DILLE PÅ PEPPARKAKA!

Jag har varit dålig med uppdatering, och kanske framför allt dålig med bilder, men jag har haft massor att göra. Det kommer så småningom, tror jag.
Sitter just nu i soffan och kollar på slutklämmen av Så mycket bättre, mys. Imorgon blir det making of pepparkakscheesecake, eller pepparkakscupcakes. Ska ta med mig nåt att fika till Village på måndag i alla fall. Tänkte först på cheesecake, men såg ju cupcakereceptet här intill, tack för det tipset ;) Jag har dille på pepparkaka! Dumle gingerbread, pepparkaksfil... waay ;)
På tal om någonting helt annat, KOLLA VILKA SNYGGA JÄKLA IPHONESKAL!!!!! Kanske hittar ett med pepparkakor på? ;)

JULBESTYR

Ho ho ho i stugorna! Jul om en vecka, knäppt! Och jättemysigt, men snön lyser med sin frånvaro :( Men den kommer nog så småningom, den med.
Har gjort julgodis idag, Rocky road, knäck och mozartkulor har det blivit hittills. Mmm... Ska fortsätta en annan dag ;) Slutar på Village på tisdag, tillbaka i vår IGEN, och det ska bli grymt kul :) Trivs så jäkla bra där!

Hur firar ni så här dagarna innan jul? Själv tycker jag att den här tiden är absolut mysigast, man går och inväntar allt extra mys, haha. Om två veckor är jag och Emelie i London och firar nyår, spontanbokade efter en dags betänkande, haha! Kommer bli sjukt! Pojkvännen ska till Köpenhamn, så det får bli nyårskyss över telefon!
Ska sätta mig i soffan nu, pussar!


RSS 2.0