomligt, hahaha sjukt faktiskt.

Jobbat idag, and three more days to go! Sen får jag lite jobbtider till hösten, goodie goodie! Ikväll kommer Emelie hit, myskväll :) jag ska hoppa in i duschen nu tänkte jag, pumpar upp volymen och basen på musiken här så går det undan! Lägger upp en bild på mig där jag ser helt retarded ut, tagen för ett par månader sen :)



KVÄLLSDOPP

Hej!
ÅÅHH ikväll har jag äääääntligen tagit sommarens första dopp, med pappa och Marcus (som har badat innan, förstås)! Så otroligt skönt! Glass blev det efteråt, så nu är jag tjock och glad :))) ska bada varje dag från och med nu!
Jobbar imorgon med innan jag är ledig på fredag, sen jobb lördag - sen är det bara en vecka kvar på sommarschemat! HALLÅÅÅÅ vad sjukt! Men det är fortfarande bara i början på augusti...

Ville egentligen bara göra den korta uppdateringen, ska ner och kolla lite TV nu. Ha det fint i sommarkvällen!

FRÄSCHT

Är hemma hos pappa nu och har duschat, smörjt in mig med lime coolada (mmmmm) och sitter nu och äter citronyoghurt. Gött. Funderar på något lite mer onyttigt också, faktiskt... borde inte dock, känner att mitt midjemått har ökat rejält den senaste tiden... :( inte så konstigt kanske...

Bööh, ska sova nu... börjar jobba vid 10 imorgon. Vi hörs, kramar.

IT'S OVER

Åh, det underbara vädret är tillbaka!!! :D och det är 1 augusti idag... känns sådär, rätt skit faktiskt... men ska inte klaga, 3 veckor till skolan börjar igen... :(  jo jag ska visst klaga!!! :( usch, GLÖM DET NU!

Jobbar helvecka denna vecka, självklart... bara för att det fina vädret är tillbaka! Men jag har helt okej dagar, det är inga heldagar eller så ju, typ 5-timmarspass, skitbra! Så jag får min beskärda del ändå, haha :D Ledig fredag dock (och söndag, alltid stängt på min arbetsplats då), då blir det Karl Oscar-dagarna i Växjö, Rix FM-festivalen och festaaa! Taggar redan nu ;D

Och så var jag ju i stan igår och kollade på Harry Potter. Oh my god. It's over. Filmen var skitbra, lite misstag här och där iofs... men ÅÅH jag känner mig helt tom. Uppväxt med detta liksom. Häftigt ändå! Dessutom - ääg att jag såg bion på Harry Potters födelsedag xD Även min käre vän Philippe fyllde 18 igår, grattis på dig med! ;D Vi firade igår!
Hittade lite fina ting i stan också, var sååå nära på att köpa två stickade tröjor inne på H&M, men höll mig ifrån det. Strålande sommarväder, och är inte riktigt i behov av just sådana tröjor just nu ;D men kanske tar mig en extra titt på fredag... lite fina linnen och mjuka sköna tröjor blev det i alla fall, och en bikini som jag letat efter jättelänge - nedsatt på rea, hurra! 29 kr/ del. Det är den på bilden, och den är från Gina Tricot.



Men HURRAAA vilka kvalitétsbilder då... skulle ta om dem, men då DÖR kamerabatteriet... ofc. So there you go ;)
Så jääkla gott med iskall cola och is i denna underbara värme... stekhett möter iskallt. Jag ska bada med pappi ikväll, för första gången i år... Jag VET, sjukt att jag inte badat än!!! Jobbet :( Har iofs haft tid, men inte riktigt ork... någon gång, hehe... Usch vad hemskt. Men nu jäklar! Det ska bli så mys, har inte träffat pappa alls i sommar, för jag har jobbat och han har varit iväg på semester lite överallt, som jag inte kunnat följa med på pga. av att jag jobbar då... jättesynd :( men jag jobbar bara två veckor till, sen ska vi iväg, han och jag :) <3

Nu är jag sugen på glass... antingen väntar jag till senare, eller... så tar jag en nu... också ;D man ska unna sig, det vet ni väl? ;) Vi hörs senare!





RSS 2.0