AFFÄRSIDÉ?

Hej på er!
Allt väl? Vad bra! Jo tack fint, men har inte sovit särskilt gott inatt, ihopklämd som en burrito (inte första gången dock ;)) med två andra korvar på vännens altan i 1000-gradig värme som kom nu på morgonen. Ahhhh.

Är hemma, och har varit i några timmar, och har ätit lunch. Röjt undan lite på rummet, och sen väntas jobb 15-20.15 :) sitter faktiskt och klurar lite på en affärsidé, tänkte starta ett UF-företag till hösten och har haft ett par riktigt bra idéer hittills, lutar åt denna... men vi får väl se hur allt utvecklar sig! Det har med bilden nedan att göra... har dock INGENTING med websidan att göra, som säljer tröjorna! Bara en inspirationsbild ;)



Nu ska jag fortsätta bolla min idé här, snart jobb! Ha det bra!

BIJOUTERIER @ LINDEX (OCH VISST NÅGRA KLÄNNINGAR OCKSÅ...)

Här har vi sol och värme idag igen! Härligt! Ska ut igen, skulle bara kolla mailen, men vill bara visa er några riktiga snyggingar till smycken från Lindex webshop:














PIECES

TOPSHOP

 

 

CUBUS

 

 

ALDO

 

 

ZARA

 

 

FRIIS & COMPANY

 

 

MANGO

 

 

TOPSHOP

 

 

STHLM DG

 

 

VAGABOND

 

 

Snyggingar! Det har blivit en jäääkla massa skor i bloggen på sistone, haha... lite trist kanske? Bloggen är rätt trist faktiskt. Men jag tycker det är kul ändå, jag ser på bloggen lite som en "dagbok", bara kul om någon annan också vill läsa :) nu ska jag sova! Godnatt!


DUVBLÅ

Hej
Allt bra med er? Jag har jobbat idag, 12-17.30. När jag slutat åkte jag till farmor och farfar och åt mat och jordgubbar, och sen cyklade vi en runda, jätteskönt. Farfar med sin elcykel, en sån vill jag också ha ;) jag tar en kväll i soffan, börjar inte jobba förrän klockan 15 imorgon men behöver vila, konstigt nog... kikar lite på Zaras webshop, rea på en massa! Bland annat denna fina, plisserade klänning i vackert duvblått. Kostar nu 499:-, förr 699:-.

 

Mamma och jag funderar på att köra till Växjö på förmiddagen, om vi orkar... kanske inte, mamma börjar jobba vid 14, så vi hinner kanske inte. Då får jag njuta av sovmorgon istället ;) Vi hörs, ha det fint!


LEOPARD LOVE COMPLEXTION PERFECTION

Denna bronzingpalett från Too Faced är jättesnygg, skulle vilja ha den!


 

Sitter i soffan och kollar på Blåsningen, orkade aldrig leta upp en film som jag ville se, sov istället en stund :) ska snart äta, är sugen på nudlar men det blir väl något riktigt som de andra vill äta, haha. Det är ju lördag! Och midsommardagen dessutom! TV-mys ikväll. Går det någon bra film? Ha en härlig lördagskväll, vad ni än hittar på! :)


GLAD MIDSOMMAR I EFTERSKOTT! - MIDSOMMARDAGEN

Hej på er!
Hur var er midsommarafton? Min var jättebra :) Jobbade 10- efter 15, cyklade bort till ICA och köpte groggvirke och lite sånt, sen hem och in i duschen och fixa sig. Hade inte bestämt kläder heller, provade lite, har gått upp i vikt igen så jag bytte till slut till svarta stuprör och jeansblå knytskjorta. Klänning blev det inte, för det var lite svalt. Solen var dock framme - stundvis - när jag jobbade, och likaså värmde den när vi grillade på kvällen, jättemysigt :) har klarat mig helt från bakfylla, wohoo!

Nej, nu ska jag kolla på film, uppkrupen i soffan. Hej!

23 juni

God middag!
Håller på att baka fler tårtbottnar (till varje tårta ska det vara två stycken marängbottnar), luktar gott när man öppnar ugnen... Ska hämta min lillebror på dagis om en timme, måste visst ta på mig lite varmare kläder... usch vad jag är trött på detta väder alltså! :( får bli mjuka jeans och en myströja. Vi cyklar nog bort till farmor och farfar och är där i eftermiddag, fikar och myser :) ikväll blir det ytterligare mys här hemma inför midsommarafton, tror att fajitas står på menyn! :'D

Nu ska jag ta ut bottnen ur ugnen, sen in i duschen. Vi hörs! Jag lägger förresten upp tårtreceptet här sen, eller imorgon.

ADIDAS

Hallåå
Sitter i soffan och slappar, så skönt. Var och stavade (med gångstavar) elljusspåret med farmor innan, behövligt! Nu bakas det för fullt här, marängbottnar till crisptårtorna till midsommar. Gooott ;) frågade mamma om vi kunde åka in till stan för att shoppa lite, har en liten lista ;) *jag älskar att skriva såna listor!* Det blir nog på tisdag, båda börjar jobba på eftermiddagen då :)

Letar bland annat efter en ny Adidas-overall - den jag har nu köpte jag när jag gick i 7an eller 8an, och det är ju ett tag sen = benen på byxorna är för korta. Kommer faktiskt i den annars, ganska konstigt, för jag har ju växt på längden (jackan passar fortfarande), och på bredden ;) den är dessutom i strlk S, hmm... lustigt tycker jag, men nog om det xD vet inte vad modellen på overallen heter, men det är den traditionella mörkblå färgen med de tre vita ränderna på jacka och byxor, rött foder som andas. Kan visa bild på den någon dag, den är riktigt snygg :) letar helst efter en likadan, men om jag inte hittar den (vore nog inte så svårt iofs), så tycker jag denna är ganska snygg, tror jag... eller... jag vet inte... jag får leta vidare! Den här hittade jag i alla fall på Stadium, Adidas Performance, även shortsen som är riktigt snygga och sköna.


699 :- / Stadium




199 :- / Stadium


Nu blir det lite mer TV-tittande, men snart sängen, är riktigt trött! Ska bara kika in på Ticnet och kolla biljetter till årets Östersjöfestival (20-23 juli), gaah! Maggio kommer dit! Sov så gott!

"I JUST CAN'T GET ENOUGH"

Hej på er
Kom hem för ett par timmar sen, efter en andra hård natt i stallet, haha. Ledig idag och imorgon, midsommarafton jobbar jag 10-15. Nästa vecka är det helvecka (mån-fre), pust! Snart Liseberg också tänkte vi! :D

Sitter i soffan och kollar program på TV3 play, har mensvärk och letar klänningar på Lipsy. Kolla in märket här, finns mycket fint!
Mamma slutar jobbet strax, är hemma själv. Har inte ätit lunch än, bara lite jordgubbar... proppade i mig onyttigheter igår, är inte särskilt sugen på någonting. Något måste jag väl få i mig, dock... uuusch jag har ont i magen, vill bara sova bort det! Vi hörs senare, det här är oooliiidligt.

HUR SVARAR MAN PÅ KOMMENTARER???

Ja, hur gör man?


MELON + HALLON + SALTLAKRITS

Vilken jäkla dag på jobbet. Har gått hur bra som helst till nu i eftermiddag, råkade hämta alldeles för mycket ost, och dessutom så tappade jag en lingonsyltsburk i golvet. Den sprack = lingonsylt över heela golvet. Fan vad trött jag blir. Så jävelens skönt att komma hem och fika framför TVn. Skulle egentligen gått på kondis med mamma och de, men jag hade lingonsylt på både skorna och kläderna, så jag cyklade hem istället. Ikväll ska jag sova i stallet med friends, mys :) ska packa tandborsten och massa godis sen ;)

Åt lite glass på jobbet innan, melon, saltlakrits och hallonsorbet, sååå jäkla gott. Det var jag tvungen att berätta, annars hade detta inläggets rubrik inte förklarat sig ;) och byta rubrik orkar jag inte göra xD

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på Top Model, äta kvällsmat senare, packa och sen till stallet. Börjar jobba vid 15 imorgon. Ha en bra kväll!


POPPY ORANGE

TVÅ SNYGGA FRÅN OBJECT

 


ONE MILLION DOLLAR BABY

Tittar på One millon dollar baby på 4:an, men ska snart sova tänkte jag mig. Börjar jobba vid 10 imorgon :) bjussar på en bild på mitt vackra nylle ;) tror att den togs i tisdags!

 

 

 

Ha en fin kväll!


LMAO



I LOVE this commercial, skrattar lika mycket varje gång!

RÖRSTRAND?

Sitter förresten och kikar på lite porslin, Rörstrand har snygga serier och mönster! Kolla här!

Lite snygga smycken från Gina Tricot kommer här:

 

 

 

 


MAKE UP STORE: NR. 342?

Gah, precis när jag stängt av datorn slutade det ju att åska. Kollade på reprisen från årets VS-show. Väntar på bättre tider, haha. Det börjar ljusna ute, men det är fortfarande dovt (och nu regnar det, igen O; ). OCH NU SLUTADE DET! Bah, nog om vädret!

Funderar på att slå till på en borste från Make Up Store till mitt Almost Powder som jag även det funderar på att köpa. Om jag faktiskt inte skulle testa Dual Foundation från MUS, verkar bra! Borsten har nr. 342 i alla fall, heter tydligen Rough brush round nr. 342.

 

Eller funkar den till cremeprodukter? Dual foundation är ju ett cremepuder, tror jag... annars slår jag till på en Foundation brush duo hair nr. 366 istället!

 

 

 



VA?!?!?! Är klockan redan SJU? Alltså den här dagen har bara försvunnit! Ska käka lätt ikväll, de andra är och handlar lite, så ska äta snart. Börjar bli hungrig! Var först sugen på potatisgratäng, men vid närmre eftertanke... nej, mest sugen på typ varma mackor eller en grov ost/skinksmörgås med paprika och juice till, mmm...

BRONZE GODDESS SOLEIL

Ahh, har nyss fikat en underbar äppelpaj med massor med havregrynsmassa ovanpå, och självklart vaniljsås till, dock inte hemgjord, men fruktansvärt gott ändå! Hallonmarängen gör jag lite senare, funderar även på att göra nåt kladdigt med Nutella, mmm... nutella- och bananrulle kanske?

Jag ska snart slå till på en ny parfym, och funderar starkt på Estée Lauder's Bronze Goddess Soleil - bara flaskan är ju fantastiskt fin.
PRODUCT DETAILS

Summer's new sun-kissed fragrance.

Inspired by the warmth of the Mediterranean, a citrus floral blend with notes of Bergamot and Orange Blossom.

Fragrance Type: Solar Citrus Floral

Top Notes

  • Sicilian Citron

  • Calabrese Bergamot
  • Blood Orange
  • Sweet Tangerine
  • Provencal Lavender Flowers
  • Lemon Tree Leaves (Petitgrain)
Middle Notes
  • Pittosporum
  • Neroli from Tunisia ORPUR™
  • Moroccan Orange Blossom ORPUR™
  • Indian Sambac
  • Grapefruit Tree Blossoms
  • Pink Lily Nectar
Base Notes
  • Blond Woods
  • Iris Accord
  • Ambrette Seeds
  • Crystalline Musks
Information tagen härifrån: http://www.esteelauder.com/product/1207/13705/Product-Catalog/Fragrance/For-Women/Bronze-Goddess/Bronze-Goddess-Soleil/Eau-Frache-Skinscent/index.tmpl




Nu jäklar åskar det rejält, ska stänga av här och läsa tror jag. Ses!

 


HALLONMARÄNG & TOPSHOP WEDGES

Hallå
Här har vi inget sommarlovsväder inte! ;( jag fryser! Ska baka lite - hallonmaräng och smulpaj, antingen med äppel eller jordgubbar, men tror det blir äpplen, för jordgubbarna är godast att äta som de är! Myser runt inomhus, ska kolla på film insvept i en filt sen, himla trevligt.

Vi hörs kanske senare, har inget mer intressant att berätta just nu. Hej på er!

 

TOPSHOP


DEPEND SUMMER 2011

 

ÄLSKAR nr. 244! Blir ett köp, kanske även ett nr. 246? De har ju ett bra pris, 25 riksdaler styck!


YELLOW PIECE WITH DOUBLE BUCKLE


ZARA


CROCHET @ CHICY

FRÅN CHICY





















SOMMARLOOOV!

JAG HAR SOMMARLOV! Och det är underbart! Tror jag. Jag har alltid fått den känslan den första veckan typ, bara "jaha, och nu då?" innan man börjar planera saker och åker iväg och så där. Man kan väl säga att jag verkligen trivs i skolan MINUS alla uppgifter och inlämningar hit och dit. Hehehe. Men det känns skönt, fast jag jobbar hela sommaren, så ingen camping med husvagnen för min del :/ men det blir Liseberg och en massa sköna sommarkvällar ändå, har ganska bra schema för sommaren ändå. Det blir PENGAR av det här!
Har jobbat idag, 11-17.30 - det har varit kaos, hur jävla mycket folk som helst, helt sjukt! Stängde luckorna EN GÅNG på alla dessa timmar. Är trots det ganska pigg (även om jag slumrade i soffan en liten stund innan), men ska lägga mig snart tror jag. Har ätit kött och pommes ikväll, såå gott, och jordgubbar och vattenmelon. Chips, dipp, godis och cola har slunkit ner också, men inga kopiösa mängder, så det är okej ;) ledig imorgon, hoppas på sol!

Köpte mig nya Sofis Mode innan, tycker inte det var någon hit faktiskt. Den var absolut inte dålig, men nja... Hittade i alla fall mitt nyinköpta spetslinne från Monki däri, alltid lika roligt när man gör det! Ska matcha med lite loose fit jeansshorts, exempelvis Levi's eller Monki, tygskor och en enorm orange ring. Gorgeous! Även playsuiten på bild (från Monki) är riktigt snygg, funderar allt på den!

 

Ska börja prenumerera på Sofis Mode, det var bara första numret som jag inte var helt förtjust i, men konceptet och hela tidningen är underbar! Kitet från Murad är inte heller fel ju! Billigt dessutom! Men fyller i den imorgon, nu är jag alldeles för trött. Åt visst sommarlovs-tårtan från igår också, hehe, helt proppad...


NELLY SHOES

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HETA SKOR FRÅN NELLY.COM
ALLTIFRÅN ACNE, SUGARFREE SHOES, LUNDBERG, JEFFREY CAMPBELL MED FLERA

JUDITH LEIBER

...var skitkul! Vi i vårt lag vann ;) men hann inte göra alla roliga banor som vi gjorde förra året, blir ett besök dit snart igen ;D har en hel drös med sjukt roliga bilder också, skrattade hela bussresan hem xD

Annars då? Jo, bara fint, har ju varit skönt väder idag (även om den ena halvan av dagen har spenderats inomhus), solade och läste i någon timme ute i solstolen, jätteskönt. Åt lite grillat, och vips så är klockan över halv åtta. Nu borde jag raka benen till imorgon, men vi får väl se om jag orkar göra det just ikväll, får väl kanske bli på morgonen imorgon. Eller ikväll ;)

Skulle bara tipsa om den här sidan, supercoola väskor! Judith Leiber heter designern. Ett annat tips, kika även här för fina klänningar.
Nu ska jag göra nåt annat. Hejdå.

URBAN OUTFITTERS GRAPHIC TEES

 

 

 

 

 



BODA BORG MED KLASSEN IMORGON! :D

Ska till Boda Borg med klassen imorgon, särskild "mentordag" innan skolavslutningen. Vi var där förra året också - vi är den enda klassen som verkligen hittar på nåt kul! ;D Särskilt när vår mentor Monca föreslår det, när vi först typ tänkt åka till stranden eller nåt. Så skoooj :D nu laddas kameran och jag lägger fram träningskläder och preppar med råa äggvitor och powerade, NU JÄVLAR SKA VI VINNAAA!!! Hahahaha xD nerå, men nu ska jag duscha och hänga lite tvätt, sen slappa en stund innan jag ska sova, hähä. See ya!


LUNAR ECLIPSE

Japp, den syns tydligast nere i Blekinge, där jag nääästan bor ;) om typ en kvart "börjar" den nog tror jag, ska kolla xD


ORANGE TILL FEST

Först några snyggingar:

 

 

 

 

 

 

SAMTLIGA PLAGG FRÅN H&M

 

 

KOFTA FRÅN ZARA









FRÄULEIN VON HAST


Hittade H&M's beach spray, men inte först, trodde inte att det fanns, blev så sur xD men sen hittade jag det, och en del fint på H&M, som de orangea klänningarna ni ser ovan :)
Återbesöket var det sista på barnmottagningen, lite "sorgligt" faktiskt. Man har ju ändå träffat alla där minst 4 ggr/ år, i mer än 11 år nu! Fick diabetes år 2000, när jag var 6 år (skulle fylla 7 till hösten tror jag), så det är ju ett tag. Men, träffar dem i övergången till vuxenavdelningen i höst ;) haha, inte för att de är mina bästa kompisar direkt, men det begrips nog, lite konstigt är det att man aldrig kommer vandra i de korridorerna igen, haha! xD

Nu ska jag ut en sväng, får se lite vad som händer senare, det talas om sleep-over! Vi hörs, tjaa!

NO ONE LEFT - SEBASTIAN WIJK

WOW, första videon jag lyckas lägga upp! Haha, nu blir det lite mer liv här :)

Otroligt duktig debutant, lyssnaaa!


KLAR MED MATTEEEEN!

ÅÅHH jag är äntligen klar med matten. Ingen mer matte, ever! Om jag inte ska läsa mer matte senare i livet, om några år kanske... MEN INTE NU! :D

Hemma och firar med jordgubbar nu, hehe. Tar en buss vid 14 in till stan, ska bli skönt att göra nåt, men lite trist att gå själv. Skulle träffat en vän där, men hon skulle iväg lite senare, så det blir inte av. Ska istället köpa mig nylanserade Sofis Mode, en påse chili cheese tops och softa - inte ute dock för idag är det kyligt :(  såg att Monki har 50-70% rea också, woho! Ska dock inte handla något annat än saltvattenspray idag, behöver ingenting och har handlat mycket nu de senaste veckorna :) letar dock efter en hatt, denna från Monki är ju faktiskt fin, titta bara!

 

Får se vad jag ska göra för mat till lunch, är hungrig men ändå inte. Nåt gott finns det alltid. Nu ska jag glo på en film, men först lägga min kamera på laddning! Vi hörs, hejhej!


SUPERSLICK LIQUID EYELINER

Kladdkakan var gooood, särskilt med jordgubbar till, knäppt gott. Nästa gång jag bakar funderar jag på after eight-brownies (med glasyr såklart!) ;) eller så blir det en crisptårta (den godaste tårtan, jag lovar er!!!)! På fredag blir det skolavslutningstårta, aningen jordgubbstårta eller crisp, men ärligt talat ska jag be om en crisp. Ni ska få recept på den för den är heeelt outstanding.

Emelie och jag pratar om vaccinering inför Thailand i höst, och hörde talas om japansk hjärnhinneinflammation?! JAG VILL INTE ÅKA LÄNGRE!!! Skitläskigt ju xD det bör man vara vaccinerad mot om man ska bo en längre tid i djungeln, och vi planerar åtminstone ett par nätter övernattning i djungel, så det kanske är bäst att man tar den... hua!

Kollar på Loser på TV, gillar den! Sitter och dreglar över mat... imorgon ska jag köpa chili cheese tops och kanske en milkshake på Donken, ÄLSKAR Chili cheese tops! ;) usch, mina matvanor... kikar också på MAC's Superslick eyeliner, ska slå till på Nocturnal och Smoky Heir, såååå snygga!

Från vänster:

Nocturnal, Signature Blue, Smoky Heir

(bild från Temptalia)



GLAMOURAMA

Nu har jag plöjt ett antal avsnitt av Glamourama, ska fortsätta kolla senare, men ska ta mig ut och köpa lite grejer (maaat, vi har självklart mat hemma redan, men är sugen på nudlar... hej onyttiga tjej! :( sen kom jag på att jag har en kladdkaka i kylen, den kanske får vänta... ah, ska i alla fall köpa ansiktsrengöring, så vi hörs!

TIPSTIPSTIPS

Äh, jag ska baka en kladdkaka och övergarnera den med färska jordgubbar. Precis vad jag behöver. Inte min kropp, men mitt psyke xD ska blir sjukt gott...
Imorgon blir det stan, ska på återbesök och sen vandra lite i stan och köpa lite smågrejer sådär, bland annat en ny ansiktsrengöring och saltvattenspray. För tillfället använder jag en skumrengöring från The Body Shop, från eco-serien Nutriganics, och trivs superbra med den. Ska nog dock spara lite pengar och köpa en gel från Garnier, ur deras Fresh-serie. Den kostar typ 40 kronor och är hur bra som helst, då kan jag likaväl köpa den. Saltvattenspray ska jag ha ett nytt också, funderar på Toni & Guy's eller Lanza's, men har hört att H&M's är heelt fantastiskt bra? Då kan jag ju spara ytterligare pengar, den kostar väl bara 40 spänn eller så? Woho ;) eller - så blandar jag till ett eget saltvattenspray! Vatten, salt och socker behövs, måste bara leta lite mått. Det kan jag testa, nu när jag ändå inte gör någonting, sen är det ju bara att hälla ut det om det inte riktigt fungerar. Smart!




14 JUNI

Hej
Idag är jag jättenöjd med mina ögonbryn! Vilket snyggtips, har aldrig färgat brynen innan för jag har så täta, markerade ögonbryn i vanliga fall, men det ska jag nog fortsätta med.
Var i skolan i ett par timmar idag, en halv och onödig lektion i samhäll, snackade bara EU och slöade. Nu är det ganska svalt ute, tycker jag, men i morse var det åskvärme. Snälla, rara fina väder, kom tillbaka!

Sitter i soffan på nedervåningen och myser framför en brasa (!) med knäckebröd och creme bonjour extra vitlök, det ni. Ska nog sätta igång en film... senare ska jag ut en sväng tror jag. Vi hörs.

SOM UTLOVAT:


Underbart gott!



Jordgubbar i soffan framför Solsidan!

Supersöt klänning som även fanns i vitt, antingen från Object, Pieces eller Vila, minns inte vilket, haha.

 

Denna var underbar, från Object. Jag fick på mig en i storlek XS!!! Det är lustigt med storlekar ibland, verkligen. Denna kanske blir inköpt när jag fått lön. Det är mycket som jag ska köpa, lite prioritet kanske ;)

100 kronor på rean inne i Vila-butiken i stan!

Tröjan jag kikade på på internet ju! Det bästa av allt? 150 kronor på rean! Woho! Fanns bara ett pr stycken i L, och en i M kvar, så tog M. Den är lite för stor, men det gör ingenting, lika fin ändå!

Sjukligt sköna fladder-brallor från Indiska, haha. Mamma köpte ett par, så jag lär väl låna de någon gång, hehe...

Söt topp signerad Indiska

One-size kofta från Indiska, såå snygg och mysig! Sitter i den just nu ;)

Göörsnygga brallor från Indiska!

Bekvämt från Lindex

Fin till pennkjol och pumps, eller jeansshorts!

Fin bikini!

En till! Båda från Lindex

Mjuk fin väska från Lindex

Perfekta (!) shorts från Lindex, så nöjd med dem. Superbra till Thailand ;)

Vilken midsommardröm! Den funderar man allt på ;)

Fin!

New Yorker

New Yorker

BikBok! Det var 2 shorts för 99 kronor! Köpte inga dock, jäävligt konstiga storlekar!

Perfekt! Jag köpte sololja med skyddsfaktor 6 (ville köpa utan, men det fick jag inte för mamma)

En sån här blev det också, doftar helt gudomligt

Hmm, visar inte mer av klänningen som jag köpte, än så här just nu. Jag är i valet och kvalet mellan två klänningar till skolavslutningen på fredag, och tänkte fråga om lite åsikter ;)

 

Sorry för dålig bildkvalitet. Men trots det, bättre än inget, eller? Hoppas det :')

Nu gör jag inget särskilt, tog en liten kula blåbärsglass och tutti frutti-strössel som jag avnjuter i sängen nu, hähä. Ingen kladdkaka idag i alla fall! Fick ett kort från The Body Shop häromdagen, 50 % rea, med försprång. Den börjar dock inte förrän på torsdag, och jag ska in till stan på onsdag för återbesök och lite sånt, bummer! Hade tänkt slå till på lite duschgel och så, men rean fortsätter typ en vecka in i juli, så då kan jag ju köra hårt ;) näe men bra med 50%, riktigt bra ju!

Nu: en dusch tror jag, tvätta håret och basta lite på mjukvärme, sen ansiktsmask... eller den får nog vänta till torsdag kväll, efter Boda Borg och innan skolavslutningen! :') men bastu ska det bli, och det är nu! Godnatt på er, sen när det är dags!


EYEBROWS

Åh hallå...
Allt bra? Med mig är det bra! Slutade vid lunch idag, och vid halv ett var jag på plats för att plocka ögonbryn och färga dem, lite vardagslyx. Jag kan ju bara säga att någon bild vet jag inte riktigt om jag vågar lägga upp... haha nej då, men - jag bad om en naturlig färg, men de är väldigt mörkt bruna... kan vara så att det sitter en del färg på huden, så jag ska inte döma fullt ut nu. Annars är jag nöjd!
Var hemma hos mamma sen väldigt snabbt och skulle hämta ett par klänningar och lite smågrejer. Vet ni vad? Jag glömde kamerasladden, haha... jag kan inte tro det alltså, så j*vla typiskt xD men ska hämta den sen i eftermiddag/ikväll, ska träffa vänner då :)

Just nu: kollar på TV, Spårlöst med en tjej som heter Claudia, som tydligen bott i Tingsryd ett tag? Man hajar till när man hör nåt sånt, för det är ju så litet. Men faktiskt inte så okänt, några som hört någonting om T-ryd? ;) ah, slötittar bara, borde egentligen... göra nåt annat xD nej, här ska jag ligga och njuta av att inte stressa, så sköönt! Ska nog hämta lite glass från frysen, kolasås och strössel... haha eller inte. Vi svänger väl ihop en kladdkaka med jordgubbar ikväll, och det är bara måndag så lite får jag spar mig ;)
Nu fick jag jädrar sms, A är redan klar i stallet så vi slår ihop oss nu. Mys! Ha det fint, så kommer jag med bilder ikväll :)

GRILLFEST

ÅH vad sur jag blir, skulle verkligen ha haft min kamerasladd här nu... ska cykla och hämta den sen. Vi har iallafall grillfest i trädgården här nu, suuupergod mat och övrigt gottis såsom jordgubbar, vattenmelon ostbågar och smågodis, kanske en drink också! Käk nu faktiskt, jag skulle bara komma med bästa hårtipset, om du har långt hår: jag brukar alltid svänga upp håret i en stor knut/boll innan jag går och lägger mig, inte i vägen och det blir inte så fruktansvärt varmt i nacken. Tipset är då att tvinna håret innan du slutligen rullar ihop det till en knut. Suuuperfina lockar, helt av sig själv!

Nehe, nu ropar de på mig, haha. BILDER KOMMER! Kan inte lova tillräckligt många gånger ;) ha en fin kväll!

IDUN MINERALS KABUKI BRUSH

Har hört mycket gott om märket Idun Minerals, som än så länge bara finns på apotek. Kabukiborsten är jag sugen på... i taklonborst!

Läs mer här


SOLVARMA JORDGUBBAR ♥

Öööhh, sa någon debattartikel? Nej, det enda jag hörde var jordgubbar!
Lunch och fika hos farmor och farfar, kom hem för drygt en timme sen. Jordgubbar i massor, det bara ploppar upp överallt i landet där, så himmelskt! Det ska vara ovispad vispgrädde och socker till, inget annat!
Ikväll blir det grillat och vattenmelon. Det bästa med sommaren är att man verkligen kan vräka i sig, för man rör ju på sig och är ute hela tiden. Förhoppningsvis kan man vräka i sig i alla fall - har pendlat upp och ner med 5 kilos skillnad eller något liknande, ett tag. Just nu är jag inte nöjd alls... Usch, har stressat som fan i vår, jäkla skola... men nu ska det bli ordning på det! :')...

Jag har inte hämtat min sladd hos mamma idag, har inte hunnit det! Så fort jag har den så kommer bilder upp. Ha en fin söndag!

SOLSKEN♥

Hej på er, har ni också fint väder idag? Det är varmt och skönt här, och solen skiner emellanåt, när molnen inte täcker den, hehe... solade i fem minuter innan, men gick in, blev lite kallt... ska till farmor och farfar strax och äta lunch, har fått reda på att det blir kyckling, ÅÅÅHH vad GOOTT, haha. Kunde inte vara mer sugen på just det än vad jag redan är.
Idag ska jag skicka in lite saker som bara mååste in, onödiga bortglömda uppgifter till skolan, haha. Sen chilla, antar jag. Hänga med vänner. Imorgon är det skola, och jag gillar det. Faktiskt xD ska plocka och färga brynen på salongen Fix You också, göött! Återkommer troligtvis med bilder ;)

Nu ska jag stänga av här och strax cykla bort till farmor och farfar, maaat!

CLARINS MOSAIQUE

FINT FINT FINT!


SATURDAY NIGHT...

NOOO, min kamerasladd är hemma hos mamma! Fan också... -.-' bilder kommer kanske imorgon då, har troligtvis hämtat den till då. Kan i alla fall berätta att jag fick tag på den blommiga 50/60-tals klänningen med skärp i midjan från Vila, som jag visade igår. LYCKLIG! Hittade MASSOR med vackra klänningar, helt underbart! Även ett par perfekta och jättesköna, khakigröna shorts på Lindex, sololja och lite sånt grejs. Nöjdare än nöjdast.

Nu ska jag grabba godispåsen och mysa ner mig i soffan, går det nåt bra på TV eller? Ha en fin kväll.

SHOPPING!

ÅÅHH så mycket fina grejer det finns i butikerna! Galet! Har hittat en hel del ;) bilder kommer sen! Har käkat tacos nu, ska väl inte göra nåt särskilt ikväll... men jag återkommer sen, ska ut en liten kort runda och fixa en grej, sen bildspammar jag er!

MINT + LIMETRYFFEL

Det är mumma det! Slukade en pudrig minttryffel och en syrlig, fräsch limetryffel till frukost (inte bara förstås), nyttigt värre. Gick upp vid 12... aaaptrött, men har inte sovit sen 9 i morse, typ, har bara legat och snott.
Nu borde jag verkligen göra mig i ordning, mamma och jag ska till stan om en timme, och jag måste duscha, funderar på att sminka mig också, för första gången på flera veckor, för det är inte direkt soligt ute och jag känner mig lite sunkig... får se vad jag ska dra på mig för kläder också, antagligen bara svarta jeans och en slapp t-shirt eller nåt... så vi hörs senare idag, vad ska ni hitta på ikväll, lördag och allt?

VILA GORGEOUS CLOTHES

Åh, jag älskar Vila! Grymt snygga kläder! Var på Börjes och fikade med mamma innan idag (innan utspringet för studenterna, roligt att se, och kommer sakna alla! Dessvärre kunde jag inte gå på någon studentfest efteråt, för jag började ju jobba vid 17), och kikade bland kläderna en snabbis - och fick syn på dessa plagg:

 

 

Klänningen fanns i vitt också, men hittar ingen vit på hemsidan? Den var i alla fall riktigt fin, den finaste av de två. Toppen/blusen var också uuunderbar, den hade ett så vackert fall. Ska köpa den och den vita klänningen, kaanske den svarta också... sen funderar jag på ett par klänningar nedan, riktigt snygga! Nu när jag snart får lön, hallelujah!

 

 

Åh, denna tror jag att jag slår till på...

 


Och denna...




Jumpsuit/playsuit




















Slut på bildspam, hehe! SJUKT fina kläder alltså! Och då har jag inte kollat fler kategorier än dessa två... jisses. Jobbade närmre en halvtimme övertid, för det var sjukt mycket folk idag, trots dåligt väder? oh my... cyklade hem till mamma för att hämta det nödvändigaste, ska vara hos pappa denna veckan :) sista veckan i skolan, for now ;) hmm... imorgon åker jag och mamma till stan en sväng, eller upp till Grand och myser, behöver nåt annat att tänka på... ska kika efter dessa klänningar då! Fika lite, eller luncha gott... bara strosa omkring. Nu ska jag snart sova, är helt slut. Somnade ett tag på soffan, kom hem vid halv tio ungefär. Har däremot inte varit i skolan i mer än tio minuter idag, men tröttsamt ändå ska ni veta ;) nehe, kanske skulle ta ett glas cola till och sätta sig nere i soffan... en stund... ha det gött!

ÅRETS FÖRSTA

Åt årets första jordgubbar i... förrgår? Riktigt gott!

 

Cyklade bort till kyrkan innan då va, och jag kände verkligen vibbarna, rös faktiskt! Trodde för en stund att jag också var student i år, men nej då, det är 363 dagar kvar ;) vi har räknat, och vi tar studenten den 8 juni 2012, en fredag. HP09, ni är sjukt underbara! <3 Nu ska vi dock inte bli blödiga här, vi har ju ett år kvar xD

Som jag lovade, så kommer ett litet tips på supersnyggt budgetsmink från Isadora! Bilderna var ju fett kassa ser jag nu, och färgåtergivningen/skimret/glowet i skuggorna syns ju inte alls, men ni ser ungefär i alla fall.

 

 

Glow Stick i nyansen Bronze Kissed

 

 

Ögonskugge-kvartetten nr. 65 - Khaki Bronze


INGET KUL STUDENTVÄDER!

Usch vilket väder, tycker synd om studenterna idag! Grått, regnigt och rätt kyligt, yuk... ska kolla på utspringet sen, vid fyra, sen börjar jag jobba klockan fem till halv nio. Innan dess ska jag till kyrkan och lyssna på Ph, Jonte och Ludde (sjunger/spelar, student för treorna idag då, på vår gymnasieskola i Tingsryd ;)), hoppas att vädret klarnar upp lite framåt eftermiddagen!

Update: om en timme ska jag till kyrkan, ska äta lite lunch först tänkte jag mig, har ont i magen dock... det vore ingen bra dag alls om det inte vore för att jag gjorde den muntliga delen i svenska nationella imorse, gick jättebra :') så jag är nöjd med det, det gjorde dagen lite bättre, så skönt att vara klar! But, still - ingen bra dag... man blir ju inte mindre deppig av att vädret är skit heller. Blah. Egentligen, om jag inte skulle jobbat, skulle jag varit på Liseberg med Amanda och hennes syrra idag, Ringo uppträder där ikväll! Fan att jag inte åkte... visste att hon/vi skulle dit för väldigt länge sen, innan jag sa att jag kunde jobba (jag hoppar bara in extra idag) - visserligen hade det varit så jääääääävla coolt att se en Beatles-medlem, men det kommer kanske fler chanser... vi ska nämligen till Liseberg om typ tre veckor igen, så jag hoppade det. Inte så kul väder heller, även om vi skulle haft fett kul ändå ;) aja, idag tjänar jag pengar istället för att slösa dem xD  Nu ska jag göra mat, som sagt. Skriver senare...

JAUDU

Ska införskaffa lite nya minilack från Mavala, finns ju så många fina! Älskar färgen Nice! En lila eyeliner ska köpas också, en flytande, från MAC kanske? Isadora har säkert annars, budgetalternativ! Nu ska jag ju färga ögonbrynen, så Anastasia's brynskuggor behöver jag inte kika på än, men jag är lite nyfiken på dem! Ett cremerouge i någon ny färg också tror jag... och en SOLOLJA! Har blivit lite brun faktiskt, men har inte direkt solat, mer varit ute i solen, hehe. Gött! Nu ska jag vila en stund, är ganska trött... naptime girls and boys!

EYEBROW-FIX

Beställt tid hos frissan för brynplock + färgning, på måndag! Ville göra idag, men de hade fullt upp så på måndag, det blir jättebra det också! Ville egentligen klippa och färga håret också, men det beställde jag inte tid för... typiskt, haha... nu har mamma kommit hem från jobbet, så är inte själv längre. Tycker inte om det när jag är nere, allt blir så jobbigt när man är själv med sina tankar. Ska nog fortsätta vara nersjunken i soffan ändå, skönt. Bläddrar i Sofis Mode som jag köpte igår, ska lätt börja prenumerera nu! Jättebra ju :'D å andra sidan, att tidningen kommer ut varannan vecka och istället är utökad med fler sidor, gillar jag inte jättemycket... visst är det kul med fler sidor, men jag läser igenom en sån tidning så fort, läser den ett par gånger, och sen får man vänta ett tag innan den kommer igen. Men spännande ändå, undrar just hur den kommer se ut!


Braun Silk-épil 7 Dual Epilator?

Hmm, funderar på denna... kanske senare i sommar, det är skitbra med epilator! Man håller sig hårfri läänge, men slipper köpa vax/vaxa sig på salong och hålla på - denna plockar man bara fram när man känner för det, går så snabbt också! En investering ;)



Bild från google.se


...

Hej
Jag har inte synts här på ett par dagar av några olika anledningar, bland annat att jag och min pojkvän har gjort slut... vi får se hur detta slutar. Kommer iallafall inte att uppdatera här så jätteofta nu dessa dagar, främst för att jag inte känner någon lust alls att skriva här. Återkommer någon gång, hoppas allt är bra med mina läsare! Nu ska jag fortsätta kolla på Glamourama och äta gott... mulet ute idag, så har ingen lust att gå ut, kollar istället på när min ena kisse fångar en fluga xD Jag känner mig lite nere, men det känns ändå bättre...eller... som sagt, vi får se hur det blir framöver :') mer än så säger jag inte här, nu ska jag fortsätta slöa! Kram!


FÄRGFEST

Kikade in här och fick se en del finfina grejer, kolla bara (det virkade armbandet har jag nog visat tidigare):


UNDERBARA SOMMAR!

H&M


TOPSHOP


GINA TRICOT


BIKBOK



SVERIGES NATIONALDAG!

Glad nationaldag på er!
Fortfarande underbart väder, det lär nog hålla i sig nu. Har varit med en vän idag, men min pojkvän ska jag träffa imorgon istället. Har sovit en stund i soffan nu (solen tär riktigt mycket emellanåt faktiskt), och ska käka lite snart. Är hemma själv, och jag ska plocka fram kall grillad kyckling, fetaost, oliver och en sallad, kanske ska koka till lite pasta också... eller göra en snabb potatissallad! Hungrig som en varg är jag, så jag ska käka efterrätt också, funderar på att baka kladdkaka... hehe. Nae, vi har väl något jag kan rota fram ur skåpen, orkar inte baka xD

Kaanske att något inlägg till dyker upp ikväll (troligtvis), annars hörs vi imorgon! Kramar till er alla!

RUBRIK?

Ahhh, bra dag! Imorgon lär bli lika bra, hoppas på likadan värme också, men det är väl knappast otroligt ;) ska ringa och beställa klipptid det första jag gör på tisdag! Vill klippa mig ganska kort... eller njae, men kortare! Jag kommer aldrig kunna bestämma mig... :( jobbigt!

Snart kommer en vän över, hepp hepp! Mer har jag inte att säga för idag, mer än att jag är ledsen över den trista uppdateringen över dagen, och över att sminkinlägget inte kom upp som utlovat! Håll tillgodo vänner ;) ha en fin kväll, så hörs vi nog imorgon! Kram!

M.J

Jag somnade visst, och det behövde jag för nu är huvudvärken borta, och jag är redo för grillat! Slänger bara upp en bild här från Style by Kling, tror det är Marc Jacob's klänningen kommer ifrån? Fin är den i alla fall! Älskar skorna och väskan också!


HAHA VADÅ ELLIOT MANN?

Åh, bra rubrik till förra inlägget, vadå Elliot Mann liksom? Det är inte vår film ;) men kolla in här. Denna är min favorit, tror jag. Eller denna.

ELLIOT MANN

PRODUCTIVE AFTERNOON ;) så jävla cool blir filmen ;) kom hem för en liten stund sen, och nu har jag öst i mig apelsinjuice och iskall glass, har huvudvärk xD ikväll vill jag käka grillad kyckling och en massa goda tillbehör, men jag tror vi ska grilla hos farmor och farfar, och de grillar säkert kyckling också. Så gott! Ska allt ta mig en kall pizzabit nu, behöver påfyllning... nyttigt värre ;)

Får se om jag orkar fixa med smink-inlägget idag, annars får ni hålla till godo. Efter jag ätit nu så ska jag lägga mig och vila fem minuter... zzz...

PIZZA TILL FRUKOST

Ååhh, idag sov jag länge ;O gick upp för en timme sen ungefär, och har käkat micrad kebabpizza till brunch, hehe. Nu ska jag springa över till Amanda, vi ska göra krigsfilm i militärkläder ;D
Tips på budgetsmink kommer senare idag hade jag tänkt mig, om ingenting annat kommer ivägen... skönt att hur som helst vara ledig imorgon också! Känns ju som lördag nu då ;) imorgon jag ska träffa en vän, och sen vara med pojkvännen och mysa. Men nu, borsta gaddar och sen ut! Ciao!

SUNFLOWER

 

Hårband och skor från TOPSHOP.

(bilder härifrån)

 

Så snyggt! Imorgon tänkte jag visa er lite urbra budgetsmink, vad sägs? Kika in då!


MAIL!

Åhhh, skickade iväg ett mail för en timme sen, hoppas på positivt svar - då kan det hända grejer alltså! :'D hatar att vänta bara, haha! Har pratat med pojkvännen också, har varit lite si och så ett litet tag, men nu är allt bra igen när vi pratat. Puss på dig J!

Nu ska jag ut och träffa vänner! Får se vad vi hittar på! HEIDO!

JOBBAT

Hej!
Har hoppat in och jobbat i några timmar idag, tjänat lite extra. Inte så farligt trött nu, kom precis hem. Mamma och mina bröder är och badar, men jag ska ta en dusch och sätta mig ute och sola istället, med ett glas iskall apelsinjuice. Ikväll blir det pizza, inte för att jag är så sugen på det nu, efter nästan fyra timmar i stekos, men det suget kommer säkert senare ;)

Update: mah, sitter och läser bloggar, har inte rest mig för att duscha än! Men NU gör jag det. Vi hörs kanske senare, ha hur som helst en fortsatt fantastisk lördag!

GODISMYS

Mmm... hittade fizzy-patroner också, så här ska det kalasas! Någon film på TV tro?



MER VIRKAT

 

Från TOPSHOP

Såg av en händelse denna, måste nog kika in på Topshop's hemsida...


3 juni!

Hej på er i  den enorma sommarvärmen!

För det första vill jag säga att jag uppdaterade här den 1 juni, lustigt att det inlägget inte finns? Inte ens i utkast :O aja, här hemma har det varit närme 30 grader hela dagen, fortfarande riktigt riktigt varmt ute, så UNDERBART! Snart sommarlov...

Var på bio i onsdags, och shoppade lite i stan. Vi såg Pirates i 3D, men jag gillade den inte särskilt mycket, men nu har jag sett den i alla fall!
Idag har jag varit nere på campingen hela dagen, ätit glass och spelat minigolf med mamma och mina bröder :') Emelie var hos mig igår, så jag har aktiverat mig och det är så skönt att ha nåt att göra när man egentligen bara vill lägga sig ner.

Fina skor från Pieces. Mammas par, dock!

 

Make up store lipstick i färgen Peachy (cream-finish). Såå fint!

 

 

Fin klänning från BikBok! Det blir nog ett köp!

 

Nu ska jag bara mysa, skulle varit med ett par kompisar, men ändrade planer så jag ska bara mysa hemma istället. Ha en fin, mysig kväll, så hörs vi imorgon! Kram!


RSS 2.0