28 maj

Halli hallå!
Jag har haft en klump i magen av stress och oro de senaste veckorna, men det känns bra igen. Kom hem från PH för en liten stund sen, vi tre hade en myskväll som vanligt igår, sex veckor sen sist! Eftersom A har varit på Irland, men igår fick vi vår fredags-reunion ;D kom som sagt hem för ett tag sen, käkade tacos-rester, och lite sorbet till efterrätt, hehe... mangosorbet är en av favoriterna, och en kula kaktus citron blev det också. Mumma!

Idag ska jag inte göra mycket, bara slappa och mysa runt hemma. Sitter uppkrupen i soffan i mjuka kläder, slöar mig bara... jag behöver verkligen vara ledig lite nu, och är ledig från tordag-måndag nästa vecka, underbart! Då blir det stan med vänner, hänga med pojkvännen och bio, så gött.

Nu känner jag att jag bör avsluta detta inlägg, för här blir ingenting vettigt sagt. Fab 5 börjar på 6:an nu, det var länge sen! Ääälskar Carson! xD Så, min sysselsättning en liten stund, ikväll lördagsmys. Vi hörs senare!

KUNDKLUBBSDAGAR @ THE BODY SHOP

Fick ett sms i förmiddags, kundblubbsdagar med 20% rabatt på valfri produkt hos The Body Shop! Om man handlar för 400 kronor (eller mer...), får man dessutom en body scrub på köpet (värd 195 kronor). Värt! Detta gäller idag och imorgon (25-26/5 alltså, för er som inte har koll ;D), men jag har inget ärende eller någon produkt jag behöver köpa där just nu, så jag väntar till nästa rabatt ;D

Nu har vi varit på dagisfest, och barnen sjöng och visade sina konstverk. Jättekul - och JÄTTEKALLT. Ute i 1,5 timme, men visst, jag hade bara en tunn tröja under vårjackan ;) hemma nu iaf, och har tinat fingrarna. Ändrade planer för kvällen, ska vara hemma och göra svenskan. Vid 21 är Grey's, ska jag se såklart. Myser upp mig i soffan med tända ljus, har lite huvudvärk... åt aldrig de där ballerinakexen heller, faktiskt... borde inte egentligen, men ett par stycken kan inte skada... här har ni någon som aaaldrig kan bli SUPERfit ;D inte för att jag planerar det heller, men ja, hade ju varit lite trevligt med exempelvis självdiciplin xD


Här är några snyggingar från Monki:

 

 

 

 

 

 


HELL-O

Blääh vad trött jag är. Har ätit lunch och förhalat skolarbete i tre timmar nu... MÅSTE GÖRA KLART SVENSKAN. Kan vara så lycklig att jag får en vecka till på mig, men det är knappast troligt att alla inte hinner under två dagar.
Men, till något mycket roligare: ma girl is back home! Hon kom hem till mig och överraskade igår, hon hade bara varit hemma och slängt in väskorna. FAN vad vi saknat na, och vi fick söta presenter. Puss! Ska träffas vi, the crazy three ( ;) ), dagisfest på Jacobs dagis ikväll också, med egen fikakorg och sång, vernissage och sånt gulligt! Blir kanske min nyaste prickiga klänning med volangkant från H&M, som jag hade i fredagskväll och igår xD Älskar den! Och bild kommer.

När jag ska plugga och tvingas till det (dvs. att jag är omotiverad), mååste jag ha någonting gott att äta medan jag håller på, annars blir det jättejobbigt och tar längre tid xD Ballerina kladdkaka vanilj ska jag käka, med mjölk. Ååhh nu måste jag jobba. Har skrivit en inköpslista, suktar efter mitt Peachy läppstift och Almost Powder! Dyrt, ja, men jag unnar mig det för det är jag värd! Vi hörs senare, goddagens!


FEATHER NECKLACES AND COLOURFUL KNITS

FRÅN ZARA











ORANGEA KLACKAR

Jag såg en bild på dessa skor från Zara hos Kenza, och de ska jag bara ha... när min lön anländer! Fasen så snygga!!!

 

Idag har inte varit en bra dag. Vaknar och tror att vi ska se film på engelskan, men upptäcker att vi ska ha listening comprehension. "Visst, okej" tänker jag, även fast jag avskyr just lyssna-delen. Jag har aldrig haft problem med engelskan, och Dave (min lärare) sa att jag inte kan gå lägre än MVG, men så kan man ju inte säga? Tänk om det går BAJSdåligt? Men men, jag tycker det gick skit i alla fall, och flera med mig. Den sista delen av testet var helt sjukt, man blandade ihop allting när man sitter stressad och försöker höra vad asen säger. Fy fan. Resten av dagen har vi haft schemabrytning, lyssna på UF-presentationer, och två timmar lunch. Vi gick ner och åt pizza, goott D:

 

Imorgon är jag leeeedig, men tyvärr ska den tiden spenderas att råplugga på muntliga delen i svenska nationella.... FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN vad jag hatar det. Men sen är det över (efter torsdag förhoppningsvis, om det hinns med), bryr mig faktiskt inte särskilt mycket. Faktiskt. Orkar inte. Helt slutkörd i hjärnan. I helgen ska jag umgås med mina beeeesta venneeer, Amanda som kommer hem från Irland sent ikväll :D:D:D Om hon nu får flyga för det sablans vulkanutbrottet? Vi får väl se! Min pojkvän vill jag också mysa med, ett tag sen. Men än är det bara tisdag små vänner ;) peace. Blah. Nu ska jag återgå till svenskan, har myst upp mig i sängen med en massa kuddar, mitt stora täcke och nötmix. Ska dra igång lite skön musik också kanske, eller inte... borde väl koncentrera mig på vad jag ska göra så jag kan vila sen xD Vi hörs pluttar!

 

 

Denna såg ju också härlig ut, även den från ZARA. Kanske en påsväska?... Alla väskor hos Zara är ganska så dyra... Humm...


ORGASMISK KLADDKAKA

Halli hallå va!
JAG SKULLE INTE ENS JOBBA IDAG! Ett missförstånd, men jag jobbade ändå, och tjänade pengar ;D men slapp städa! Fanny sa "men gå du, jag klarar mig fint, du som inte ens skulle jobba!". Jag erbjöd mig stanna och hjälpa till, men har å andra sidan nationella att förbereda, så det var schysst att jag fick sticka. Sitter nu och avnjuter en stor bit av min kylskåpskalla, sega, ORGASMISKA kladdkaka. Så jävla gott. Gott med lite salta jordnötter on top också, men det har jag inte toppat med nu. Bara vanlig, hederlig kladdkaka (med bara kakao, ingen extra choklad). Mums. Kollar på "De soede liv" - en dansk konditor som gör det hon kan bäst, kul att titta på. Nu är jag hungrig... på mat. Rätt sugen på en mustig tomatsoppa och skinktortellini... åhå. Ska se vad det finns för gott i köket. Sen sova eller plugga lite till, vi får väl se. Vi hörs imorgon i alla fall!

SOME PRETTY SHOEWEAR @ DIN SKO

 

 

 

 

 

 

 

 

 


FIRST SCHOOLDAY

Första skoldagen idag, och jag är konstigt nog trött. Är hemma nu, mer än fyra timmar tidigare än på APU:n, dessutom har jag suttit och gjort ingenting idag. Hade visserligen prov på morgonen (något jag inte orkar plugga inför ÖVERHUVUDTAGET, visste knappt vad det var för prov, men det var enkelt). Lite konstigt, men ändå inte, att komma tillbaka när man inte varit där på 5 veckor! Nu är det lite nationella prov kvar, har egentligen ingen vetskap om när, men det löser sig xD

Jag börjar jobbet om 3 timmar. Ska sitta och slappa i soffan tills dess, orkar inget annat... Jobbar bara 2,5 timme, vilket är INGENTING, men tjänar ändå bra = gött? Kommer hem efter halv nio, vilket är lite i senaste laget, men ingen större fara... blaah, ska baka en kladdkaka och äta stora bitar innan jag ska jobba, haha! Vi hörs kanske ikväll, annars imorgon!

DRY LAKE

God middag!
Fin dag ute idag :) jag MÅSTE sola! Är så blek om benen så det är inte klokt... ska BUS-a sen om inte annat ;) minispa ska jag ha ikväll, och grooma lite... ska bli så skönt. Jag måste dessvärre gå och lägga mig lite tidigare ikväll, skola imorgon igen. Hade ju sista dagen på Village i fredags, Cosmina fick separationsångest, men jag kommer ju tillbaka i höst! Vi fick varsin jättefin present, kommer nog bild på den senare idag... :)

Borde plugga nu... ska väl göra det också, så jag har lite fri eftermiddag och så sen. Är sugen på bakpotatis och någon god röra till kvällsmat... ah, vad jag egentligen ville med det här inlägget var att tipsa er om denna fina klänning från Dry Lake (finns hos Nelly). Såå fin!

 

 

Talk to you later... ska dra igång lite musik och komma igång lite, är seg i hjärnan, haha. Somnade på soffan igår, runt 22 (!!) och vaknade vid halv fyra... gick in och la mig sen, hehe.


PEACHY

Testat ett läppstift i cream-formula från Make up store - Peachy. Ett sådant ska jag införskaffa! Suuuuperfint och skirt, men ger ändå jättefin färg. Har ingen bild som återger färgen dess rätta nyans, synd! 
Blah, ingen rolig dag idag... inte bakis, knappt seg eftersom vi sov så länge, men är inte på humör, och stressad inför det sista i skolan... ska försöka koppla av och ta det lugnt.  NU ska jag packa lite snabbt. Sen sola!

FEST

Hej hopp!
Drog till Ronneby på fest igår, jag och en kompis fick skjuts av min pojkvän. Vi hade kul, men det var skönt att komma hem nu, för en stund sen. Ska packa ihop lite grejer, ska till mamma idag. Skönt med helg! :) vi hörs snart igen, ha en fin dag!

GRATTIS FÖR TUUUUSAN!!!

GAH, alla vänner (och alla andra på denna jord!) jag har fyller för fan år i maj typ xD jag har inte glömt bort en av mina bästa vänner, Emilia, som fyller 18 idag (skrev sms imorse, har inte ringt för hon är på Irland på APU som Amanda, en annan bästa kompis, kommer hem i dagarna :D), tänkte bara att jag kunde skriva det här också ;D så GRATTIS PLUTT! :D
Nu... gör jag ingenting, myser runt i mjukisshorts och tee, ska tvätta bort sminket nu och kanske lägga en ansiktsmask... japp. Ett stort glas färskpressad, iskall apelsinjuice innan sängdags, och lite smsande med pojkvännen, så sover jag gott :') puss!

LÄTTAD

HEJ!
SEG DAG. Men jag är glad glad glad. Det finns en gud.

Jag köpte en klänning inne på H&M idag, en kort prickig med volangkant vid bysten. Jäävligt fin. Åt jätteonyttigt, två bacon cheese på donken. Orkade inte/hann inte gå till Pastabaren och beställa sallad. Inte ens så gott, eller nyttigt. Nu är jag, fastän jag åt för några timmar sen, jääättesugen på kall grillad kycklingfilé, tzatziki och gröna oliver... saalt! Ska ta mig nåt gott i köket, har ändå ätit jätteonyttigt igår och idag, så whatever... haha, så funkar jag xD sista dagen på Village imorgon (för den här gången, ska ju tillbaka i höst! så så snyftigt är det inte ;)), efter det kommer jag ju hem mycket tidigare om dagarna och kan motionera. BRA. Jobbar dock måndag, tisdag och onsdagar från och med nästa vecka, från 18-20.30. Men men, PENGAR! Och det är rätt kul på jobbet ändå :)

Nu: plugg. Blä. Ska äta mig igenom detta enlände. Vi hörs!

GRATTIS FARFAR♥

Hipp hipp hurra för farfar som fyller år idag! Cyklade till dem när jag kom med bussen, och har haft en jättemysig kväll, med god mat, tårta, baileys och trevligt umgänge :D älskar att vara hos farmor och farfar!
Nu sitter jag och försööööker med svenska muntliga nationella, blä säger jag bara... hatar det x) får väl se hur det går...
Två dagar kvar på Village! Sen heeeelg, tttttaaaaaccckkkk!!! Sega dagar nu alltså, riktigt galet segt... ska bli skönt med skola igen, tre veckor kvar till sommarlov! DET ÄR HELT JÄVLA SJUKT JU! :S trean kvar... herre.

Nu ska jag sova, klockan är mucho. Vi hörs! Godnattkramar!

YA'LL COME BACK, YA HEAR? / PAPAYA PUNCH

Ya'll come back, ya hear? från OPI. Jävligt läckert.

Bild från Purity

 

Papaya punch, från China Glaze. Åhh.

Bild från Killer Colours

 


17 maj

Hej!
Trött... har käkat kyckling, pommes och kall sås gjord på turkisk yoghurt, sambal oelek och röd chili + vitlök, gööörgött. Har köpt present till pappa på Village idag, kan visa när han fått öppna den ;) han fyller inte förrän den 22 maj, men han åker till Rhodos tidigt den morgonen, så vi firar lite i förskott.

Seg dag idag... bara tre dagar kvar på Village nu! En som jobbar där ska på semester, och det är sista dagen jag träffar henne imorgon, så därför tänkte jag ha med mig fika redan då. Kom på det idag, vet inte vad jag ska göra. Har inte mycket tid direkt, klockan är över nio nu, och jag har viktiga läxor att göra, så det blir nog en kladdkaka. Det är ju inte fy skam!

Var inne en snabbis på Lindex idag (och Gina Tricot) och testade den gula klänningen som inte var riktigt som jag trodde. Hoppades på en lite mer "ägg-gul" nyans liksom, men den var fin ändå... funderar lite på den! Hittade dessutom apsnygga jeansshorts för 249 kronor, och safarishorts i khakigrönt för 149 kronor!!! Fanns mycket snyggt!
Dessutom var denna bikini riktigt snygg! Blir nog ett köp, det enda jag inte gillade riktigt var att de röda bikinibrallorna inte var lika fina som de blåa... humm. Kanske blir den blå-vita istället då... eller röd överdel med svarta brallor ;D

När jag får min lön funderar jag på att slå till på Clinique's Almost Powder, eller Superbalanced Powder... jag har normal hy, nåågot blank ibland, jag behöver ingen återfuktande foundation nu på sommaren, så det blir nog Almost Powder... den var inte så dyr som jag trodde den var, men ska köpa en kabukiborste på TBS tänkte jag mig, så där blir det en extra kostnad ändå. Jao jao... nu måste jag sätta igång här, sova sen. Försov mig idag, vaknade en halvtimme innan bussen gick, men jag hann fan i mig! xD Tur! Vi hörs imorgon, g'night!

BARNKALAS OCH SOLGUL KLÄNNING!

Hej!
Allt väl? Det är bra med mig. Absolut inget som HELST att göra på Village idag, men ändå gick dagen skitfort! Tack säger jag bara. Sista veckan där nu, ska tillbaka i höst igen! Ny APU-period då, skönt och roligt att få komma tillbaka!

Igår hade Jacob barnkalas, och det var helskoj och jättelyckat! :D en massa lekar, gott att äta och dricka, skattjakt med godispåse och skratt och bus! Det kunde varit liiite finare väder, men vi var ändå ute typ hela tiden, mysigt :) på kvällen kom min prins förbi med bilen, så mysigt... han åkte sent, och jag la mig sent. Bah. Men var inte jääättetrött idag. Ska dock sova nu strax, så skönt att sova, haha... köpte Sofis Mode på vägen hem, verkar vara ett fint nummer denna veckan! Bläddrade jättesnabbt, och såg denna gula klänning från Lindex däri - den ska inhandlas i veckan, kanske imorgon! Så jävelens snygg, och kostar bara 199 kronor! :D

Men nu - göra mig redo för sängen. Kanske sätter mig framför tvn en liten stund, men klockan är mycket ser jag nu... vi hörs!



Lindex






FLÄTAT

Hej!
3's nätverk har väl fortfarande damp... men är inte hemma hos mamma nu, utan pappa, och här funkar det ;D
Var på family gathering med min pojkvän och hans släkt igår, jättekul :') han körde mig i hans bil, det känns ju så konstigt att alla bara tar körkort hit och dit xD vi ska köra till K-hamn ikväll en sväng, mys...

Barnkalas för bror min imorgon, ska bli roligt! Vi hörs då, ska grilla nu! Ha en finfin lördag!






Enkla, men ack så fina och användbara. Från H&M!


GRATTIS♥

ÅÅHHHH JAG BLIR SÅ TRÖTT. 3 suger. Bredbandet har verkligen inte funkat alls de senaste dagarna, nu funkar det mobila men asså... MORR. Nu är jag inne snabbt och kollar facebook typ... kom hem för en timme sen, har jobbat idag. Hann träffa morfar & co. en liten stund innan de åkte hem, och så har jag ringt min pojkvän som fyller 18 år idag, och fått körkort :'D GRATTIS ÄLSKLING! ;D

Sitter just nu och avnjuter Ekströms chokladbakade kladdkaka och Ramlösa citrus... det är inte helt fel. Har matlåda färdig till imorgon, kalla kycklingklubbor, tzatziki och pastasallad med klippt bacon, feta, röd paprika, rödlök, gröna oliver, gurka, majs... you get the picture, haha. SÅ JÄVLA GOTT! Idag åt jag en färdigrätt från Findus, pasta Alfredo - sjukt mumsigt det också... Märks att jag är hungrig nu xD
Stannar på Village hela dagen imorgon, ska smita och köpa lite grejer jag behöver + köpa present till pappa, som jag har knåpat ihop och ska köpa på Village, ett kit :'D ska förresten fixa lite bilder här, så tråkig blogg just nu...

Nu blir det duschen, har inte ens orkat göra det än, är helt slut... stinker korv och flott så det bara smäller om det! Vi hörs förhoppningsvis imorgon, kram!

ROMANTISK

Reas ut hos Modekungen för 349:-, ordinarie 699:-. Tips! Tror bara att det finns svart färg kvar, men alla färger var fina! Funderar på den ;D









GRATTIS STORE, LILLE 6-ÅRINGEN PÅ FÖDELSEDAGEN♥

Grattis lillebror på din födelsedag idag<3 Vi har haft jättemysigt, gästerna åkte hem för en liten stund sen (jag skrev ett inlägg för ett par timmar sen, men då stod det att det var fel på sidan när jag publicerade det, och sen var det bara borta... GAH så gör det ju hela tiden!), och vi har varit ute i solen hela dagen och ätit och fikat gott :') fem hundar har varit med också, två är mormors och tre är kusinernas, så full rulle här hela dagen ;)

Måndag imorgon... känns varken bra eller dåligt xD ska mysa lite i soffan nu, klockan är ju inte så mycket. Sugen på oliver, eller nåt annat salt... ska ta en bricka med gröna sådana (i saltlag!), vitlöksost och kex, haha. Vi hörs imorgon, pussar!

JUST NU



Älskar dessa från BikBok!
Har använt dem hela veckan (även i bussen, så skönt sken och man kan blunda och vila lite xD), favoriter just nu!  

Hemma från bion nu, den gick tidigt :) vi hann inte shoppa efter bion, stängde ganska snart efter att den var slut, men det gör inget. Åt biopopcorn och sen Donken efteråt, haha, Jacobs val ;D gick snabbt och så, skönt att vara hemma ändå. Kalas imorgon, kusinerna och mormor kommer hit, såå roligt :'D ♥ nu: tv-mys och coca cola.


LIME/CHILIKYCKLING

Åh, igår åt jag det godaste på länge... kycklingspett glazerat med lime och chili, potatissallad med creme fraiche, romansallat och gröna oliver. SHIT vad gott det äääär!

Jag vågade aldrig epliera benen... det gör ju så jävla ont, och när man väl vant sig vid smärta på ena benet så ska man byta! Neej... men åh, vax är så omständigt xD återkommer... ska käka lunch strax, sen hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. Ska bli kul med bio ikväll! :) Ni alla får ha en superfin lördag, med en massa sol och kärlek! Jag längtar ihjäl mig till nästa lördag, då får jag äntligen sova tillsammans med min man - då är det en månad sen sist!!!!!! Vi sågs i några timmar förra lördagen, annars har vi inte setts alls på FYRA VECKOR! Sjukt jobbigt... Vi har försökt att ses, men då kom det en sak i vägen, och blöh på allt bara. Men på lördag så! :D bara att hålla ut i sju dagar och 6 nätter till, eller så... ♥

LJUVLIGA LÖRDAG

Hej på er lovelies!
Hur är läget? Med mig är det bara bra! Det är så varmt och skönt ute, ska sätta mig i en stund i solen innan jag hoppar in i duschen, för vid tre kommer farmor och farfar hit och fikar, fira Jacob lite som fyller år imorgon. Efter det blir det bio då! Och shopping på Grand Samarkand, om jag får säga mitt xD
Så gött med helg. Veckan har dock varit rolig! Lunchade med Emelie i onsdags, på Spice 'n Rice (det blev friterad kycklingfilé, ris och gul currysås, mumma), och vi båda satte riset i halsen under den halvtimmen, garvade ihjäl oss och pratade om spännande saker... nu är det bara två veckor more to go på Village, det har gått fortare än fortast, hehe.

Min kameraladdare, som jag trodde var med mig hos pappa har varit hemma hos mamma, så även om jag hade orkar ladda in lite bilder så hade jag inte kunnat, haha! Ska fixa det i helgen nu, bloggen är inte så rolig atm :/ ska bara ladda den först ;D just nu, vad gör jag nu? Jo, äter sockrade geléhallon och ska ta mig för att epliera benen, haha! Aj... GAH, måste börja tänka på min vikt, jag skulle ju gå ner de kilon jag gått upp! Och min hälsa ;) Jag har bara ätit några stycken, men det är nog bäst jag ställer undan skålen nu! xD Vi hörs senare ikväll! Puss!









Go t-shirt att hänga i solen i!
Från Modekungen!


PINEAPPLE PRINT

Inlägget jag skrev igår har försvunnit... suck.

Hej i alla fall! Kollar på Twilight, jättelänge sen jag såg filmerna och läste böckerna, läste alla på mindre än en vecka, varje vecka xD åh...♥ men den är slut nu, ska dock fortsätta att mysa i soffan, är hos mamma nu.
Har haft superkul på Village idag, jag trivs så jäkla bra där! Soligt och skönt idag, tog en 88:an under lunchen och solade mig på en bänk i stan efter att jag varit inne på Gina Tricot och kikat på snygga bikinis och linnen, mörkblå chinos för bara 199 kronor. Kap! Och kolla bara på detta snygga knytlinne med ananas på! Morr!
Imorgon blir det bio med mamma och bröder, Hur många lingon finns det i världen? blir det :) Jacob fyller 6 år på söndag, så vi ska fira med pompa och ståt! ;D men nu: fortsätta mysa (och äta ananas, faktiskt xD), snart sova för jag är trött... pusspuss!







FEELIN' GOOD

Hej!
Har varit på Börjes och jobbat idag med, superkul :'D hittade en mönstrad långklänning med smock över bysten inne på H&M idag, supersnygg, och matchar nog med tunna remsandaler eller converse , och örhängen.

Just nu sitter jag och bläddrar i nya Monki Magazine, dricker mjölk och är lite småtrött. Ska sova strax tänkte jag mig. Imorgon är det konceptbevakning på Village, spännande! Ska luncha med Emelie också :') och hinna förbi precis nyöppnade (idag) The Spice Tree i city, ååhhh så kul!!! Ska se om jag hittar födelsedagspresent till pappa där ;D
Kort inlägg, men ni får hålla till godo! Sov så gott gullungar, för det ska jag! Ska ringa min kusin som fyller år idag, innan jag går och lägger mig. Puss! ♥





Amily singlet, hittas på Monki


TRÖTT TJEJ VAR DET HÄR

Hej på er!
Jag är trööött! Jag trivs ännu bättre på Village nu, har liksom kommit in i det. Ska också till Börjes imorgon igen.
Jag fick längre lunch idag, för jag erbjöd mig att springa ärende till H&M åt min handledare på Village. GISSA om det finns mycket fint där, och jag shoppade... bland annat en (till!) casual randig tröja (lord... forgive me), mjuka, fladdriga shorts, linnen och lite annat smått och gott, ska tillbaka imorgon och kika på klänningar. Glömde att ta med kameran idag, har ju så mycket fint att fota, både på Village och i andra butiker! Orkar inte ta kort och lägga in i datorn vad jag har handlat... får fixa en annan dag, sorry, men jag är för trött ;O ska faktiskt sova alldeles strax. Ändrade planer, min käre pojkvän skulle sovit hos mig inatt, men istället får jag sova själv :/  å andra sidan, lite extra utrymme ;D positiva tankar!

På tal om någonting helt annat. VÄDRET! HALLÅÅÅÅÅÅ!!! Det har fan SNÖAT idag! Jag är BESVIKEN. Så vi pratar om någonting annat. Bin Laden, dead. Hallelujah.

Nu ska jag sova snart, ögonen går snart i kors. Vi höres imorgon, skulle jag tro! Ha en fin kväll, och sov så gott!

STOLT!

Hej!
Det här har varit en bra dag! Åkte till Village som vanligt i morse, skyltade ett fönster själv, skoj :D åkte hem vid lunch igen, hann bara gå rätt igenom några butiker, och herre vad mycket snyggt, hittade bland annat en jättefin jumpsuit på Lindex... får kika närmre på den. Kom till Tingsryd med bussen vid 14, och stegade rätt in i korvboden på Börjes och fick en introduktion, första gången jag övade upp mig idag. Ska jobba där då alltså, kvällar/helger i den mån det finns och jag kan, och sommarjobb + fortsättning till hösten. Det gick jättebra, och jag är så stolt. Tjänat ihop lite pengar, känns så gött! Ska dit på onsdag igen :)
Imorgon skulle Jonatan sovit hos mig, men det blev inställt på grund av att han inte kan ta sig till Tingsryd, eftersom han är på körskolan imorgon också, inte enligt planerna. Han har uppkörningstid alldeles snart, och jag tror ju absolut han klarar det - skönt att han kan köra själv sen ;)

Nu ska jag ta en snabb dusch, osar korv haha! Sen lägga mig i sängen och läsa nya Sofis Mode och äta melon ;D ha det fint, kram!

Jumpsuit Blå

Jumpsuit från Lindex


FÄRGFEST!

Älskar denna typen av tyger (här är det kjolar som visas), mycket färg och mönster, utan att det blir så psykadeliskt. Supersnyggt! Bilden hittade jag hos Sofi Fahrman.

Nu är jag hemma hos pappa igen, svängde in hos farmor och farfar och lämnade dem min trasiga cykel (eller, kedjan måste smörjas BIG time, och den hänger dessutom stört mycket, haha) som ska in på lagning imorgon, och jag tackar gudarna (farmor och farfar) för reservcykel, hehe. Klarar min inte utan min tvåhjuling! ;)
Det var gott med mat, och nu sitter jag och kalasar på (ytterst lite) fruxo och djungelvrål, vinster från igår ;D måste gå ner de kilon jag gick upp i påsk, blä.

Nu ska jag väl bara... göra ingenting, kanske ska ringa min pojkvän och prata lite :')




MAJ MAJ MÅNE JAG KAN LURA DIG TILL SKÅNE

Hej maj!
Så sjukt härligt med maj, trots att månaden inleds med kallt väder. Idag tog jag en lååång sovmorgon, åt lunch hos farmor och farfar. Det regnade lite, jag satt och bläddrade i lite tidningar, och sen gick mamma och jag ut en runda. Gick hemåt och fikade, och ska snart äta kvällsmat här också, innan jag går hemåt till pappa igen :') Måndag imorgon, blir bara ett par timmar på Village innan jag tar bussen hem igen och går till mitt nya jobb och lär upp mig, ska bli skoj! Hoppas på att det fina vädret återkommer snarast - trots att jag står inne hela dagarna nu i ett par, tre veckor till (som lär gå sjukt fort, hoppas jag) blir man ju på ett sånt glatt humör!
Kikar in på Modekungen och Topshops hemsidor, och blir så shoppingsugen att jag dör! Blir kanske några klick framöver... men inte nu! Ska käka rester här, från i fredags - gongonzolakycklingen, gör lite ny sallad och vitlöksbröd, mumma! Vi hörs senare eller imorgon! Ha en fin första maj!


RSS 2.0